VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 423
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ако не се лъжа е един млад,симпатичен журналист от Дарик.Напоследък води разни концерти.Не водеше ли той новогодишния концерт от площада?Или пък беше концерта на МТел? newsm78
Малеее,къде ми е Гинко билобата?

# 676
Драго Драганов = Драго Чая??????

# 677
  • София
Ми Катето си каза...в бирена бутилка ще бръкне Simple Smile

# 678
  • София
Драго Драганов = Драго Чая??????
Неее,не е той.

# 679
  • София
Ако не се лъжа е един млад,симпатичен журналист от Дарик.Напоследък води разни концерти.Не водеше ли той новогодишния концерт от площада?Или пък беше концерта на
 МТел? newsm78
Драго е един симпатичен мил педераст , дето води ЧАЙ
Малеее,къде ми е Гинко билобата?

# 680
  • София
Един дето водеше по канал 1 някакво шоу...10/64 ли?
Или е Драго чая?

# 681
според мен Венета си измисля за това че Деси се е държала неприлично пред Здравко тъй като я смяташе за най големия и конкурент в спечелването на наградата и продължава в този дух а нали Христина е най глупава само тя и се върза и ми се струва че точно това е причината Катето така да избухне

# 682
Той е  , стига сте се препирали.

# 683
  • София
И гугъла каза ,че е Чая тоз Драганов.

# 684
  • София
Той е  , стига сте се препирали.
Спирам.Не съм гледала въпросните предавания,нито с единия Драго,нито с другия. Hug
Обаче какво е общото между Чая и Кънчев?Ако някой знае-за ме светне,плийз!

# 685
  • София
Някой (Драганов, например) бил казал нещо компрометиращо за Кънчев. Последният помолил Винетка да не излъчва това изказване. Тя му обещала, но го излъчила. Същото направила и с Крум. А той сега и облизва акото от дупето (без извинение). Тя не била виновна, виновен бил режисьора. Да не се пише "автор и водещ" тогава, а говорителка, както им казваха преди години.

# 686
 Обичаме ли вече Венета, тази силна жена  Laughing
 Аз както вече стана ясно съм болен мозък, гледах предаването и пак видях други неща, майка и на Венетка сигурно се гордее с начина, по който и е промила главата,  не си падам по такива манипулативни  майки, кофти работа е това.

# 687
  • Пловдив
Според мен е много тъпо да се говори като Венета -  "Ники Кънчев ми се сърди за нещо много лично, свързано с едикойси. Въпросния човек каза нещо в това студио и Н.К. се е засегнал. Аз не зная мога ли да говоря за това сега?!" Тъпо е да говориш с инициали, да споменаваш за любовника на Катето, който така и двете не са споменали, но те си знаели кой е. Като ти стиска, говори за всичко, без недомлъвки. Човек ползва подобни приоми за да може в следващ момент ако опре ножа до кокала да каже, ама аз не съм посочила конкретно лице. Грозно и подло е това и много съжалявам че не се намери някой да й го обясни  #2gunfire

# 688
На някой прави ли му впечатление , че Кънчев все се натиска на Азис?

# 689
  • София
Обичаме ли вече Венета, тази силна жена  Laughing
 Аз както вече стана ясно съм болен мозък, гледах предаването и пак видях други неща, майка и на Венетка сигурно се гордее с начина, по който и е промила главата,  не си падам по такива манипулативни  майки, кофти работа е това.

Обичам я и дори и се възхищавам, защото толкова тъпо нещо рядко имам възможност да видя. Като я гледам се чувствам все по- красива, умна и уверена! Благодарна съм  и от все сърце. Само да се усъмня в себе си и се сещам за нея и доброто настроение се връща на мига.

Общи условия

Активация на акаунт