VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 113
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
А Яница се разсъни.
Христина: Ти ще спиш ли МА, ще спиш ли или да те изваждам на кучето.
Яница: Да

И ето тази жена има шанс да спечели ВБ?!? Shocked

# 1 261
21% Деси Flutter Flutter Flutter
19% Христина  Sick Sick Sick Sick Sick Sick
17 % Калин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green    нещо трябва да гласувате повечко че
12% Катето

# 1 262
на мен пък не ми се вярва маги да е на последно. това е с цел да се активизира групичката около азис да праща смс-и. много са елементарни тези от биг брадър  Whistling

# 1 263
А забелязахте ли бедната, изпаднала Венета в какъв ягуар се метна? Thinking

# 1 264
Здравко сигурно е назначил десетина души на надник да цъкат смс-и денонощно. Навил си е на пръста да натрие носа на виповете. Нямам друго обяснение за класирането. Операта "Селска чест".

# 1 265
Не съм вярвала, че е чак толкова елементарна, когато не се е подготвила предварително. Ами можеше да каже нещо весело, да го приеме с чувство за хумор и самоирония, примено - Ооо, Мавриков, трогната съм, чакай, сега ще го взема, скъсани са ми шортите и ми падат...

Да бе, Венета и чувство за хумор, хаха smile3507

# 1 266
на мен пък не ми се вярва маги да е на последно. това е с цел да се активизира групичката около азис да праща смс-и. много са елементарни тези от биг брадър  Whistling

права си Тишо е последен

# 1 267
Ужас Катя е заплашително напред  Sick
Искам да си ходи  Twisted Evil

# 1 268
  • В офиса
Лора Крумова от кога е с тази прическа? Не ми харесва.

# 1 269
  • София
Леле,, ще счупя телевизора - не може тази тъпа селска пръчка да спечели, не е възможно просто! #Cussing out

# 1 270
Леле,, ще счупя телевизора - не може тази тъпа селска пръчка да спечели, не е възможно просто! #Cussing out

само да уточним нали за Христина говориш

# 1 271
  • София
Да ,за нея

# 1 272
  • Варна
абе само на мен ли Деси ми прилича на тризначките с тая прическа? Пфуу....

# 1 273
Според мен ще има надпревара м/у Деси и Христина (изкуствено създадена, по мое мнение), за да се изстиска всеки възможен смс.
Не вярвам екипа на ББ да позволи да спечели Христина, просто се опорочава цялата идея на ВИП БРАДЪР. Друг е въпросът, че настроенията на Ники Кънчев са изключително положителни към Христина и когато някой от гостите му каже, че на Христина мястото й не е там, той скача като ожилен.

# 1 274
  • Стара Загора
А Яница се разсъни.
Христина: Ти ще спиш ли МА, ще спиш ли или да те изваждам на кучето.
Яница: Да

И ето тази жена има шанс да спечели ВБ?!? Shocked
#Crazy

Общи условия

Активация на акаунт