VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 335
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 615
Венета предлага да я запознаят с френския футболист и за 5 мин. щял да си промени мнението за нея.Обаче-без камери!Ха-ха-ха
Сигурно ще си пробва ми-то хахаха

# 616
  • София
Я кажете цитата Simple Smile Плс това съм го истървала ...
Наистина съм на мнение че ако си падаше по мъже с пари... нямаше да се омъжи за Тихомир.
И да си пада,и да не си пада-все тая!Кой мъж с пари ще я вземе тая???

# 617
  • София

Наистина съм на мнение че ако си падаше по мъже с пари... нямаше да се омъжи за Тихомир.

Напротив, би! Но просто Тишо е единственият глупак, който й се върза. И май е почнал да съжалява...

Той май не е много безпаричен, мисля аз?!

# 618
Венета предлага да я запознаят с френския футболист и за 5 мин. щял да си промени мнението за нея.Обаче-без камери!Ха-ха-ха

Ми-то прави чудеса... Мдааааа... Laughing

# 619
едно МИ мей би

# 620
  • София
Моя мъж, мъжа ми, моя мъж, мъжа ми .... еееееееееее не съм виждала жена да се чувства по- пълноценна само от факта, че е омъжена. Мъкааааааа. Мъка.

# 621
  • София
Някой преброи ли колко пъти В. каза,че Катето изневерявала на мъжа си?
Стотина.А какво ще кажеш за "семейна жена" Joy
Е заради това исках да се включа в "Здравей България",да я попитам какво е за нея "семейство",ама нъцки.

# 622
Я кажете цитата Simple Smile Плс това съм го истървала ...
За кво му е на мъж с пари баш пък Венета?  newsm78

# 623
  • София
Тишо бил страхотен в секса.Не обръщал внимание какво говори в предаването.Май и в живота не му пука каво говори змията,пардон-жената!

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 23:35 от nikij1979

# 624
  • София
Венета и Ми?! Абсурд Laughing

# 625
До жената на Крум Савов: Спри му секса  за една седмица!!!! То бива излагация, ама...

# 626
Абе няма как да кажат че изневерявате ... То се вижда през 5 мин пост освен пред компютъра да изневерявате Simple Smile едновременно правейки "МИ" и пишейки Simple Smile

# 627
  • Germany
няма ли нещо ново да каже...

Недей така, Лини Simple Smile Сега ще каже и ние как изневеряваме Simple Smile
Мдам... и без това не пропуска да спомене във всяко предаване за мъжа си, сега подробно ще ни изясни семейния си живот.

# 628
  • София
След ВБ останала без приятели.Не вярвам да е имала и преди това.

# 629
  • София
Абе няма как да кажат че изневерявате ... То се вижда през 5 мин пост освен пред компютъра да изневерявате Simple Smile едновременно правейки "МИ" и пишейки Simple Smile

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт