VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 614
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Винетка като не е искала родата да реве да не беше зачеквала темата за баща си.  И никой нищо да не беше казал дядото и бабата пак щяха да се разстроят, че внучето страда и плаче. Да не е влизала като я е страх за реакциите на близките.

# 151
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
И сега кво стана - уж ВИП Брадър, вкараха 3 семейства,с по един "Вип и един нормален" член на семейството, само че останаха само нормалните - И Венетка, И Василка и Здравко са аут...А благоверните им вътре...... newsm78 newsm78  брей........дали пък не се объркаха тез хорица от ББ,а Mr. Green

# 152
Венета, благодари на Маги, Катето и Деси, че след техните нападки и обиди по неин адрес много й се дигнал рейтинга на предаването hahaha
Тя по-голям автогол от ВВ не можеше да си вкара Thinking

# 153
Маги: Венета седнала да ми обяснява, нали я изхвърлиха заради това, че е зла. Не може тя да говори така за мен.

Ох, докато осъзная, че не пиша в правилната тема.

# 154
Тя благодари, прости, кой знае още какво ще измисли, ама тва е. Кой на каквото си постеле, на такова ще легне

# 155
Тедито,след като прочетох поста ти,мисля,че и ти след Венета ще се пръснеш от злоба.

# 156
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Винетка като не е искала родата да реве да не беше зачеквала темата за баща си.  И никой нищо да не беше казал дядото и бабата пак щяха да се разстроят, че внучето страда и плаче. Да не е влизала като я е страх за реакциите на близките.

Той ,милият и баща и да искаше да си я вземе,сега като вижда кво зло е направил, сигурно се е покрил негде в тъмнината Mr. Green

Абе кой ги определя тези рейтинги бе хора newsm78 Аз не мисля че така лелеяният рейтинг от Венетка и е пораснал,даже напротив.........ама пак ни връзват нещо май #Cussing out

# 157
Аз "Горещо" вече няма да го гледам .Тъпотиите на Венета хич не ме интересуват.
                 Peace и аз. Прави ми впечатление как зачекнаха въпроса с любовника на Катето, пък когато стана дума за Тихомир - "Ау, ама ти много ниско падна, не намесвай Тихомир"...

Жал ми е и за Тихомир, и за Христина... Надявам се и двамата като излязат от Къщата да се разведат, и после да се вземат един - друг. И да заживеят щастливо... Венета и Здравко също може да се вземат - и двамата едни велики конспираториии, ще си живеят в "Теория на конспирацията" и ще изтрещяват на воля hahaha

# 158
Все още не съм гласувала. Така че не съм сама. Но на финала ако ще взема парите Катето дори sms ще пусна за другият участник. Аз по-долно същество не съм гледала във всички сезони на Брадъра.

# 159
Катя: Тя ми била прощавала, коя си ти маааа?!

# 160
И АзисДесиСлава и Катето са ми ОТВРАТИТЕЛНИ!
Най вече тая изкуфяла бабка Катето! Crazy
Много силна беше,че ще излиза,и никой не можел да я спре,ама май е пинтия,остана за паричките! #Crazy
Тя била "ЗВЕЗДА",имала ПОКАНА...кое ти е звездното ма бабке??? Sick
Я отивай в някой пенсионерски клуб или по-добре в психиатрична клиника! #2gunfire
А Десислава все циври....Не пипа нищо,цял ден се мацоти...че без грим на нищо не прилича! Crazy
Направо нямам думи за ВИПовете... Sick
Такива ЗВЕЗДИ по добре да НЯМА в България! Naughty

# 161
  • София
   Жал ми е и за Тихомир, и за Христина... Надявам се и двамата като излязат от Къщата да се разведат, и после да се вземат един - друг. И да заживеят щастливо... Венета и Здравко също може да се вземат - и двамата едни велики конспираториии, ще си живеят в "Теория на конспирацията" и ще изтрещяват на воля hahaha

Joy Joy Joy

# 162
Тедито,след като прочетох поста ти,мисля,че и ти след Венета ще се пръснеш от злоба.

ти недей много така да мислиш,защото не я познаваш като човек.Такива изказвания на някой друг си ги прави, не и на Теди

# 163
  • София
Тая Ристе не я изгониха и сега започна да кряка с гадния си глас и да се отваря. Деси искала да я дразни?!!! Тази в ред ли е?

# 164
Катя: Тя ми била прощавала, коя си ти маааа?!
Тва бабе много на сериозно се е взело hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт