VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 124
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 155
Не ви ли е идвало на ума,че от понеделник до петък,са се свързали с Христина и тя им е казала,че ще приеме предложението за женитба. Имали са 4 дни да сложят детско легло в стаята. Мисля,че е достатъчно времето. Peace
Не ми хрумна Joy
Ама никак даже!И за слепите е видно,че всичко това са извадки от селски вечеринки на Големия брат!

# 1 156
Извинете,но не се сдържах :

http://life.dir.bg/2007/04/23/news1604125.html

hahaha

Дано линка не е пускан....

# 1 157
  • София
Не ви ли е идвало на ума,че от понеделник до петък,са се свързали с Христина и тя им е казала,че ще приеме предложението за женитба. Имали са 4 дни да сложят детско легло в стаята. Мисля,че е достатъчно времето. Peace

мдам   Thinking , и да ушият рокля уникат, и да подготвят сватбата, и сценаристите са треперили три дена какво ще каже Христинка, та според отговора й да си нагласят предаването  Thinking
става въпрос за тричасово живо предаване де, ако някой е забравил, без предварителен сценарий - ми те са гении  Shocked

# 1 158
Райков - не става за победител!
Еврото - не ми допада какви ги ръси....
Китаеца - също като Райков,а и какъв ВИП е.....
Маги - Лени, да ме прощаваш, ама не ме кефи нещо, незнам защо....
Деси - казват,че не било това за таланти
Калинко - Бързият Нет е обещал ринг тон, така че......
Ристена - ъпсурд.....

Та значи съм - Калинко и Деси и на 2. място - Маги...... newsm78

# 1 159
  • Paris
Наивна ли си, или съ праиш?!

# 1 160
Извинете,но не се сдържах :

http://life.dir.bg/2007/04/23/news1604125.html

hahaha

Дано линка не е пускан....

А ние се притеснявахме тук дали Райкова ще научи съкрушителните проценти при гласуването....... А те и ги съобщиха барабар с награда.......

# 1 161
  • София
Днес май голяма скука в къщата, никой нищо не казва, даже и в другия форум репортерите не пишат  Tired

# 1 162
WomanitKa, съгласна съм някой да ме гледа и отгоре и от космоса ако там се намира. Срещала съм светила в световната наука, които са променили живота на всички с работата си, големи български и световни знаменитости- такива хора на лекции, интервюта и тн не те гледат като равен, защото не си. Такива хора много често са надменни, високомерни и дори неприятни, а дори онези от тях, които са любезни рядко излъчват топлина и интерес към другите, защото срещат толкова много хора всеки ден, че просто нямат сили. Тези хора не ме карат и няма да ме накарат да се чувствам селянка, обикновен човек и незначителна. Просто ги разбирам и толкова. Всеки си има начин да се справя със ситуациите. Да си известен също не е много приятно ако се замислим колко неща трябва да бъдат принесени в жертва на тази известност.  
Не мисля, че Катето постъпи културно, но и не се обиждам. Нека не забравяме, че когато човек е слаб и ядосан казва онова, което смята, че ще засегне най- много другите. Така постъпи и Катето.

Абсолютно съгласна съм за светилата в науката ... но за мен ЕВРО не е светило... беше свещичка но вече и това не е . Едно светило в науката в културата и т.н. няма да седне да се занимава да обижда по - нисшите нему . Може да се държи надменно да не й говори или да й каже КУЛТУРНО че според нея ревността е болест или да й обясни защо нетрябва да ревнува от Деса , но да се държи като това за което обвинява Христина , че е съжалявам.
Вижте не искам да споря дъвкахме го дъвкахме го. За мен Екатерина ЕВРО се изложи много и крайно просташки ... За мен ЕВРО не е звезда ако ще и в Космоса да я сложат ... За мен ЕВРО е скомплекси особенно на тема възраст ... Аз тази жена честен кръст не бях очаквала да се държи така.

# 1 163
  • E-CLM & CH-VD
Kопирано от друг форум  Mr. Green

Колеги от форума, просто се огледайте внимателно в Къщата! Азис е един набеден ”Крал на фолка”, с какво например Вероника, Емилия, Камелия, Милко Калайджиев, Кондьо, Мондьо и всякакви такива в изобилие са по-малко крале и кралици? Венета е една обикновена кариеристка /вярно с доста приятна визия/, която не може нищо повече от това да досажда с посредствената си амбиция. Катето Евро е ясна, според мен продуцентите на шоуто по-бързо трябва да изкарат от къщата тази болна, изхабена и нещастна жена. Лошото е, че в гнева си тя става опасна и е способна на физическо насилие. Десислава наистина има певчески талант, но такъв имат десетките участници в Мюзик Айдъл и един куп певци по заведенията, просто при нея е срам. Само моля не я наричайте перфектна и кукла Барби, защото просто обиждате Синди Крауфорд, Клаудия Шифър, Тайра Бенкс и други съвършени жени. За Здравко в пълна сила влезе в сила поговорката ”Който копае гроб другиму, сам пада в него”. За Маги Желязкова също мога да поспоря относно това дали е Вип или не, под съмнение е и набедената й хубост, фигура да, но не и лице, особено, когато е намръщена. Калин е просто безличен и прави някакви жалки опити да се нагоди към ”по-силната” група. Китаеца е обикновено продажно жиголо, иначе незлобливо. Тишо е просто мъж на жена си, който също като Китаеца, дължи известността си единствено на половинката си. Христина е едно обикновено момиче, което е имало глупостта да зачене и роди от Говорящия вибратор Здравко. Бракът им няма да просъществува дълго, та дори собственият й съпруг я предаде. Христина има и един не особено приятен минус и то най-вецче за хората от Западна България - говори на доста силен диалект. Но това е характерно за цяла Източна България. С малко усилие диалектът й може да се оправи. Освен това скоро ще разбере, че със Здравко са абсолютно различни хора. Пък и аз не знам коя жена е точно за Здравко. Едно е да прекараш няколко нощи с един мъж, съвсем друго е да се омъжиш за него, да създадеш семейство, да отглеждаш деца с него. Здравко си е най-обикновен Говорящ вибратор.

Това за говорящия вибратор тотално ме вкара под масата от смях  hahaha

# 1 164
Днес май голяма скука в къщата, никой нищо не казва, даже и в другия форум репортерите не пишат  Tired
наистина е голяма скука
Китаеца си оправи катинарчето с машинката
Риста и Яни бяха в басейна
най-голямия сладур в къщата е Яница, за разлика от баща си и майка си
сега Калинко си хапва
Маги правеше прическа на Деси и тъкмо ми стана интересно, че отзад май се виждаха доста корени явно присадената коса, все се чудех как на Венета излязоха черните корени, а на Деси-не и пуснаха апаратната
Китаеца доста отслабна и се разхубави, явно наистина от тези анаболи е бил пъпчасал

# 1 165
Айде и аз не се сдържах ..

# 1 166
# 1 167
  • София

довечера?????
последно кога е финала  newsm78

# 1 168
В петък, но е тайна за сега  Laughing

# 1 169
  • E-CLM & CH-VD
В петък, но е тайна за сега  Laughing

Голяма тайна, няма що Mr. Green. Пише го в програмата на Нова от няколко дни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт