VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 218
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 065
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
...ДесиСлива, за мен слезе още едно стъпало надолу, ако наистина е казала, "по-добре да осиновя..нямам време да раждам"? Shocked
Като, че ли раждането не е един свещен акт, а ...някаква загуба на време..Баси!
Незам..може и да драматизирам, ама хич не я долюбвам тая \с изключение на гласа и\

Що бе,нека си осинови  - така ще направи едно добро и съществено нещо в живота си! Даже си мисля,ако всичките ни чалги си осиновят по едно дете,ще бъде наситина добе Peace

А за Горещо - аз по-тъпо предаване не бях гледала- Злобилата венетка,така си е запомнила текста,че навсякъде повтаря едно и също.А Крум ме разочарова ............Все се заканвам да спра да го гледам,да и намаля рейтинга, и вече наистина ще спра.Пак се чудя как го определят този рейтинг..........Какво ли ще стане,ако всички тук спрем да я гледаме - би трябвало много да и се отрази на рейтинчето Mr. Green

# 1 066
Аз съм за Десислава,но не вярвам да спечели повече залагам на Маги

# 1 067
  • София
няма такова нещо!самата тя каза на здравко,че не си прави подобни илюзии,а я дразни умишлената провокация на деси насочена към нея Stop
Тогава,след като има толкова ясна представа за нещата/съжалявам,но не вярвам,че е така/ защо се връзва толкова???И след като не е селска пръчка защо не отвърне и тя така тънко на "удара" на Деси?
ми танца беше някакъв опит,ама деса не е с мъжа си вътре и въобще положението им не е равностойно. Naughty

# 1 068
  • София
Аз съм за Деси,тя какво да направи ,че е хубава и мъжете се заглеждат по нея,а Сливенската циганка да си ходи да пази Здравко от фенки.Толкова ми е жал за Здравко-тази жена е кошмар за всеки мъж-даже и сексуално
тогава искрено ти пожелавам мъж като здравко hahaha

# 1 069
...ДесиСлива, за мен слезе още едно стъпало надолу, ако наистина е казала, "по-добре да осиновя..нямам време да раждам"? Shocked
Като, че ли раждането не е един свещен акт, а ...някаква загуба на време..Баси!
Незам..може и да драматизирам, ама хич не я долюбвам тая \с изключение на гласа и\

Що бе,нека си осинови  - така ще направи едно добро и съществено нещо в живота си! Даже си мисля,ако всичките ни чалги си осиновят по едно дете,ще бъде наситина добе Peace

...като няма вече какво да каже, като си изтанцува танца, изпя си репертоара няколко пъти, показа колко е най- най-желаната и красива  жена в Бг, ..поне да не дрънка глупости и то па за осиновяване. Само си чеше езика. Звездите не се създават изкуствено, те се раждат. Тя е някакъв метеор...с незнайна траектория. Само старта е ясен - Гълъбово!

само Калинко!!! ВИВА!!!

# 1 070
Аз съм за Деси,тя какво да направи ,че е хубава и мъжете се заглеждат по нея,а Сливенската циганка да си ходи да пази Здравко от фенки.Толкова ми е жал за Здравко-тази жена е кошмар за всеки мъж-даже и сексуално
тогава искрено ти пожелавам мъж като здравко hahaha
Joy  Joy  Joy  hahaha
Гледахте ли сутринта Здр, България?
Здравко ще се кандидатира за ...  hahaha кмет?!?

# 1 071
.. на Приморско ли?
Е, то си беше ясно Simple Smile

# 1 072
Е, че къде другаде!
Няма такъв алчен смешник. Добре, че го изгониха навреме. Макар, че и това висене вътре му е от толкова голяма полза относно бъдещия му електорат.

# 1 073
Подшушнете ми за кой да викам.... Не държа за никой....Не че съм държала някога...Единствено възхищение в мен буди гласа на Деси! Голям глас! Може да е ЦициСлава, ама като запее народно и я обичам тази Мадона(та) с големите бомби.......

# 1 074
  • София
И аз съм за Христина.
А Китаеца снощи ме очарова изключително много.Разсъждава добре.Да зарязва тоя Азо и да си оправи живота това момче.Евала. страхотно-каза си всичко, което мисли независими от заръките на Азис да лиже гъза на Ката.
И учудващо, но много прозорлив-нищо чудно и той да спечели-Веско Данов се оказа много предвидлив, познавач човек.
и аз от калин ще мина на китаеца,калко нещо прекали с миротворството Wink

# 1 075
  • София
Нещо зацикля и предаването и нашата тема. Не съм писала от ...........  ooooh!
Днес ще има лайф от 20 часа и после пак от 22 часа (в промеждутъка Господарите) - та какво ще ни баламосват толкова  newsm78

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 14:58 от Дудинка

# 1 076
...Единствено възхищение в мен буди гласа на Деси! Голям глас! .......
Хубава работа, гласа на Деси ... ами на Калинко гласа?? Пардон ... смеха   Mr. Green
ТОй е нещо което буди възхищение у мен  Crazy

# 1 077
Браво Дива, браво!

# 1 078
  • София
цоцоланке,предаването е психо-експеримент и оценяваме поведението на хората в затворена среда а не талантите им,така че прецени чие държание ти допада newsm78

# 1 079
Ти вместо да седиш тука да поощряваш, вземи да работиш по въпроса с рингтоновете.
Искам и избор да имам

Общи условия

Активация на акаунт