VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 573
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 285
и аз така.... Joy
не,че съм се уморила,ама там ще е "ебре курорте"... Crazy
как не съм се сетила до сега да вляза да родя там ooooh! - като онази Светлана

# 286
  • при Arctic Monkeys
Не бих гласувала за никой Naughty
Абстрахирам се дори от хората, които са в къщата и визирам тъй наречения ВИП БРАДЪР като цяло.
Значи БИГ БРАДЪР, който е за простосмъртни първо е със значително по-голяма продължителност и второ има мисии.
 А тия ,богоизбраните Sick какво.....ще ги гледаме в продължение на месец как плюскат, наливат се и  интриганстват....,а?
На сценаристите нещо им куца май мисля аз ooooh!
абсолютно! като се изключат интригите и истериите, нищо интересно/смешно/забавно не видяхме от тия. то не бе поркане, спане, моткане по голф-игрището... тотална тъпня...

# 287
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ето поредното театро на което се връзват хората.Както във втория ББ,където незнам защо трябваше да съжаляваме оня ревящ козел,че жена му била лоша.И после - каква изненада-пак заедно.Сега пък ще ревем за Риста,че мъжът и не бил цвете.Тоя филм вече сме го гледали,а и артистите не струват.
Христина е майка,а забравихте ли,че всички жени в къщата имат деца.Това,че не ни ги завират в очите не ги прави по-малко майки.
И стига с това "човек от народа".Написали са по-горе 1000 пъти,че Здравкови са далеч от "обикновените хора от народа".Имат си хотели,яхти,апартаменти - халал да им са.Но да престанат да се правят на многострадални Геновеви,че много дразнят.

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

И моля ВИ, не гласувайте за тези смешници......Ако толкова държите да пратите смс - пратете го за спасяването на нечий детски живот - нали това е общото ,което ни обединява тук - ЧЕ ВСИчКИ СМЕ МАЙКИ Hug Hug Hug

# 288
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
За имуществото на Здравко ще кажа само "да е жив и здрав баща му още дълги години". Здравко е абсолютна чайка в това отношение, но парите са много, не може да се отрече.

.... И майка му,и майка му - тя е основният двигател на семейният бизнес Mr. Green

# 289
Айде стига спекулации с това, кой е ВИП и кой не. Ако ще се хващаме за думата, щом не са ВИПове, тогава са знаменитости. И някои от тях бяха най-големите знаменитости на България, колкото и да не ги харесват някои поради една или друга причина. Хората, които са на страниците на списанията и на вестницити, пред телевизионния екрани и т.н. По скоро наименованието на предаването не е съвсем точно.

С двете ръце съм за Маги. Имам симпатии и към Калин, но това което ми пречи да го предпочета е това, че цялата работа по избягването и на двата лагера ми намирисва на малодушие. Харесвам хората със собствено мнение, които не се страхуват да го изразяват и да го защитават, без значение дали трябва да застана зад някой или не. Когато виждам, че нещо не е наред, държа да кажа, че не е наред и не смятам, че това трябва да се тълкува като бъркане в чуждите работи.
По същата причина не харесвам Тишо, щото пък той още по-голям непукист се изкара.
За мен това е човека, който дърпа Венета надолу, а не обратното. Щото, ако беше мъж на място щеше да я дръпне настрана и да и каже: "Мило, не си права, помисли какви ги вършиш..." А той стоя кима, че и получи адмирации, че защитава жена си.
На Венета и липсва един по-як мъж, ако ме разбирате какво искам да кажа...

# 290
  • Въпрос на гледна точка...
От миналия ВИП БРАДЪР, ми е останал образа само на Виолета Здравкова, в първия момент само за нея се сетих, сигурно защото не спря да циври.
Чудя се, като мине малко време, кой образ ще ми изплува за този ВИП.
Може би шамандурите на Деса или сцената, в която Ката цеди пъпка на г..а на Василиса Crazy #Crazy

# 291
Харесах изказването тази вечер на Венета. Гласувах за Христина и искам тя да спечели. Никой не иска да види добрите и качества, и всички я нападат.  Колко  много превъзхожда дори Катерина Евро. Колко достойно се държи. Това е моето мнение. Пожелавам и успех.
Напълно споделям мнението ти PeaceИ на мен ми хареса,че Венета беше спокойна и се държеше много добре,въпреки упреците към нея Wink А Здравко ме изкефи като каза:"Оф много тъпо ми стана всичко." и как не,да видиш "звезди" да се "джавкат" за пари-смешна работа ooooh!Всички т.н."звезди" ми паднаха в очите.Кефя се на "обикновенните хора"Китаеца,Тишо,Калин,Христина,Здравко,Петя и Веселин Данов-другите яко се изложиха newsm11
Жалко,че на живо Деси Слава няма нищо общо с тази снимка hahaha
А забелязахте ли,че на лайфа снощи Азис защитаваше Катето.Може би,защото според него тя има огромна нужда от пари - ми нали е известна,снима се във филми как така няма пари,нали е вип Joy И според мен не защити Китаеца,за да може след като излезе Китаеца от къщата без пукната стотинка пак да се върне при Азо и да е зависим от него Wink

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 12:30 от Бебина

# 292
  • София
Вече ми е все едно кой ще вземе парите.Да печели,който иска или по-точно,който СИА иска.
Аз лично много се съмнявам,че Калин ще спечели.Преди ВБ имах по-лошо мнение за него, сега малко се пооправи и толкоз.Прекалено ми е безличен.Ако помните в предишните ББ печелеха хора които се караха,реваха,пърдяха и какво ли още не.Но влагаха някакви емоции.Това все пак е ШОУ и един безумен смях не стига.

# 293
Мечо Пух,аз да ти кажа нещо...Аз например израстнах без майка и до сега ми е болна тема-и това ли е трудно да се разбере?
                   Не, миличка, не е никак, ама никак трудно да се разбере. Съжалявам   bouquet. Но ако започнеш да го вмъкваш във всеки твой постинг, положително ще ме усъмниш че имаш някаква цел. И най-малкото ще бъде супер досадно. Случая с Венета в моите очи е съвсем различен. "Съжалете ме, аз съм расла без баща; съжалете ме, аз съм пътувала с градския транспорт; съжалете ме, много съм бедна; съжалете ме, аз съм омъжена жена"... И може би ако наистина беше добричка, миловидничка - щях да я съжаля. Ако беше бедна, наранена, бореща се с живота и т.н.т. Но тя пръска злоба навсякъде около себе си. За нея няма нищо свято, когато става дума за рейтинг. Заради това не намирам причина, заради която да я съжаля. Винаги ми е било мъчно за всеки участник, които излиза, независимо какво съм видяла от него преди това. Но за нея не мога да се насиля.
                   И съм забелязала, че добрите хора обикновено не повтарят непрекъснато "Аз съм добър", нито честните "Аз съм честен" и т.н.т. О, щях да забравя съпругите "Аз съм омъжена жена". Като мантра някаква повтаря.
                   Все по-често виждам как алчността може да погуби човек. И всичко, което той притежава. Вижда ли някой друг нещата като мен?

# 294
Абе, и аз искам малко във ВИП Брадъра.. така де.. на санаториум.. да си почина малко...
               Внимавай какво си пожелаваш  Mr. Green! Един месец кеф, но като излезеш, ще ти разбием психиката.

# 295
А Катето и Азис били ли са приятели преди да влязат в Къщата?

# 296
KAЛИНКОООООООООООООООООО-ПОБЕДИТЕЛ
 smile3501 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501

# 297
  • София-в сърцата на моите деца
баба Евро иска пътека за бягане, но нямала пари да си я купи (нищо, че е ВИП), така, че ще гласувам за нея.
шегувам се.
Ами тя утре може да поиска и  "магистрала" да й купят... newsm78

# 298
  • София-България, Израел - където си поискам
Искам да спечели Калин (ако не е той поне да е Маги Желязкова) Peace
и аз така искам

# 299
Прекрасна анкета!

Общи условия

Активация на акаунт