VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 638
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 165
абе венета много хитринко игра Wink
почна да свири на струната на баба си и майка си - как са плакали... от катя..
хитра е много. как прощава ( без да й е искана прошка) ...
бързо се забравя отвратителното й поведение, тя излезе жертва на 'отбора'.
абе , хитро , едва ли някой й се е вързал , голяма е позьорка ...къде се сети и баба да си намеси , да прощавала на хората ...
и взе да го разказва това за баща си за ен-ти път , аз съм го слушала поне 10 пъти ( преди ВБ )  ... като не харесва известните , що не почне да прави предаване с неизвестни и ценни , ами тича подир чалга певците , щото е най-лесно .
( сега Еврото се бъзика с нея , а христина отвори Пак безкрайната си уста  ) 

# 166
  • Виена
Тедито,след като прочетох поста ти,мисля,че и ти след Венета ще се пръснеш от злоба.

Peace  Ами да благодарение на нея  Joy Не съм вярвала,че мога да се нервирам така  Blush

# 167
Калю,  HugКалю Hug намбър уан!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Катя: Тя ми била прощавала, коя си ти маааа?!
    .......малееееееее пак ли яхна прахотрепката това женище, брееее ooooh! Tired

# 168
  • Виена
Тедито,след като прочетох поста ти,мисля,че и ти след Венета ще се пръснеш от злоба.

ти недей много така да мислиш,защото не я познаваш като човек.Такива изказвания на някой друг си ги прави, не и на Теди
Кръци  Heart Eyes
Не,че ми пука,доста съм над тези неща,не ми се заяжда,а и знам,че не съм такава  Wink

# 169
  • Пловдив
Това към кого е било?
На мен Катя много ми опротивя последните дни, не че Христина ми харесва, но приемам отношението на Катя към нея за емблематично. Явно това е начина по който "звездата" се отнася с простосмъртните  Sick
Сигурна съм че ако я накараш да изброи 20-те филма в които се е снимала, сериозно ще се затрудни. Смешно е човек на тези години да няма реална преценка за себе си.

# 170
Маги:Хриси, много умна жена си, бъди малко над тия неща.
Аз Десислава я обвинявам за 1 единствено нещо, че се опита да ме издразни.

# 171
Това към кого е било?
Към Венета.

# 172
  • Germany
А, Христина, защо "пичовсва" всички - Пич това, пич онова...много фешън...

# 173
  • СОФИЯ
Знам че тук не е темата но какво става със Слави - болен ли е До сега Росен водеше и пусна интервю със Слави хванах края и нищо не разбрах но като че ли нещо не е наред защото повтаря няколко пъти -" КАКВО ТОЛКОВА , НЕ СЪМ УМРЯЛ - ВИЕ СИ ВЪРШЕТЕ РАБОТАТА А С МЕН КАКВОТО ЩЕ СТАВА ЩЕ СТАВА" - НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО  newsm78

# 174
Маги:Хриси, много умна жена си, бъди малко над тия неща.
Аз Десислава я обвинявам за 1 единствено нещо, че се опита да ме издразни.
Е, какво се опитва да каже newsm78 newsm78
КОГА Я Е ИЗДРАЗНИЛА, нали са си дружки newsm78

# 175
  • Пловдив
Знам че тук не е темата но какво става със Слави - болен ли е До сега Росен водеше и пусна интервю със Слави хванах края и нищо не разбрах но като че ли нещо не е наред защото повтаря няколко пъти -" КАКВО ТОЛКОВА , НЕ СЪМ УМРЯЛ - ВИЕ СИ ВЪРШЕТЕ РАБОТАТА А С МЕН КАКВОТО ЩЕ СТАВА ЩЕ СТАВА" - НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО  newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183921.120

# 176
# 177

ти недей много така да мислиш,защото не я познаваш като човек.Такива изказвания на някой друг си ги прави, не и на Теди
Не познавам Теди,съдя по написаното!

Peace  Ами да благодарение на нея  Joy Не съм вярвала,че мога да се нервирам така  Blush

Ето Тедито ме разбра!Не съм искала да я обидя  bouquet
.....И кръц кръц,не ми казвай какво да правя!

# 178
Кръци: Това отговори Хриси на Маги:Аз Десислава я обвинявам за 1 единствено нещо, че се опита да ме издразни.

# 179

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=183921.120

виж в другата тема "за Слави"

Общи условия

Активация на акаунт