VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 088
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
довечера би трябвало да излезе само един

# 1 171
Кой е селянин и кой гражданин?
На който още не му е ясно, да гледа " Часа на Милен Цветков ".

# 1 172
И що в петък... newsm78,аз чак сега чувам тази новина!Нямам вече търпение да ги гледам повече,надявах се тази вечер да ми се махат от главата! Close

# 1 173
довечера би трябвало да излезе само един

Двама  Peace

# 1 174
  • Варна
Защо всички х скочиха на Евро???? Какво толкова има да се мислиш за нещо повече от някой друг? Абсолютно съм сигурна, че всяка от вас го е изпитвала. Без да вкарвам елементи на расизъм, нека ви припомня какво е общоприетото отношение към циганите. Знаете ли колко пъти съм ставала свидетел как някой българин псува и дори рита циганин само защото е такъв, без да го познава и без циганина да му е направил нищо лошо в дадената ситуация

# 1 175
ха-ха-ха Горещо  с Крум Савов било за да утрият гъза на Венета.
А сега моля ви се Миленчо с гостите си  Марта Вачкова  и Дим Дуков не трият ли гъза на Катето.
Разбрахме как е употребила думата селянин.
Сега питам -а как употреби думата  ШМРЪХЛА- като Випка , като изпуснала нервите си или като селандурка се изказа тогава.

# 1 176
И аз,то няма за кой друг...

# 1 177
  • София
WomanitKa
А за теб образец за поведение е опашатоноската Риста, може би защото самата ти с гордост си носиш опашката. Ей аман от селяни , ами има селяни да айде сега оплюи и мен.Образен на чиста рафинирана и тъпа селянка е Риста, лоша майка , тъпа , ревнива и без гордост , че и грозна заедно с това и най вече СЕЛЯНКА Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 178
Сега питам -а как употреби думата  ШМРЪХЛА- като Випка , като изпуснала нервите си или като селандурка се изказа тогава.
Като изпуснала нервите си.  Laughing

Мен езика на Катето нещо хич не ме впечатлява. Може би, защото и аз съм толкова цветуща.

# 1 179
  • при Arctic Monkeys
WomanitKa
А за теб образец за поведение е опашатоноската Риста, може би защото самата ти с гордост си носиш опашката. Ей аман от селяни , ами има селяни да айде сега оплюи и мен.Образен на чиста рафинирана и тъпа селянка е Риста, лоша майка , тъпа , ревнива и без гордост , че и грозна заедно с това и най вече СЕЛЯНКА Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ох, добре, че ти поне не си селянка, сакън, значи..

# 1 180
Употреби я като второто име на Венетка.
Шмръхла означава : грозно слаба ,,злобна,с тънки устни,лимонено  руса. Joy
Т.е. Венетка hahaha.
Направо в десетката я уцели с тази дума.

# 1 181
  • София

наистина ли двама ще изгонят довечера?
двамата с най-малък положителен вот или...? newsm78

# 1 182
къде да видя танца на деси и христинчето,че съм го пропуснала

# 1 183
  • София
Прясна информация от Дир-а
ТВ водещата Венета Райкова получи ”Златен скункс”
23 април 2007 /
Една неочаквана и нежелана награда получи след изявата си във „ВИП Брадър” русокосата водеща на „Горещо”. Тя спечели емблематичната статуетка за гафове "Златен скункс" от предаването "Господари на ефира".
Тя не се зарадва особено, виждайки Васко Мавриков, който я очакваше пред Нова ТВ с ефектната статуетка в ръка. Венета не пожела да изслуша доводите на репортера, че заслужава скункса заради огромния вот на неодобрение, който получи в двете гласувания – 85 % срещу нея при номинацията с Азис и 73% при битката с Деси Слава и заради срив в имиджа й. Единственото, което Венета Райкова отбеляза е, че тя е искрена, а всички останали и отношението към нея е фалш и лицемерие.

# 1 184
Употреби я като второто име на Венетка.
Шмръхла означава : грозно слаба ,,злобна,с тънки устни,лимонено  руса. Joy
Т.е. Венетка hahaha.
Направо в десетката я уцели с тази дума.

Брейййй, абе вие четете неиздадени тълковни речници май?
Дай линк къде го пише това определение за шмръхла?
Според мен в този момент Катето се изказа и се държа като селянка(като оная селянка за която всички вече знаем, с манталитета , държанието , мисленето и т.н.)
А иначе за това, че сади разсад на домати, краставици и бла, бла-поклон пред труда и , и желанието и да работи на село.
А за второто име на Венетка да не вземеш да искаш дар като за кръстница(шегувам се)  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт