VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 444
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 465
Привет...... Имам доста неизвинени ...... Старата свършила, ако се бях помотала още малко и тази тема щеше да е вече в миналото......

Та какво ново на дневен ред сега във ВБ????

Мравко е вън, а......Каква му бе физиономията като излизаше от Къщата? Сега как е в нея? Ще бъда много благодарна, ако якой добричък(на ЛС) ми драсне 2-3 реда какво е ставало в последните 24ч... за да не разводнявам тук темата... Не ми се ходи по други форуми обаче, не ме пращайте там... Нямам толкова време да чета всичко...

Благодаря ви!  bouquet

# 466
Катето е цветенце пред Венетка, въобще не ми се струва крайна - харесвам си я! Crossing Arms

И аз! Сладурана, макар и сприхава, макар и да излиза извън кожата си... Голям проблем, че нарекла някаква си мома "селянка", при това напълно заслужено... На мен обаче ми е по-странно защо всички скокнаха като жилнати - лично ли го приехте, какво... Пък разчепкване на географския и негеографския подтекст на репликата... Няколко човека по-напред обясниха изчерпателно за какво иде реч, препоръчвам да си го запомнят, че нищо чудно пак някой недоразбрал да пита... Но наистина съм учудена как заради една реплика (която по мое мнение си беше съвсем резонна) се обърнаха настроенията на 180 градуса... Rolling Eyes
въобще не става въпрос само за една реплика. ти не си гледала до сега ли, какво...

Дали щях да се изказвам категорично, ако не бях гледала? Вече споделих, че не виждам нищо пъклено в поведението на Катето, колкото и истерично да е понякога. Обърнах внимание точно на репликата за селянката, защото точно след нея всички целокупно тръгнаха да се възмущават, а оттам нататък и самонавиването, и взирането под лупа във всяка думичка, и заключението, че Катя е олицетворение на злото. А дотогава беше харесвана. Продължавам да се чудя как може една единствена реплика да преобърне настроенията и представите за някого?
Буболина и Кейси -  съгласна с вас!

# 467
  • София
Проблема ви е, че се оприличавате с Ристе и на Винетка, ако не се оприличавахте с тях, нямаше да скачате така.

# 468
  • Варна
Катето е цветенце пред Венетка, въобще не ми се струва крайна - харесвам си я! Crossing Arms

И аз! Сладурана, макар и сприхава, макар и да излиза извън кожата си... Голям проблем, че нарекла някаква си мома "селянка", при това напълно заслужено... На мен обаче ми е по-странно защо всички скокнаха като жилнати - лично ли го приехте, какво... Пък разчепкване на географския и негеографския подтекст на репликата... Няколко човека по-напред обясниха изчерпателно за какво иде реч, препоръчвам да си го запомнят, че нищо чудно пак някой недоразбрал да пита... Но наистина съм учудена как заради една реплика (която по мое мнение си беше съвсем резонна) се обърнаха настроенията на 180 градуса... Rolling Eyes
въобще не става въпрос само за една реплика. ти не си гледала до сега ли, какво...

Дали щях да се изказвам категорично, ако не бях гледала? Вече споделих, че не виждам нищо пъклено в поведението на Катето, колкото и истерично да е понякога. Обърнах внимание точно на репликата за селянката, защото точно след нея всички целокупно тръгнаха да се възмущават, а оттам нататък и самонавиването, и взирането под лупа във всяка думичка, и заключението, че Катя е олицетворение на злото. А дотогава беше харесвана. Продължавам да се чудя как може една единствена реплика да преобърне настроенията и представите за някого?
Буболина и Кейси -  съгласна с вас!
аз също, ако венетка не си беше проявила злобата нямаше да се случат всички тези неща. Ако венетка не беше нахъсала ристето срещу останалите - също нямаше да се стигне до тук. Ама и ристето горкото е толкова тъпо, та се хвана на акъла на една куха лейка

# 469
доста народ се огледа в христина, но не прие думите на катя.
това е проблема.
катя е истеричка, в критическата и да, казва груби думи за хората.
и зад гърба им, и пред тях.
ритна си шансовете за успех, българите умират да са равни. гени.
на моменти спечели възмущението ми, но симпатиите ми  не загуби.

# 470

До преди малко пак обяснявах по кюто, колко много си приличаме с Катето като поведение. А майка ми е почти 1:1

Признах си, можете да не си играете вече с мен  Laughing

# 471

катя е истеричка, в критическата и да

До преди малко пак обяснявах по кюто, колко много си приличаме с Катето като поведение. А майка ми е почти 1:1

Признах си, можете да не си играете вече с мен  Laughing

Laughing Laughing Laughing И аз разпознах малко от себе си в Катето... Laughing

# 472
Нимфетке, готови сме да създадем клуб на лицемерните пачи и т.н. т.н.  Mr. Green

# 473
  • София
Честно казано и аз се разпознах в Катето и не пия ако някой го интересува, хапчета взимах преди много години Crossing Arms

# 474
  • София
Брей колко хора харесват вулгарна и цинична жена, извинете ме но Катето е такава и не бих я търпяла и секунда. Христина сигурно си е тъпичка и ревнива, Венета злобна, но и двете не са вулгарни. Всъщност и трите не са ми симпатични, но Катя държи първо място.
Най-симпатична си остава за мен Маги и отдавна чаках да се отдръпне от Катя. Деси е страхотна певица и добър човек и лесно се манипулира от Катя.
Китаеца и той вече трудно я издържа, нищо че Азис му се скара.

# 475
Аз не съм равна никому. Знам че съм над някой и под други. Далеч съм от мисълта че всички сме равни.
Айде сега всички дето защитавате Катя. Оставайки настрана че не харесвате Христина ... Да си спомним че Катя няколко пъти каза : Абе тя ще ми дава оценки на мене , селянката проста ...
От тук аз си мисля, че се ядоса че Христина я е номинирала.
Я ми кажете ако попаднете в същата ситуация и Катя почне да ви обижда щото видите ли не сте й от чергата .. / извинявам се ако някоя е артистка или певица предварително и аз не знам / та как щяхте да се чуствате ?

# 476
  • София
Да ти отговоря аз ако искаш, на мястото на Катето, в момент на афект, бих казала абсолютно същото, даже може би по - грубо, на мястото на Ристе - не съм била и никога не бих допуснала да ме обидят по този начин, няма да дам нито повод, нито възможност!

# 477
WomanitKa, защо се опитваш да ме поставиш точно в така ситуация. Много често, каквото повикало, такова се обадило...

Но вие продължавайте да си обсъждате, разтоварващо е знам  Grinning

# 478
Да допълня :
Явно чергата на КАКАТА е хора с добра поносимост към алкохола, изтрещели , изневеряващи понякога на мъжете/ жените си , артисти или певци или шоумени , дето могат да си позволят да й подарят пътека за бягане и да понасят да ги обсипват с черен хумор.

# 479
  • София
Ти май не четеш... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт