Секцио преди 2 месеца

• 571
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, родих преди 2 месеца секцио и в момента имам леко дърпане отдясно. Нормално ли е?

# 1
Бяхте ли на профилактичен преглед месец след раждането? Важно е да се отиде, за да може да се види как заздравява раната и дали всичко е наред.
Възможно е да е нормално, възможно е и да не е. Само на преглед ще стане ясно.

# 2
  • София/Севлиево
Нормално в в повечето случаи,но все пак е добре да ви види лекар , особено ако ви боли.

# 3
Бяхте ли на профилактичен преглед месец след раждането? Важно е да се отиде, за да може да се види как заздравява раната и дали всичко е наред.
Бях и ми казаха, че всичко е наред.

# 4
Бях и ми казаха, че всичко е наред.

Значи най-вероятно е нормално. Simple Smile Все пак, ако нещо Ви притеснява, не чакайте, а отидете отново.
Пълното възстановяване може да отнеме около 3-4 месеца, понякога и повече. Аз усещах придърпване до към 6-ти месец.

# 5
Здравейте, родих преди 2 месеца секцио и в момента имам леко дърпане отдясно. Нормално ли е?
Нормално е, аз родих преди 4 месеца, първите два месеца имах такива придърпвания, също и едни болки ако стоя повече на крак, ходя повече или нещо се претоваря, уморя. Аз също питах АГ тогава, каза, че е нормално, на прегледа също.
С времето отшумяха. Може би преди месец и нещо.
Аз например спя по корем със свит един крак към тялото😀 малко странна поза, ама да. Нямам идея през нощта какво се случва, но като се събуждах и си ме придърпваше към ингвиналните гънки.

# 6
Секциото е сериозна операция, няма как за 2 месеца и всичко да е отминало.

# 7
Придърпване е нормално, болка не. Бавно става възстановяването поради недостатъчни сън, минерали, разбъркани хормони... Възможностите за грижа на жените след раждане са трагични, не ми се коментира. Ако нещо Ви притеснява, може да отидете на повторен ехограф, но ако първият е бил ок и ако не сте вдигали тежко междувременно, би следвало да сте наред. С времето ще стане по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт