Най-тъп и безполезен подарък, който сме получавали

• 50 458
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Според мен децата са малки за пари... 🤷‍♀️ По-добре питай родител какво да подариш, ако нямаш идея.

Шарени чорапи не харесвам, харесвам едноцветни... Финни, мекички, вълнени чорапи са си хубаво нещо. 😀
Иначе аз съм скучар, купувам си черни еднакви чорапи, като някой се скъса или загуби веднага си намира нова дружка😅

# 1 111
  • По света и у нас
Според мен по $35 на дете е Ок за подарък.
Нагоре вече, ако те бият парите.

Нямам нерви да търся подаръци и те никога не са оценени харесани….мисля че на децата им е време отдавна да започнат да си спестяват или решават разходите. На нас са ни давали пари много по- рано.

# 1 112

Нямам нерви да търся подаръци и те никога не са оценени харесани….мисля че на децата им е време отдавна да започнат да си спестяват или решават разходите. На нас са ни давали пари много по- рано.
Те и нас ни оставяха сами да се оправяме изцяло от 1ви клас. Сега ако оставиш първокласник сам може и да те затворят. Учат парите, но им нямат респект. По моята съдя, хич я няма със пестене и правене на сметка. И още вярва, че дядо Коледа носи подаръците ( а е на Sunglasses Laughing

# 1 113
  • София
Нямам предвид дали са малки или не да си спестяват и да си смятат разходите, а че са малки да ги оценят като подарък и да ги зарадваш с пари.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 11:32 от Angel_Dust

# 1 114
  • Някъде там

Аз бих подарила gift карта за книжарница (дрогерия) или някой магазин за бижута. Момичетата обичат да се кипрят а гривнички и такива неща.
Но ако предпочиташ пари ти вече си определила.
Давала съм 50 лева на близко дете че събираше за нещо, но и друг подарък имах в допълнение.

# 1 115
Аз често купувам подаръци за детски рожден ден, защото дъщеря ми е почти на 9 години. Другата седмица ще е на такъв и купих Монополи Стич около 100 лв. Средно напоследък давам по 70-90 лв. Миналата година по това време се вмествах в 50 - 65, но всичко поскъпна.

# 1 116
Като видях швестъра Трюдо с разноцветни чорапи,ме отказа от идеята... Yum

Общи условия

Активация на акаунт