VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 209
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 080
# 1 081
Цитат
...ДесиСлива, за мен слезе още едно стъпало надолу, ако наистина е казала, "по-добре да осиновя..нямам време да раждам"?
Като, че ли раждането не е един свещен акт, а ...някаква загуба на време..Баси!
Мисля, че Деска няма да осинови дете-тя няма време своето да гледа-отгледа го майка и и продължава да се грижи за него....

И въпреки това много искам да спечели Десислава, на второ място Китайчето.....абе за всеки бих се радвала, но се моля да не е сливенлийката с кравешкия поглед hahaha

# 1 082
За Христина съм, за да им натрие носовете на "звездите" и да ги постави на мястото им, че те се самозабравиха Crossing Arms Но тъй като от Биг Брадър няма да нагласят нещата тя да спечели /нали не си мислите, че зрителите и смс-ите определят победителя  Simple Smile/ съм за Калин или Китаеца. Те са най-достойни и като хора и за звезди. Останалите  newsm75

# 1 083
  • София
....абе за всеки бих се радвала, но се моля да не е сливенлийката с кравешкия поглед hahaha

Че като ги спечели, не се знае колко ще останат за нея... Здравко я чакаше наградата, все пак Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 084
Довечера ще има ли лайв? Докога ще стоят в къщата последно?

# 1 085
  • София
....абе за всеки бих се радвала, но се моля да не е сливенлийката с кравешкия поглед hahaha

Че като ги спечели, не се знае колко ще останат за нея... Здравко я чакаше наградата, все пак Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Мда и сигурно е изготвил вече бизнес план Mr. Green

# 1 086
Ти вместо да седиш тука да поощряваш, вземи да работиш по въпроса с рингтоновете.
Искам и избор да имам

А за ринг тон и аз се нареждам  - дори първа... Е, Лени да каже,че аз дадох идеята за ринг тон още първият път като започна да се хили Калинко......

цоцоланке,предаването е психо-експеримент и оценяваме поведението на хората в затворена среда а не талантите им,така че прецени чие държание ти допада newsm78

Права си newsm78, ама тогава за кой да викам...

Ако Другаря Бърз Нет осигури ринг тон... може и за Смехчо да бъда....

# 1 087
Ринг тон ще има, обещал съм!

# 1 088
Но тъй като от Биг Брадър няма да нагласят нещата тя да спечели
Напротив. Simple Smile
Пак ще си говорим, де.

# 1 089
  • София
Напротив. Simple Smile
Пак ще си говорим, де.

Е, това ще е прецедент, ако не нагласят нещата!

# 1 090
Единствено възхищение в мен буди гласа на Деси! Голям глас! Може да е ЦициСлава, ама като запее народно и я обичам тази Мадона(та) с големите бомби.......

Мен пък точно с това ме дразни ДесиСлава. Наистина има страхотен талант, но като ще парадира, че може да пее народни песни поне една да беше научила.  ooooh! Рядко успява да изкара цял куплет правилно, че и доста често даже припевите бърка, поне от това, което аз съм слушала.  Rolling Eyes

# 1 091
  • Добрич
Напротив. Simple Smile
Пак ще си говорим, де.

Ама, какво искаш да кажеш с това, Христина ли ще спечели?  Shocked

# 1 092
  • София
Довечера ще има ли лайв? Докога ще стоят в къщата последно?

Нещо зацикля и предаването и нашата тема. Не съм писала от ...........  ooooh!
Днес ще има лайф от 20 часа и после пак от 22 часа (в промеждутъка Господарите) - та какво ще ни баламосват толкова  newsm78
В петък е финала

# 1 093
И аз съм за Христина.
А Китаеца снощи ме очарова изключително много.Разсъждава добре.Да зарязва тоя Азо и да си оправи живота това момче.Евала. страхотно-каза си всичко, което мисли независими от заръките на Азис да лиже гъза на Ката.
И учудващо, но много прозорлив-нищо чудно и той да спечели-Веско Данов се оказа много предвидлив, познавач човек.
и аз от калин ще мина на китаеца,калко нещо прекали с миротворството Wink
Много кратко това издание,иначе нищо чудно Китаеца да спечели. Няма да има време хората да го оценят. Човека, просто вижда малко по- надалеч от носа си.
Тинчето, пък Здравко та Здравко.Тюх ooooh!  да му се не види

# 1 094
Смятайте, Риста ако спечели Катя ще получи удар. hahaha
Звездите ни ще окапят.

Общи условия

Активация на акаунт