VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 358
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Каква доблест,какви неудобни въпроси?Крумчо дето за рекламите и се заканваше,седи и слуша монолога, в собственото и предаване...айде моля...

п.п. ЗлаВещица ме научи да цитирам  newsm44

# 661
ВИПаджии като излязат от Къщата ще минават ли и през Горещо? Или това не се включва в Договора им?

# 662
  • София
Само не разбрах кои точно бяха неудобните въпроси. Щото според мен нямаше такива.
Аз геройски го изгледах цялото Вонещо.Нищо неудобно не видях,работата си беше нагласена според мен.Както беше написала някоя мама преди няколко страници-опитаха се да и изтрият д...то!
Неуспешно,според мен!

# 663
  • София
ВИПаджии като излязат от Къщата ще минават ли и през Горещо? Или това не се включва в Договора им?
И аз това се чудех newsm78
Но чух Катето да казва,че е длъжна да отиде единственно на лайфа при излизането от къщата,нещо такова.

# 664
няма такива истории, венета преценя от кой най-много ще изцрънца и то кани, ама дали ще се съгласят не знам. за обикновените брадъри най-вероятно го има в договорите.

# 665
А какво толкова е казал Драго Драганов, че заради това Ники Кънчев да не иска да бъде гост на Студено?

# 666
# 667
А какво толкова е казал Драго Драганов, че заради това Ники Кънчев да не иска да бъде гост на Студено?
виндета лъже, историята с кънчев е друга май.

# 668
  • София
Ако може да се изпълни един публичен линч на Катето. Бой с камъни на площад по обедно време за да е удобно за форумките. Записа да се излъчи вечерта и да бъдат задължени всички мъжлета -съпружета да го гледат. Изводите , които трябва да си направят са
1 всички жени са курви
2 само нашите са ангелчета.

# 669
  • Пловдив
И аз това се питам - не съм гледала това предаване.
Иначе Крум Савов не я пита нищо съществено. На първия лайф от този сезон беше доста по наперен като каза че преди да се ожени Венета далеч не е била такава светица. Да й беше задал някакъв въпрос за предишни връзки. Смешно и оправдателно предаване, не можах да го изтърпя до края  Sick

# 670

Каква е истината тогава....

Венета я бяха направили като кукла Барби... Грим, рокля(не пропусна да стане за да се види цялата), прическа, държание....Сладникава отвсякъде!

# 671

Каква е истината тогава....

Венета я бяха направили като кукла Барби... Грим, рокля(не пропусна да стане за да се види цялата), прическа, държание....Сладникава отвсякъде!
никито я помолил като колега да не излъчва нещо определено от някакво парти и тя пак го пуснала, тоя цирк с режисьора беше върха на сладоледа.

# 672
  • София

Ако бяха дали още малко на без фокус и щях да си помисля, че имам проблем с очите толкова я бяха замазали ала кино актриса. Ние видяхме на какво прилича в действителност и сега ако ще на афтър ефект да я направят като Джоли ще си я спомням анорексична и жалка.

# 673
Пфу,пак глупостите Венетини..! Crossing Arms
Хората след време щели да разберат.. бла бла..  ooooh! Направо подигравка с драгия зрител,на когото не му е нужно време,да разбере за каква излагация става въпрос!Аз таз омъжена женица я виждам скоро боса,бременна и до печката да прелиства м/у две манджи списанията за които се е снимала въздишайки по отминали времена..

МИ МИ МИ туй то!  hahaha

# 674
ще си я спомням анорексична и жалка.

Много, много слаба... направо подобни рокли без ръкави още повече засилват слабостта и...Ръцете и са ужасно слаби.....

Общи условия

Активация на акаунт