VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 335
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Защо за 10 години никой не се е възмутил от нея?Тя не се оправдавала.Не е виновна.Ще дойде ден всички да разберем,че тя е била добрата в къщата.Тя не се оправдавала,но интригантите и лицемерите били още в къщата.И пак повтарям-не се оправдавам,ако някой не е чул...

# 646
Мен пък ме кефят като семейство с Тихомир ... Не видях да се карат не видях да се ядат.. Напротив той наистина й беше най - близкия човек в къщата. Ако нещата им не вървяха щеше да си личи ... Пример пресен Здравко и Христина нали ?
Че той изглеждаше като зомбиран от нея. Обаче виж как се разпя на мисията   Joy!

# 647
Като всички се дразните защо сте я зяпнали сега  Twisted Evil

Ма, не я зяпяме Simple Smile Четем Ви Вас Simple Smile

Laughing

# 648
Според мен щом води светско предаване с цвят жълт Simple Smile би трябвало да е клю малко. Ще е в средата ще се интересува и ще пита. Такова й е предаването такава трябва да е.
Сравнена с Албена Вулева пък съвсем нищо не е... Виж Катерина и Албена може да си станат дружки и двете имат странно чуство за хумор и мярка.

# 649
  • ЯМБОЛ
       Нещастен опит да бъде излъскан един образ....Мисията е невъзможна!

# 650
А забравих да ви попитам само на мен ли ми направи впечатление, че Тишко живна след Вынетка.Стана весел , подпяващ си ,правеше си шеги с другите.

да, и се оказа , че в речника му има повече от " да," , " да мило, права си си" . " да бе, да"
"добре, мило", " абе тя венета...хм"....

някой каза, че били семейство - да, такова са. в срравнение с василеви, тихоморови са улегнала двойка.

# 651
  • София

За алкохолна мярка ли става въпрос? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 652
  • Germany
Китайчето спи, гушнало една възглавница. Тези хора, защо така рано изпозаспаха?

# 653
  • София
и като съм почнала. Понеже и в нашето семейство снаха от Сливен дойде. Т.е. брат ми има нещастието. Ми се щеше да попитам сите моми сливналиики ли излизат с номера / Мило, бременна съм от теб./ но казани в подходящ момент. И обсебването сякаш е присъщо на тези жени. Гледайки Тинчето сякаш виждам нашето........

# 654
  • София
Китайчето спи, гушнало една възглавница. Тези хора, защо така рано изпозаспаха?
Сигурно,защото не гледат В. и няма кой да им вдига кръвното.

# 655
  • София
А забравих да ви попитам само на мен ли ми направи впечатление, че Тишко живна след Вынетка.Стана весел , подпяващ си ,правеше си шеги с другите.

да, и се оказа , че в речника му има повече от " да," , " да мило, права си си" . " да бе, да"

някой каза, че били семейство - да, такова са. в срравнение с василеви, тихоморови са улегнала двойка.
Каква улегналост след две години брак., че много бързо му писна тоз ангел небесен.

# 656
Венета има доблеста да се изправи срещу неудобните въпроси и много аргументирано  обясни  поведението си и репликите си.
А сега да видим Катето като излезе как ще се защити...........освен само да повтаря аз съм Катето Евро кой ще ми прави на мене оценка ааааааааа пък и випроси ще ми задава.

# 657
За алкохолна мярка ли става въпрос? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Joy Joy Joy Явно е от голямо значение Simple Smile
В другия ВБ искам да видя Албена Вулева , Екатерина , Венета Райкова, Евгени Минчев, Драго Драганов Simple Smile Може Гаро да завтори участие с онзи Денди ли как беше Simple Smile
Смятам че мъжа ми ще прежали ТВ-то и ще го хвърли през терасата Simple Smile

# 658
Само не разбрах кои точно бяха неудобните въпроси. Щото според мен нямаше такива.

# 659
  • София

Не само на теб!Даже кючек играеше на рожденния си ден!Леле,ако болната Минета беше там....

Общи условия

Активация на акаунт