VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 436
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 480
Гласувах за Маги,но нещо ме човърка,че христина ще отнесе наградата. Money
Правя асоциация с тризначките. Crazy

# 481
Едно нещо ме учудва. Онзи ден Христина и Здравко съвсем открито си разказаха, кого са номинирали на предпоследната номинация. Защо за тях нямаше предупреждение, след като е против правилата?

# 482
Буболина  не се напиваш не си артиска не си певица ... можеш ли да й подариш пътека за бягане ?

# 483
 Майка ми също заяви,че съм като Катето Евро, само дето ходя и се карам директно с обекта на моето възмущение  Rolling Eyes

# 484
ми как да реагирам.
никак, защото не съм христина и няма как да попадна в същата ситуация.
не мога да му вляза в положението на това момиче - по цял ден пуши, сумти нагоре-надолу, заплашва си детето и мйека. в останалото време увещава за хранене.
съжалявам

виж , мога да вляза под образа на петя и азис - тогава а/ няма да се стигне до обидите на катя и б/ дори и да се стигне ще й върна топката.

# 485
  • София
Аз не съм равна никому. Знам че съм над някой и под други. Далеч съм от мисълта че всички сме равни.
Айде сега всички дето защитавате Катя. Оставайки настрана че не харесвате Христина ... Да си спомним че Катя няколко пъти каза : Абе тя ще ми дава оценки на мене , селянката проста ...
От тук аз си мисля, че се ядоса че Христина я е номинирала.
Я ми кажете ако попаднете в същата ситуация и Катя почне да ви обижда щото видите ли не сте й от чергата .. / извинявам се ако някоя е артистка или певица предварително и аз не знам / та как щяхте да се чуствате ?

В същата ситуация не мога да попадна, защото ако някой ми гледа детето, приема ме и се държи добре с мен, въпреки че е непознат и по- силен в ситуация, в която съм слаба, ще оценя подадената ръка и няма да го нападна никога. Но както се казва да приемеш помощ, подарък и прочее е най- трудно, защото така оставяш другия да е щедър, инициативен и добър. Катето е лесно ранима и емоционална и явно се почувства предадена от Ристе и то с право.

# 486
  • София
Буболина  не се напиваш не си артиска не си певица ... можеш ли да й подариш пътека за бягане ?
(
Що да не мога, ако имам пари - с удоволствие!

# 487
Чета ама докъто напиша и хоп 2 -3 нови Simple Smile  Mr. Green

Оооооооооооооффффф ,МАЙНАТА Й НА ХРИСТИНА ...
Неможе аз в една компания на едно с другите изискващо се от мен да номинирам някой или щото примерно не му се кланям като го видя и не забивам чело в пода ... да ме обижда по тоя начин. Въобще не говоря за ревността на Христина макар че а на мен някой да дойде да ми каже дали да ревнувам мъжа си от някоя или да ми дава наклон на ханша аз на коя да се нервя и на коя не ... Карнобатска метла не албанска и ще откаже пиенето Отраз ...
Въпроса е дава ли право общественото положение да тъпчеш по низшия по такъв гнусен начин.
Отивам да обличам малкия че заспа .. после ще се довъзмущавам.

# 488
Аз не съм равна никому. Знам че съм над някой и под други. Далеч съм от мисълта че всички сме равни.
Айде сега всички дето защитавате Катя. Оставайки настрана че не харесвате Христина ... Да си спомним че Катя няколко пъти каза : Абе тя ще ми дава оценки на мене , селянката проста ...
Я ми кажете ако попаднете в същата ситуация и Катя почне да ви обижда щото видите ли не сте й от чергата .. / извинявам се ако някоя е артистка или певица предварително и аз не знам / та как щяхте да се чуствате ?

В същата ситуация не мога да попадна, защото ако някой ми гледа детето, приема ме и се държи добре с мен, въпреки че е непознат и по- силен в ситуация, в която съм слаба, ще оценя подадената ръка и няма да го нападна никога. Но както се казва да приемеш помощ, подарък и прочее е най- трудно, защото така оставяш другия да е щедър, инициативен и добър. Катето е лесно ранима и емоционална и явно се почувства предадена от Ристе и то с право.

Не сам на страната на никой но ако твоито дете беше там ти няамаше на никой ли да даваш да му се радва и да се гррижи за него newsm78

# 489
(

Евентуално ако нямаш пари ще си нещастница и мизерница нали се сещаш ?  #Crazy Shocked

# 490
  • София
Е що за нас може, ама за Катето не може? То не бяха обиди, квалификации ... кучки, злобарки, гаднярки, тъпанарки... край нямат  ooooh!
ОБаче понеже тя си позволи да ни покаже как всички се държим в състояние на афект, сега ви е черна.
не всички се държим така, нито пък всички в къщата и от какво изпадна в афект също е важно-че христина упражни правото си на номинации! hahaha

# 491
Ами Катето прекали ,е не може така да приказваш и да се изкарваш толкоз велик,извинявайте ама има къде по известни хора от нея и по заслужили ,които не биха се държали така.

# 492
  • София
(

Евентуално ако нямаш пари ще си нещастница и мизерница нали се сещаш ?  #Crazy Shocked
Тя го каза на майтап, аз гледах внимателно.
moon, от къде знаеш как биха реагирали по - известни и велики хора в тази ситуация?

# 493
  • София
Не сам на страната на никой но ако твоито дете беше там ти няамаше на никой ли да даваш да му се радва и да се гррижи за него newsm78

Не вярвам да си вкарам детето в нещо такова, но ако все пак стане, щях да им давам да му се радват ако и те го харесват, но и щях да оценя помощта и отношението към детенцето. Все още съм бъдеща майка, но предполагам, че отношението към детето ми ще бъде дори по- важно от отношението към мен.

# 494
  • в ябълковата градина
Аз далеч не се оприличавам на никоя в къщата.
По тази причина и ми е все едно кой ще вземе парите.
На никой от тях не бих ги дала, ако зависеше от мен.

Общи условия

Активация на акаунт