VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 059
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 290
А забелязахте ли бедната, изпаднала Венета в какъв ягуар се метна? Thinking
Забелязахме!Даже доста коментари отнесе този момент от мен и съпруга ми.
Искам да съм бедна и аз-да ме возят в Ягуар...

Всички, участвали в Брадър-а, ги возят с лимозини и спят в хотел. Работят с А2.

# 1 291
  • на село
това Лора Крумова ли е?

Laughing Да, с нова прическа  Flutter

Благодаря  Hug.

# 1 292
WomanitKa
А за теб образец за поведение е опашатоноската Риста, може би защото самата ти с гордост си носиш опашката. Ей аман от селяни , ами има селяни да айде сега оплюи и мен.Образен на чиста рафинирана и тъпа селянка е Риста, лоша майка , тъпа , ревнива и без гордост , че и грозна заедно с това и най вече СЕЛЯНКА Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Да те оплюя че защо Simple Smile Това е присъщо на Екатерина ... Само едно ще ти кажа незнаеш нищо за мен определено. Познавам доста Здравковци ... и доста такива съм разкарала от живота си. За селения може от Карнобат съм едно малко градче тип селце всички се знаем ... Опашката не си я нося Simple Smile носи я мъжа ми ... ве4е 8 години ... Определено не се сравнявам с Христина ни най - малко ... Яд ме е на Екатерина ЕВРО ... Искам Христина да спе4ели за да я преземи малко. Ревнива съм , но не го показвам по този начин и се разправям с мъжа си... Съжалявам много ама ако някоя ПАЧА с изкуствен бюст почне да си развява вимето пред него ЗА ДА ПОДРАЗНИ МЕН  вярвай ми ще и спукам балоните и не защото нямам доверие на мъжа си, а защото си позволява да създава напрежение в МОЕТО СЕМЕЙСТВО с цел евентуално да наруши мира в къщата ми. Не съм много на възраст но се надявам НИКОГА ДА НЕ ВИДЯ МОи близки да станат като КАКАТА.
Ако не забелязваш в повечето си постинги плюя Катя не ръся суперлативи за Христина.

# 1 293
А забелязахте ли бедната, изпаднала Венета в какъв ягуар се метна? Thinking
Забелязахме!Даже доста коментари отнесе този момент от мен и съпруга ми.
Искам да съм бедна и аз-да ме возят в Ягуар...
Не си го пожелавай, много бедни ги качват  да ги повозят в Ягуар. Венета са  я возили в какви ли  не коли. И не само возили...ама дотам Laughing

# 1 294
Е кво се учудвате толкоа?! Забравихте ли кой спечели последният ББ?

не мога да повярвам, че някакви достойни хора ( маги, калин) ще отстъпят пред христина.
посредственост, селящина, простащина ooooh!

и се пише лимУзина

# 1 295
  • гр.София
 Много се оправдава Маги  newsm78
 Катя Евро си е върхът за мен Peace

# 1 296
  • София

Всички, участвали в Брадър-а, ги возят с лимозини и спят в хотел. Работят с А2.
ОК,но аз доколкото схванах-Мавриков я причака пред Нова тв.Колко време им се полага тази лимузина и спането в хотел след напускането на Къщата?

# 1 297
  • София
[Не си го пожелавай, много бедни ги качват  да ги повозят в Ягуар. Венета са  я возили в какви ли  не коли. И не само возили...ама дотам Laughing
Права си! Hug

# 1 298
  • София
Венчето отново ме издразни зверски!!! Можеше малко внимание да им обърне. Обаче като е в Ягуар е голяма работа явно. Не мога да повярвам!!!

# 1 299
Леле и аз да се изкажа неподготвена, ама това Лора Крумова ли е?
Да, със сини контактни лещи, които й личат от километър.  Rolling Eyes

# 1 300
  bouquet  bouquet  bouquet

И сега какво? Ама и тези от СИА да везмат да подобрят кастинга си!!!!!! На другият кастинг - задължително трябва да има ВИП мама от форума на бг-мамма в журито, че и защо не цялото да е съставено от наши мами......Че направо се излагат с подбора си - то хвани единия, удари другия, третият сам ще падне......

# 1 301
  • София
Леле и аз да се изкажа неподготвена, ама това Лора Крумова ли е?
Да, със сини контактни лещи, които й личат от километър.  Rolling Eyes

Но все пак добре изглежда Simple Smile

# 1 302
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet

И сега какво? Ама и тези от СИА да везмат да подобрят кастинга си!!!!!! На другият кастинг - задължително трябва да има ВИП мама от форума на бг-мамма в журито, че и защо не цялото да е съставено от наши мами......Че направо се излагат с подбора си - то хвани единия, удари другия, третият сам ще падне......

Едно ВИП  МАМА да направят Simple Smile По-интересно ще бъде... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 303
Точно аз за шамарчето никога няма да кажа, че е нещо нормално. НАпротив. НО аз не гледам денонощният, въпреки, че го имам на телефона си и не съм запозната с тези подробности..Не съм видяла в избраните моменти по НТВ да дават подобни кадри с отношението и към Яница...  Confused

Според мен най-лошото(освен това, че самата тя му крещи и посяга на това дете) е, че се карат със Здравко пред детето..Това не е особено здравословна среда си мисля аз...

Иначе пък ми изглежда грижовна, имайки предвид, че бай ви ЗдравкУ не се включва никакъв, тя сама си гледа детето... Справя се според мен повече от добре...(но пак казвам, аз не съм била свидетел на изблици на агресия към Яница!)

bouquet Само че аз в живота си имам пример какво става когато детето се държи изолирано и незнае какво става между майка му и баща му . В един момент на раздяла на двамата се получава така че то вярва на това което казва родителя с който живее дори това да не е вярно ... просто защото е изолирано...превръща се в оръжие срещу един от родителите заредено от другия без да има възможност и собствени наблюдения. Яничка е малка и сега не е оправдано да не й спестяват кавгите но аз съмпротив изолирането и гледането на детето в една изкуствено създадена среда.

# 1 304
  • София
Ами дай да плюем по човек оставил поне капчица в нашето кино, то това е нищо ей колко сме  велики ние на село.Че какво и има на жената на 50 си е супер.Няма нищо по дразнещо от това да си позволяваме да плюем по някога който би трябвало да гледаме така както червей гледа жирафа. Не знам за теб но аз така гледам на който и да е  занимаваш се с изкуство.
А Риста е тъпа селска пръчка и трябва да благодари, че се е докоснала до някои от хората в къщата.
Отделни са мчойте адмирации към нея като прозхождаща от Сливен ми имам лична причина да мразя сливенсксите циганки..опс жени...Горкото ми братче Laughing
Айде толкова.

Общи условия

Активация на акаунт