VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 054
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 305

Добре де, взимам си бележка  Crazy

# 1 306
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet

И сега какво? Ама и тези от СИА да везмат да подобрят кастинга си!!!!!! На другият кастинг - задължително трябва да има ВИП мама от форума на бг-мамма в журито, че и защо не цялото да е съставено от наши мами......Че направо се излагат с подбора си - то хвани единия, удари другия, третият сам ще падне......

Аз никога няма да влезна в ББ.Но мъжа ми винаги е имал желание.Той не чете форума,но аз му предавам клюките и сега е решил ако някога влезне в ББ-веднага опъва един плакат на мястото на "Приморско" и ще пише "БГ МАММА" Joy

# 1 307
  • София
Аз я харесам Катето, даже ми е фаворит като Калинко и Деси, а Ристе.... повръща ми се от нея Sick

# 1 308
  • София
сега е решил ако някога влезне в ББ-веднага опъва един плакат на мястото на "Приморско" и ще пише "БГ МАММА" Joy

Вече го обичаме твоя мъж, нали знаеш Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 309
Китайчето е пълна проста дъска
видяхме го не го ем нито като мъж нито като гей
не  bowuu

# 1 310
  • София
сега е решил ако някога влезне в ББ-веднага опъва един плакат на мястото на "Приморско" и ще пише "БГ МАММА" Joy

Значи ставаме две,мила!    bouquet

# 1 311
  • София
Китайчето е пълна проста дъска

Може би искаш да кажеш "куха лейка" Simple Smile

# 1 312
WomanitKa
А за теб образец за поведение е опашатоноската Риста, може би защото самата ти с гордост си носиш опашката. Ей аман от селяни , ами има селяни да айде сега оплюи и мен.Образен на чиста рафинирана и тъпа селянка е Риста, лоша майка , тъпа , ревнива и без гордост , че и грозна заедно с това и най вече СЕЛЯНКА Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Да те оплюя че защо Simple Smile Това е присъщо на Екатерина ... Само едно ще ти кажа незнаеш нищо за мен определено. Познавам доста Здравковци ... и доста такива съм разкарала от живота си. За селения може от Карнобат съм едно малко градче тип селце всички се знаем ... Опашката не си я нося Simple Smile носи я мъжа ми ... ве4е 8 години ... Определено не се сравнявам с Христина ни най - малко ... Яд ме е на Екатерина ЕВРО ... Искам Христина да спе4ели за да я преземи малко. Ревнива съм , но не го показвам по този начин и се разправям с мъжа си... Съжалявам много ама ако някоя ПАЧА с изкуствен бюст почне да си развява вимето пред него ЗА ДА ПОДРАЗНИ МЕН  вярвай ми ще и спукам балоните и не защото нямам доверие на мъжа си, а защото си позволява да създава напрежение в МОЕТО СЕМЕЙСТВО с цел евентуално да наруши мира в къщата ми. Не съм много на възраст но се надявам НИКОГА ДА НЕ ВИДЯ МОи близки да станат като КАКАТА.
Ако не забелязваш в повечето си постинги плюя Катя не ръся суперлативи за Христина.
Леле ,значи всяка жена с големи гърди е ПАЧА с ВИМЕТА ,защото ЕВЕНТУАЛНО може да внесе напрежение в семейството ти????!!!!!????!!!!!
Съжалявам ,но точно такива размисли в Христина я принизяват в моите очи.
Ако  в моето семейство има напрежение бих търсила единствено в мен и съпруга ми .Никой друг не ми е длъжен да съхранява семейната ни хармония.

# 1 313
  • София

Значи ставаме две,мила!    bouquet

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

# 1 314
Аз я харесам Катето, даже ми е фаворит като Калинко и Деси, а Ристе.... повръща ми се от нея Sick
Подушвам, че сме от една порода Peace.

# 1 315
  • София
 Hug

# 1 316
Ейй Тишо се скъсА да го рекламира тоя сайт Tired

# 1 317

Бройте ме и мен  Hug

# 1 318

Бройте ме и мен  Hug
С леки резерви и аз се включвам.

# 1 319
  • София
Ристе.... повръща ми се от нея Sick
Sick Sick Sick
Предлагам да си го организираме това мероприятие групово в Перловската река,примерно.Имаче ще запушим канализацията на цяла България.
Много сме,силни сме!

Общи условия

Активация на акаунт