VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 305
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 900
Това с пролетариата...?
 Христина е болна от патологична ревност, но не мисля, че е злобарка. Ама и мъжа и гледа като пубертет.

# 901
  • сред маслини и портокалов цвят
Интересно ми е защо не показаха пиянските изцепки на Христина. Сигурно, защото се разминават с образа на идеална съпруга и майка, който се опитват да градят.
Ако Десислава, примерно, се беше напила така, щяха да го излъчат поне пет пъти.

# 902
  • София
Скъсаха се да толерират селянията!

Май-май това е идеята - да се покаже, че "обикновеният" човек е по-човек от ВИП-а. Възхвала на пролетариата! Народът заспива щастлив, че виповете са детронирани...
Предпочитам,когато обявяват,че сезона ще е "ВИП Брадър" да гледам известни българи,независимо дали ги харесвам или не.За пролетариата си има "Биг брадър".Такъв сезон верно не съм гледала досега-навират ни тъпите истерични селски пръчки Риста,Мравко и Злобета постоянно...Народа /у нас/ не е доволен от такава развръзка. Sick

# 903
На мен това за селянина ми прозвуча като простосмъртен. Тя беше бясна не защото Христина е от село, а защото Христина я номинира. Злобарка си е Катето. А много ми харесваше преди, та чак ме е яд.

# 904
Интересно ми е защо не показаха пиянските изцепки на Христина. Сигурно, защото се разминават с образа на идеална съпруга и майка, който се опитват да градят.

вечерта с наргилетата тя пушеше , беше се напила и напушила едновременно, не по-малко от росица, говореше си сама, лакираше се и ядеше  в един и същи момент.
картинката беше ужасно грозна, а и от звука на наргилето и гледката на тая нещастна жена направо...  ooooh!
това не се появи май в никой лайф.

# 905
Който най много си мълчи в тая Къща само се съмняваме че е прост, но отвори ли си устата и всички съмнения отпадат.

# 906
големите випове....
Изживяват се като голямата работа. Ако не се съблекат и насиликонят ще са простосмъртни до края на дните си.

# 907
Лени,
не приемам лично обидите на Евро.Моят фаворит също е Калин,казала съм го преди време.
Ако гласуващите накажат Катерина,то няма да е само заради това,което си изброила.Явно с теб имаме различни определения за остър език,защото това,което за теб е остър,за мен е просташки и вулгарен!
Христина ми направи  лошо впечатление тази вечер!

# 908
Абсолютно съм съгласна Peace.Ама Христина като се кълчеше на изпращането на Азис, за това какво да кажем Sick.

# 909
  • София
На мен това за селянина ми прозвуча като простосмъртен. Тя беше бясна не защото Христина е от село, а защото Христина я номинира. Злобарка си е Катето. А много ми харесваше преди, та чак ме е яд.
Не си го гледала това предаване май.Катето прие номинацията си спокойно.Риста след това взриви обстановката,като каза на Деси нещо от сорта,че се разхожда по цици пред благоверния и съпруг.Деси се разплака.Аз бих я поставила на мястото и тази селска пръчка Риста,но Деса явно не е аграсивна.Катето от тогава изтрещя,яхна албанската метла и не е слизала от нея.

# 910
  • София
Ама Христина като се кълчеше на изпращането на Азис, за това какво да кажем Sick.
Аз ще кажа,че по-жалка картина никога не съм виждала.

# 911
  • София
Хихи голям разговор Simple Smile Калин доста добре маневрира Simple Smile
та чак леко започна да лицемери и той-каза ,че гъзенето на деса не е било предназначено за здравко,при положение че катето му каза,че точно заради това го правят Outta Joint

# 912
Малко да разведрим обстановката Laughing Азис+Китаеца+Маги   Laughing

# 913
  • София
[
вечерта с наргилетата тя пушеше , беше се напила и напушила едновременно, не по-малко от росица, говореше си сама, лакираше се и ядеше  в един и същи момент.
картинката беше ужасно грозна, а и от звука на наргилето и гледката на тая нещастна жена направо...  ooooh!
това не се появи май в никой лайф.

Не,никъде не го дадоха,аз го хванах малко по денонощния само.

# 914
Да,права си!Вероятно щеше да го излъчат и повече.
...но тежка е царската корона!

Общи условия

Активация на акаунт