Отговори
Сега отново има такава, още от петък. Нормално ли е това според вас? Подобрява ли се нещо?

# 1
Не съм имала проблем, днес ползвах прилижението, направих превод. Снощи също.

# 2
  • София
Аз веднъж имах такъв надпис за профилактика, вися няколко дена и не можах да вляза. Обадих им се или им писах и казаха, че трябвало да си ъпдейтна приложението. Ъпдейтнах го и се оправи. Супер тъпо, че не пишат нормално съобщение за ъпдейт, а седи: профилактика.

# 3
Правят ърдейти сега, за да са подготвени за 01/01.

# 4
Дали? Прекалено хубаво за да е истина

# 5
  • София
В момента във всички банки и платежни институции текат настройки за преминаване към еврото. Постоянно текат системни съобщения за технически прекъсвания, при всички е така.

# 6
Правят технически ъпдейти. Проверявайте версиите, ако забива, трябва ви най-новата. Сигурно скоро всичко ще е ок.

# 7
  • Бургас / UK
Здравейте и Честита Нова година! От приложението ми изчезна Комуналните услуги... При вас има ли ги? Ъпдейтнах приложението , но пак ги няма ?! Не съм в България и се притеснявам как ще платя тока 😁

# 8
  • София
Дайте няколко дни на банките да си настроят системите. Може и операторите, които подават информация за сметките, да не са готови още. В момента приоритет на всички е превалутирането и да подкарат обикновените плащания.

Общи условия

Активация на акаунт