VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 631
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 240
??? Христина Няма нужда от пари и съжаление Каквото сам си направиш друг неможе и да иска"

1. Тя не иска да е сама с детето!!! Да го гледала спокойно
2. Иска да е със Здравко - е ожениха се без пари с 280 кристала на Сваровски и безплатна музика на живо !!
3. Тя никога няма да се махне от Здравко - обожава земята по която той ходи има и такива жени примирете се
4. Здравко има ен-броя хотели , парцели , яхта , ресторанти и строй апартаменти -
 така че ТЕ НЕ СА БЕДНИ и ТЯ НЯМА НУЖДА ОТ НАШИТЕ ПАРИ
Както казвате ще играят и тя и  Здравко после във Един срещу всички и в Сделка или не и от там двамата ще долеят в семейния бюджет така че айде моля Ви да не ги жалим!!

Вижте малката колко чифта обущета има !!! всички знаем колко струват чифт детски обувки и колко бързо умаляват!! нали ?!
не че им броя парите , ама ...
Христина НИКОГА няма да напусне Здравко !!!

Точно така е, айде стига сте я оплаквали тая Христина Stop

това е самата истина  Peace

# 241
Моят фаворит е Катето Евро, но тъй като най-вероятно няма да събере нужните проценти , ще подкрепям Калин и Маги.

# 242
Още се колебая между Маги и Калин. Не знам кой ми е фаворит Rolling Eyes
Въпреки, че и Китайчето не е лошо, но едва ли ще спечели той.
Деската също е готина, но приемам, че тя си има достатъчно пари, и участието във ВБ и вдигна положително рейтинга, та няма чак такава нужда от наградата.

# 243
китаеца ми е съученик и вече бивш комшия така че съм за него

# 244
  • Между гори и планини
Всички са ми един дол дренки. Като излязат пак ще се мазнят един друг, няма начин - нали се засичат тук-там. Просто всички ми опротивяха...

# 245
  • Пловдив
Четох нагоре и мисля че в къщата никой няма нужда от вашите пари, ако наистина искате да помогните на някой изберете си по-благородна кауза  Peace

# 246
Само Калин ! Peace

# 247
  • София

Още се колебая между Маги и Калин. Не знам кой ми е фаворит Rolling Eyes

Ох, и аз така Simple Smile Знам, че който и да е  двамата, искам да спечели Вп. Вече това ми е решението Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 248
  • София
китаеца ми е съученик и вече бивш комшия така че съм за него

Ма, той си има Азис - ГОЛЯМАТА НАГРАДА Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 249
Ами кого да жалим,Виповете ли?Те се гнусят от обикновените хора,следователно и от СМСите им  Simple Smile
Ще пусна СМС,но за Светльо.

# 250
  • Ботевград
Четох нагоре и мисля че в къщата никой няма нужда от вашите пари, ако наистина искате да помогните на някой изберете си по-благородна кауза  Peace

http://elvira.vtori-jivot.org/
ЗАЩО ЛИ НЕ ГИ ДАРЯТ ТУК ТЕЗИ 100 000 ЛВ.

# 251
Аз съм за Маги - единствената свястна ... (май)  Laughing

Ха, с Маги сме израсли заедно - тя е приятелката ми от ученическите години. Познавам я доста добре...

Гласувах за Калин - страшно точен пич  thumbsup В началото изобщо не ме кефеше, но с течение на времето си промених мнението.

# 252
  • София-в сърцата на моите деца

http://elvira.vtori-jivot.org/
ЗАЩО ЛИ НЕ ГИ ДАРЯТ ТУК ТЕЗИ 100 000 ЛВ.
Абсолютно си права! Поне ще е едно добро дело! А тези "склепутници" вътре нищо не заслужават..... Peace

# 253
  • София
SMS със сигурност няма да пусна за т. нар. VIP - ове, защото за мен те не са VIP, а просто са известни личности. При това само някои от тях. SMS мога да пусна за нуждаещо се дете или за нещо друго, но не и за тези, които си имат достатъчно. Crossing Arms Crossing Arms
Ако ме питат кой да спечели искам това да е Калинчо - страхотно момче е и ме спечели на своя страна.

# 254
не знам каква нужда от пари има христина, но мъжа й я използва да работи 12ч. на негов бар лятото Shocked т.е при всичките му пари, хотели, и не знам си какво, той използва жена си да налива питиета, да сервира и да мие чаши. пигмея му с пигмей.
не я е направил управител , не й е дал никаква власт в бизнеса му , въпреки, че момичето е учило уж , завършило е стопанско управление, и би трябвало той да й има поне доверие.
христина е абсурд да спечели, просто момичето е твърде просто , за да извади максимума от участието си в тази игра.
има вип брадъри , в които обикновени хора печелят, но те все пак са имали нещо в главите си.
не само мйекане, простотия, ревност и завист.

Общи условия

Активация на акаунт