VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 252
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 975
 Аз пък реших окончателно за Катето Евро съм.

# 976
Лоша,много лоша Десислава,ходи по гащи в собствената спалня,че и на леглото ляга с дупето нагоре,как може такова нещо!А какво прави там бедничкия заблуден Здравко?Сигурно си обърка вратата.А Хриси е много морална жена:тя никога няма да прави такива провокации в собствената спалня,а и няма токова готино дупе,горката.

Амииииии, тя е толкова морална. Натискане в джакузито. Секс под завивките, пъшкане, охкане на половин метър от кошарата.

# 977
  • София /Абсурдистан
Не ми е ясно как съжалявате Христина,че била се оженила за Здравко.
На мен лично ми е по жал за Здравко,то неговото не е живот Laughing
То пък Здравко е много стока  Mr. Green

# 978
христина да се огледа малко в себе си и може да открие причината гларуса да се заглежда по други, иначе живота й ще мине в оглеждане на жените по които се оглежда тъпия й съпруг.

# 979
Byrne,виновен ще е мъжът ми.Без значение предизвикали ли са го или не!
По същата логика Евро се държа грозно,отвратително,без значение предизвикали ли са я или не!
Не мога да оправдая някого с това,че действията му са в отговор на нечии други!

Нещо не можах да ти разбера логиката.
Всъщност искам да кажа, че водещо за яда на Катя не е това, че Христина не е ВИП, а поведението й.
Точно за това тръгнахте да се обиждате от думите на Катя, сякаш за казани за вас, тъй като не сте ВИП. Ако Христина беше готин човек, с чувство за хумор и т.н отношението щеше да бъде съвсем друго.
Май пак трябва да кажа,че не съм се обидила от думите на Евро!Значи,ако не ми харесва поведението на тази личност,съм се обидила newsm78.
И кое по-точно от не разбра?

# 980
малко трудно мога да си избера някакви човешки качества от десислава. може да съм глуповата, но освен голяма доза излишна суета, три щипки лицемерие, 500 кубика неграмотност друго не можах да забележа. може пъл малко да съм гледала.

# 981
  • София /Абсурдистан
христина да се огледа малко в себе си и може да открие причината гларуса да се заглежда по други, иначе живота й ще мине в оглеждане на жените по които се оглежда тъпия й съпруг.
Обаче коцкарът си остава такъв за цял живот, та ако ще и за Светата Дева да е женен  Peace

# 982
  • София /Абсурдистан
малко трудно мога да си избера някакви човешки качества от десислава. може да съм глуповата, но освен голяма доза излишна суета, три щипки лицемерие, 500 кубика неграмотност друго не можах да забележа. може пъл малко да съм гледала.
А къде забрави и внушителните балкони, компенсиращи липсата на мозък?

# 983
Аз пък реших окончателно за Катето Евро съм.

Няма шанс, знаеш..

# 984
Byrne,виновен ще е мъжът ми.Без значение предизвикали ли са го или не!
По същата логика Евро се държа грозно,отвратително,без значение предизвикали ли са я или не!
Не мога да оправдая някого с това,че действията му са в отговор на нечии други!

Нещо не можах да ти разбера логиката.
Всъщност искам да кажа, че водещо за яда на Катя не е това, че Христина не е ВИП, а поведението й.
Точно за това тръгнахте да се обиждате от думите на Катя, сякаш за казани за вас, тъй като не сте ВИП. Ако Христина беше готин човек, с чувство за хумор и т.н отношението щеше да бъде съвсем друго.
Май пак трябва да кажа,че не съм се обидила от думите на Евро!Значи,ако не ми харесва поведението на тази личност,съм се обидила newsm78.
И кое по-точно от не разбра?

Не, бъркаш нещата. Говорим за Катя и Христина и случая с номинациите, какво поведение? Ако по напред си казала нещо за поведението на Катя- ок, но в последните постове говорихме друго.
И какво трябваше да направи Катя, да удари едно морално конско на Деса, че ходи по гащи и така дразни Шматко и Риста.
Те са артисти, какво да правят? Да слагат скафандрите и да гледат в една точка, да не би да шокират някой. А като им гледаме клиповете, там са по голи и по еротични и к`во?

# 985
  • София
десислава ми е много неприятна. намирам я за глуповата, превзета позьорка.
Десислава е професионална певица.В световен мащаб за тази професия се изискват добри гласови данни.В България се изисква и голям силиконов бюст.Изводите дотук са:
Първо-Десислава е перфектна!
Второ-България е с едни гърди пред целия свят!
Не е нужна да е умна,тип ядрен физик или нещо подобно за да бъде преуспяла като певица.Певиците предимно се слушат и се гледат в клиповете им.На Десислава това определено и е силната страна!

# 986
Какво й е на Десислава? Готина е... според мен.
Но онази дърта злобарка - Ката, просто няма равна. Чак писна вече на тези в къщата и взеха да й правят забележки, че е взела да се посира от злоба.

# 987
Поведението на Катя беше грозно!Не бих го оправдала по никакъв начин!Ето кратко и ясно какво мисля!

# 988
  • София
И какво трябваше да направи Катя, да удари едно морално конско на Деса, че ходи по гащи и така дразни Шматко и Риста.
Те са артисти, какво да правят? Да слагат скафандрите и да гледат в една точка, да не би да шокират някой. А като им гледаме клиповете, там са по голи и по еротични и к`во?
Това не могат да го разберат много хора и според мен.От къде на къде всички в къщата ще се съобразяват с природното недоразумение Риста,която на всичкото отгоре им натресоха и до средата на изданието даже нямаха право да я номинират!

# 989
Бих искала Деси да спечели....и Катето,но втората май няма такава вероятност.

Общи условия

Активация на акаунт