VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 066
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 275
  • България Сливен
Ужас! Селяндурката Риста smile3515 smile3511 ще спечели!

# 1 276

Shocked
Отчаяните съпруги са навсякъде. За съжаление , обаче, селския хитрец ще гепи парите. хахаха....
E какво се учудвате
подготвят ни за финал между Деси и наш,то протеже...
Продължават си кампанията по трупане на позитивен вот за Христина обикновената, дето е преди всички други звезди с изключение на Десислава.
/Щеше да е много нагло, ако бяха показали, че води и срещу Десислава/

# 1 277
еййй...от една седмца не си бях пускала Вб, сегс ще взема да си псна ТВ то, 1е ми стана интересно с тези резултати #Crazy

# 1 278
каквито и резултати да ви казват - не мога да допусна, че някой гласува за христина, НО аз и волен сидеров не знаех кой е , преди да влезе в парламента.
селянията гласува активно в полза на посредствеността и хората, в които се оглежда. жалко.

# 1 279

Харесват ми отговорите на Деси
  и на Катето   bouquet

# 1 280
  • София
А забелязахте ли бедната, изпаднала Венета в какъв ягуар се метна? Thinking
Забелязахме!Даже доста коментари отнесе този момент от мен и съпруга ми.
Искам да съм бедна и аз-да ме возят в Ягуар...

# 1 281
Защо всички х скочиха на Евро???? Какво толкова има да се мислиш за нещо повече от някой друг? Абсолютно съм сигурна, че всяка от вас го е изпитвала. Без да вкарвам елементи на расизъм, нека ви припомня какво е общоприетото отношение към циганите. Знаете ли колко пъти съм ставала свидетел как някой българин псува и дори рита циганин само защото е такъв, без да го познава и без циганина да му е направил нищо лошо в дадената ситуация

Ами ето за мен това е селения Simple Smile
Между другото малко ОФФ ама зарязах гадже като по млада защото ми каза - Връй ма Simple Smile / върви мило ангел4е може би / това по повод за говора като селянин Simple Smile и за дискусиите за говора на Христина Simple Smile

# 1 282
П О З О Р

# 1 283
  • София
Н`дей плака, миличко! Пилците съ бруят нъ есин!
До края на шоуто има още дни. Може би пък Ристинка да размисли и да си излезе самичка! Peace

# 1 284
[ Може би пък Ристинка да размисли и да си излезе самичка! Peace

Тя на два пъти се канеше да излезе, ама нъц! Така че не разчитай тепърва да го направи.

# 1 285
  • на село
Леле и аз да се изкажа неподготвена, ама това Лора Крумова ли е?

# 1 286
  • София
Наша Риста ВИП мадама. Ура селенията ще победи, я да си извадя цървулята.От утре почвам да си трепя детето и да го преспивам след като е добре набито. Сутрин аз ще си спя а детето ще лочи сокчета до 12 и ще си носи памперс най-малко докато стане на 20. А и зверски ще си командоря мъжо, е дваж по зверски ще го  ревнувам. От утре всяка БГ -мама да се учи от Риста. А на следващия ВИП целия форум във ВИПо.

# 1 287

Laughing Да, с нова прическа  Flutter

# 1 288
Е кво се учудвате толкоа?! Забравихте ли кой спечели последният ББ?

# 1 289
  • Варна

Laughing Да, с нова прическа  Flutter
хич не е хубава, изглежда подута
Маги много ми хареса как отговори на въпросите

Общи условия

Активация на акаунт