VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 290
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 020
Не съм фен на Десислава-ама никак.
Но ако е решила да осинови дете я поздравявам.
А защо не си роди?
Че то едното не пречи на другото-аз съм родила две и бих осиновила още едно.
Ще направи едно добро дело и ще даде шанс на детенце,защо пък не?
Забелязахте ли тази сутрин при Лора колко фенове има Мравко?
Не мога да повярвам просто.
Но за едно е прав-"клиентът" трябва да се уважава."Публиката" е тази,която прави звездата.Ако е няма,можеш да си играеш етюти и пред огледалото и да го питаш,дали си най-красивата и най-добрата.

# 1 021
ЕЕЕе и в телевизията показаха кой е от народа и кой е Вип.На Азис и Венета дадоха 1 час време за разговори при Лора Икйоритаров , а на Здравко и на другите по 30 мин.
Не че има някакво кой знае какво значение , ама и дребни работи пртавят впечатление.
А тази дама със снимките и децата май е от този форум(някъде тук четох същото оплакване от Здравко)

# 1 022
Добро утро ВИП-мамета на щастливи чавета!
Нека нЯма спорове безспир,
нека да посеем ....МИР!!!
Този номер наберете!!! 1365!!!
ДА спасим горкото цвете!!!!!!

Ето тук е истината!!!!!
С ВИП -те по-добре само да си чешем езиците .
Peace Peace Peace Peace Peace Peace newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 1 023
Катя определено има проблем с нервите и участието и е грешка. Като характер тя е хипер емоционална, експлозивна, енергична, да добавим и това, че е на 50 години. В един момент, като и дойдат в повече емоциите, всичко се сблъсква накуп със страшна сила и нервите и не издържат, така си го обяснявам. Изпада в криза и това не ми прилича на театър.
Но пък, както се казва, имало е нужда и от един такъв човек в къщата.

# 1 024
  • София
А защо не си роди?
Мисля, че повечето са недоволни от това й решение, защото думите й бяха: "Все по-сериозно се замислям да осинови дете, много ми се иска, защото сега нямам време да раждам.".
Иначе наистина няма нищо лошо в осиновяването, даже е постъпка достойна за уважение.

# 1 025
Добро утро Випки

# 1 026
  • по пътя на светлината
Ако погледнем реално,Катето е единствения човек който е една от легендите на българското кино и може  би очакваше повече уважение и признателност от останалите и е с пълно право да е обидена,което не значи ,че одобрявам реакцийте й,за останалите участници не мога да кажа че са ВИП персони-едни са в началото на кариерата си(меко казано)други са хора от народа ,които с нищо не са допринесли за Българската култура,така че хубаво е всеки човек да си знае мястото.Нямам фаворит за наградата,трябваше в къщата да са хора от един слой за да може наистина да има съревнование.

# 1 027
А защо не си роди?
Мисля, че повечето са недоволни от това й решение, защото думите й бяха: "Все по-сериозно се замислям да осинови дете, много ми се иска, защото сега нямам време да раждам.".
Иначе наистина няма нищо лошо в осиновяването, даже е постъпка достойна за уважение.

Да,възможно е ,не съм следила дененощния канал и и не знам,че  е казала-нямам време да раждам.Но и така да е ,кой може да я упрекне?Толкова много съвсем обикновени жени с добра професия и доходи нямат време.
А тази жена с двете деца с автографите ми беше смешна.Всеки се мисли за център на света.Не е длъжен Здравко,затова,че тя била пуснала смс-и за него да дава подписи.Това беше такова детинско изказване,че направо не заслужава внимание.Всеки си има настроенията и проблемите,ако утре му се изсипят 200 души там за автографи той да не яде и да не спи ли?И на ЗДравко не съм фен-опитвам се да гледам обективно.

# 1 028
Ама и аз съм на мнение че Азис ако Деса се държеше така с Китаеца щеше да я изяде с парцалите Simple Smile

Малееее Азис ако гледа ще има развод след ВБ Simple Smile
Не разбрахте ли вече че истинското гадже на Азис(от много години) е бременната Гала,в изповедалнята  си личеше че са много близки и че се обичат като мъж и жена.А това за сватбата му с китаеца имаше за цел да втрещи народа,да го обърка още повече.Такъв му е стила на Азис-да шокира,да играе различни роли,да провокира.
Ако бяха наистина гей двойка,чудя се как веднъж не се прегърнаха в леглото,как поне бегло не се целунаха,разни такива неща.....за всеки случай не е от срам.

# 1 029
Лека нощ!
Май останах в темата само с феновете на Катя! Joy Joy
Ами аз никога не съм й била фен на звездоманката истерична Катя.
Извинявай,че те обвиних!  bouquet

# 1 030
  • по пътя на светлината
Десислава ,като иска да си осинови дете ,защо го обявява в ББ,можеше като излезе и го осинови -тогава да коментира този въпрос.Хубаво е човек да си прави реклама ,но не по този начин,за да бъде на място трябва да знаеш къде и кога да я направиш.Ако наистина има нужда от осиновяване на дете едва ли едно телефизионно състезание е най -подходящото  място да го обявиш.

# 1 031
Хааа хааа днес се сетих, когато,живот и здраве,Венета стане Майка. хаха кво ни чака хора, ужас. ще има "Аз съм СЕМЕЙНА ЖЕНА И МАЙКА  " вметнато под път и над път:)))) по хиляда пъти на изказване. а като стане и баба и леля и прочее...направо може да стане ИНКВИЗИТОР:)))Ще преследва и изгаря залитнали жени .егати злето тази кака Simple Smile

# 1 032
Даа,това се очаква да стане при Винетка. Joy
И миналото е забравено,нейното.На другите може да се натяква.Позволено е . Twisted Evil

# 1 033
В
А Катя нарече селянка Риста, не заради това, че не е ВИП, а заради манталитета, поведението й, ревността й /там на село изневери няма, 5 човека на кръст и всичко се знае, такива дами по бански ги линчуват и гонят от селото/

оф.....достатъчно
Не си живяла на село или в малък град явно,мила!
Аз съм от София,но доста години работех в провинцията,в малък град.И точно тези 5 души население си изневеряват адски хитро,направо ми събираха очите моите колежки-каква изобретателност видях в прикриване на извънбрачни връзки  ShockedРиста явно ги знае всички тези номера,сама си каза,че досега е имала само една връзка в която мъжът да не и изневери. Mr. GreenТова си е голям повод за гордост явно!Не,тя не е селянка,тя е тъпа селянка!

Има си хора(като Христина) които подсъзнателно харесват мъже,които ги тъпчат,мачкат,унижават,пренебрегват и те(хората като Христина) за благодарност още повече ги боготворят и обожават.Това сигурно се дължи на нещо,все пак не съм психолог,но сигурно си има обяснение.
Аз даже забелязах че дори и Катето като изпадна в истерия и почна да я обижда,Христина на другия ден я заобича още повече,пред Здравко говореше хубави неща за нея  Rolling Eyes а плюеше по Деси за пореден път.

# 1 034
Добро утро!
Мами, пропуснах Горещо с Крум Савов и Винетка... Много ми се иска да видя как й е скъсал шортите, както се заканваше. Някъде има ли го из нета?

Общи условия

Активация на акаунт