VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 609
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 255
  • София
SMS със сигурност няма да пусна за т. нар. VIP - ове, защото за мен те не са VIP, а просто са известни личности. При това само някои от тях. SMS мога да пусна за нуждаещо се дете или за нещо друго, но не и за тези, които си имат достатъчно.

Аз, въпреки че влизам тук и пиша, то е, за да се забавлявам, но и по-рано бях писала, че за ББ, ВП и други подобни, няма да си давам парите, а предпочитам да отида в банка и да преведа някаква сума на нуждещо се дете или възрастен.
Като всички от НОВА ТВ и от СИЯ повтарят, че е игра, ние с парите ли ще си играем?

# 256
здравко строи апартаменти на северния плаж на приморско---така че наградата не трябва да е при тях!!!

# 257
Аз съм пускала СМС само 1 път , мисля в първия ББ.
играта е за забавление, след като ние сме запалени, не знам колко трябва да си запален, за да пуснеш СМС Shocked

а и те не печелят от СМСите ни, защото българина по принцип е доста резервиран да дава пари, особено по този начин. Не знам колко са гласували, тези проценти нищо не ми говорят, ако зад тях няма брой гласували ( Сопранов веднага да каже колко хора реално са гласували с СМСи). от 1 милион (пр.), които гледат да са гласували не повече от 20 000. , това са 20 хиляди лева. Само банята на съквартирантите не струва толкова  Wink

# 258
  • София
здравко строи апартаменти на северния плаж на приморско---така че наградата не трябва да е при тях!!!

Сигурно строи за почивна база на СИЯ и НОВА ТВ.

# 259

мънки, това не е награда за най-бедния!!!
това е ВИП брадър - хората априори нямат нужда от пари там.
така мисля.

тоест, да дадеш парите на този който има нужда е много тъпо, защото играта не е за това.

# 260
Христина не е наред  Shocked
Току що каза, че кучето Дино е взело снощи тати, защото Яница не слуша !!!!
А ако не яде, ще й вземе и мама, както е взело и тати!!!

и само повтаря 'куче, куче, куче, аз си отивам, не искам и мен да ме нахапе, заради теб!"овца проста.

само че на Яница отдавна й е ясно, че няма никакво куче и е абсолютно резистентна към тези заплахи.   Sunglasses

# 261
Направо не знам за кой бих гласувала този път Thinking

# 262
  • при Arctic Monkeys
баба Евро иска пътека за бягане, но нямала пари да си я купи (нищо, че е ВИП), така, че ще гласувам за нея.
шегувам се.

# 263
Аз не разбрах с какво толкова Азис ви подразни и отврати? Питам съвсем сериозно, без никакъв намек за заяждане... Според мен сложи Венетка на място и успешно я извади извън кожата й. А думите му към Ники си бяха преувеличени, разбира се - едва ли някой ги е възприел буквално...

Дразни ме с поведение ... С театър и незнам си какво. Тауш бил Васил , а не Азис вътре а се оказа че театъра е бил пълен.
Мисля, че всичко е сценарий .. Мисля , че въпреки плюенето с Венета пак са дружки както каза тя.
За драмата й личната немога да коментирам не съм на ясно мисля , че и никой от форума не е . А ако наистина е толкова наранена ? И ако сълзите не са театър ?
Аз гласувах за Христина ... Не искам ВИП да излезе. Тя е майка като мен има ужасен мъж... и мисля че ще й трябва една финансова независимост ... ВИП-вете бяха за слава вътре. Нали е ВИП нали има талант ще го продаде и ще живее по добре даже от Христина ако вземе тия 100 000.

# 264
Само Калинко!!!!!!!  За мен е най- уравновесеният характер в къщата.

# 265
Мен пък Венета ме кефеше,защото си казваше всичко както си го мисли.А пък баба Евро вече не ме кефи-пълна простачка,да казва на Христина и Здравко селяндури....ебаси и ВИПа.Венета поне се скри за сватбата си в Бели Осъм,не се мисли за егати вип персоната...Искам да спечелят 3-ма:Калин,Маги или Христина.за Христина съм съгласна с WomanitKa -тя има повече нужда от тези пари.Но не мисля че Хриси ще спечели-нали е ВИП а не БИГ брадър,значи съм за Калин Peace

# 266
...Венета... За драмата й личната немога да коментирам не съм на ясно мисля , че и никой от форума не е . А ако наистина е толкова наранена ? И ако сълзите не са театър?

Аз пък не и се връзвам за личната драма, щот вече ми писна от нея. Писна ми да плаче колко е бедна, без никакъв срам, при условие, че пред цяла България спечели толкова често споменаваните 75 000 лева. Освен това води предаване в много добър часови пояс по една от трите най-големи телевизии в България. Обувките и 1000 лева, гащите и - "Кавали"... Отказва да се снима е реклама за 15 000 - под достоинството и било  ooooh!. Взела е 50 000 от Вип-а. Съпругът и държи ресторант с ... места в центъра на София. Та... на кво отгоре реве на кръгъл час, колко е бедна? Може би се сравнява с Мадона, знам ли?
                Затова не и се връзвам и на крокодилските сълзи. Иначе доколкото разбрах, и Тихомир е нямал баща, както и Катето. Е що те ни риваха, та да разберат хората колко им е мъчно? А, вярно, може би имат достойнство? Както и да е. Не ми дреме за нея.

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 10:40 от MechoPuh

# 267
баба Евро иска пътека за бягане, но нямала пари да си я купи (нищо, че е ВИП), така, че ще гласувам за нея.
шегувам се.

да й дам моята, аз не я използвам
като ги гледам как не могат да се вредят от зор за тая пътека много им се възхищавам. Laughing

# 268
Ама аз съм жена  Cry!!!
Може да ме изядете ама аз си мисля, че е най-добре Христина да ги вземе парите само и само за да им натрие носовете!!!! Но пък като се замисля ше идат пак при оня идиот Здравко и ми става криво. Кой, кой, кой???? Ми що не китайчето...то горкото така се е продало грозно на Азю, белким ако вземе тия пари ша са осафери и ше си гледа неговия живот. Ма ся като се замисля...он ше ги профука по тъпи курви, дискотеки-мискотеки, пиячка, кльопачка и пак нищо Confused Ми кой, кой???Таз Магито...ма много ми е превзета бе! Пък колко лошо впечетление ми направи чавето й Crossing Arms Бесня там, крещя...никво възпитание!Тя сигур не го поглежда - то не са ревюта, то не са снимки...И ся като се замисля...и тя не става! Кой, кой? Леле мнооо се замислих!!!Спирам да не стане и с мен като с патката  hahaha

# 269
Калин... Simple Smile  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт