VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 540
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 315
Катето Евро е мнооогооо зле!
Калинчо-шампион! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 316
ГласувАх за Калин, но след снощния анти-вот нищо чудно това да бъде Хрисито.
Тарталетката,  Heart Eyes

# 317

Калинко- президент! Laughing

# 318
  • Пловдив
В момента ги превикват в изповедалнята. Катето излезе със сълзи на очи и каза че не можела да реши!? Има някакво раздвижване  Rolling Eyes

# 319
...А Здравко ме изкефи като каза:"Оф много тъпо ми стана всичко."

..И според мен не защити Китаеца,за да може след като излезе Китаеца от къщата без пукната стотинка пак да се върне при Азо и да е зависим от него..

На Здравко му стана тъпо още когато Христина отказа да излезе доброволно и се видя изгонен. Изгонването му е тъпо на него, и че се изложи безкрайно - не друго. Предполагам се е виждал безспорен победител, прославен, с чудесно семейство, перспективен бъдещ кмет. Избран сред много, много ВИП персони. Един прекрасен малък човек от Приморско. Да, ама не.

Колкото до Азис и Китаеца - нормално е Азис да подкрепи личност, направила много за българската култура. Не е себелюбив, много добре разбира шансовете на Китаеца, пък и целта според мен беше просто да му осигури популярност. Китаеца в никакъв случай не е зависим от Азис - може да го напусне когато си поиска, просто докато е с него имат уговорка да се спазва определено поведение. Тфа е всичко.

# 320
# 321
  • София
В момента ги превикват в изповедалнята. Катето излезе със сълзи на очи и каза че не можела да реши!? Има някакво раздвижване  Rolling Eyes

А, това е интересно, дайте инфо за негледащите в момента Simple Smile

# 322

В момента  - ББ ги привиква и ги пита дали са съгласни да продължът Випа до петък

# 323
  • София

В момента  - ББ ги привиква и ги пита дали са съгласни да продължът Випа до петък

А, не!!!
Това не в мойте планове Simple Smile

# 324
  • Mediterraneo
ГласувАх за Калин, но след снощния анти-вот нищо чудно това да бъде Хрисито.
Тарталетката,  Heart Eyes

А, нИдей тъй, щото ей сегичка ще отнесеш и ти морално- патетично освиркване от злите езици Mr. Green

# 325
Това не е и в мойте планове - толко работа ми е изостанала  Whistling

айде в понеделник марш

мисля че Деси има някакъв концерт на 26 в НДК

# 326
  • София
Марш, марш и марш Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 327
Леле не мога да повярвам,че Христина води толкова напред в анкетата ooooh!
Струва ми се,че на финала ще са Деси и Христина и като нищо Христина ще спечели Crossing Arms

# 328
Абе тая Венета няма ли кой да я приземи #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Майка  и ,баба и, баща иай сектир,писна ми от нейната лична драма ooooh!
Пак не пропусна да се направи на жертва,това нейното е диагноза,пак каза че е болна......малееееее,представям си я на стари години как по цял ден ще се оплаква от живота,ще охка и ще пъшка все за нещо.Даже малко я съжалявам на моменти,нещо й се е отразило яко на психиката.И моя баща от малка не ме е търсил ,но аз нямам спомени за него и просто не ми липсва човек ,който не познавам.
Но всеки си е различен,все пак.

# 329
Не съм чела назад,може да е казано,но щом можа Любов да спечели,що да не спечели и Христина.Даже е твърдр вероятно като се замисля.Позор! #2gunfire #Cussing out Sick #Crazy #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт