VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 621
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 210
Момичета защо не гласуваме в понеделник да спе4ели жена,до сега само мъже пе4елят ,нека бъдем солидарни към нас женете,мисля 4е е крайно време жена да спе4ели,стига сме гласували за тези мъже

# 211
  • Стара Загора
От всичко видяно (и да имах възможност да гласувам), бих гласувала за Калин (причини-допадна ми неговот държание).Както бях писала-бих гласувала и за Маги Желязкова, но от всички, пак повтарям, най-много ми допадна Калин.Не виждам причина да гласувам за някой, заради пола му newsm78 .

# 212
Момичета защо не гласуваме в понеделник да спе4ели жена,до сега само мъже пе4елят ,нека бъдем солидарни към нас женете,мисля 4е е крайно време жена да спе4ели,стига сме гласували за тези мъже
Джуди, не става само от солидарност, трябва и акъл  Laughing

# 213
  • Стара Загора
Сопрано, браво!Кефи ме подписа ти! Peace

# 214
Копнах го от Lennie и малко го допълних!

# 215
  • Стара Загора
Копнах го от Lennie и малко го допълних!
Браво за инициативата ви!  newsm10

# 216
  • ES
Джуди, не става само от солидарност, трябва и акъл  Laughing

То пък в Биг Брадър само по акъла избират победителите до сега

# 217
 Тази вечер ако оставим изключително съмнителните проценти... направи впечатление че представиха Деси единствено с гримирането й кимането й в знак на съгласие на глупостите казвани от Катето Евро? Докато цяла седмица се късаха да ни натрапват Здравко. Да ясно че Здравко е водел с много за да бъде изгонен и е трябвало допълнителна мобилизация на гласове подкрепящи Деси, но SMS-ите ли са най-важното, при положение че са една незначителна съставка в прихода и печалбата в сравнение с рекламата която тази вечер е 7000лв за 30 секунди.

Личи си обаче аматьорщината и невъзможността да бъде скрит умисъла на редактора, адски прозрачно манипулиране от което адски слаб Big Brother

Аз съм за Десислава

# 218
Като гледам снимката, май искам да съм зад ДесиСлава  Laughing

# 219
  • Стара Загора
То май повечето (или всички) мъже имат това желание.  Laughing

# 220
  • Стара Загора

И аз съм за Калин. Той единствен досега не се е изложил.

Много пишете беее, човек да не иде на кръчма, нямате стигане.

# 221
  • Шотландия
Като гледам снимката, май искам да съм зад ДесиСлава  Laughing
Имам чувството, че ще си правите компания със СИйка...  Tired Дано поне на теб ти е забавно...

# 222
Коя е СИйка?

# 223
# 224
Харесах изказването тази вечер на Венета. Гласувах за Христина и искам тя да спечели. Никой не иска да види добрите и качества, и всички я нападат.  Колко  много превъзхожда дори Катерина Евро. Колко достойно се държи. Това е моето мнение. Пожелавам и успех.

Peace  Peace
Все е дно аз съм го писала.
Браво! Това е и моето мнение и желание.
Хриси да вземе парите.

Общи условия

Активация на акаунт