NUK или AVENT ?

• 8 601
  • 103
  •   1
Отговори
# 30
Ние имаме шишета на Авент. Като купувахме ни посъветваха че били много добри. Една приятелка имаше на Др.Браун онова за коликите и каза че не била доволна.
Не мога да кажа дали съм доволна от нашите, не сме ги ползвали почти.
Вики отказваше да пие каквото и да е от шише - вода, сок. АМ не съм давала.

# 31
  • София
И аз малко ще се отклоня Чико или Нук, имах и нещастието да ползвам прехвалените шишета на Авент и го изхварлих на първия месец, сега не ми се рови бчх описала в една друга тема защооо  #Cussing out

# 32
И аз. Но ако си решила точно от тези двете марки, май е по-добре Авент. Макар, че малко са им твърди бибероните.
 Peace

# 33
Използвам предимно Авент, но имам шишета и на Нук. Доволна съм и от двете марки.

# 34
  • София
Ползвам на Нук- за вода и сокчета.На Чико- физиологичното - с него пиеше АМ,Авент не съм имала...
Определено сина ми предпочете Нук дори пред Чико-то...

# 35
  Шишета на Авент, бибероните-залъгалки са на Нук. Авентските са груби, едри, тежки, не прилепват добре към формата на устата и опираха в носа.

# 36
С две ръце съм за Авент!

# 37
Чико и Нук. Peace

# 38
  • София
Шишетата са ни на Авент и не съм имала проблеми. Имах едно и на НУК, но ми се разливаше и го изхвърлих. Бибероните залъгалки обаче само на НУК - други не признава.

# 39
От двете изборени Нук,но инъче - Чико , от бибероните за хранене на Авент не съм доволна. Купи си шишетата им,но не и бибероните.Аз ги смених с физиологичните на Чико и останах много по-доволна Peace Имат система самите биберони за пускане на въздух и много малко въздух глта бебчо, аинъче прави вакум и гулта много въздух, което после прави повече колики.
Peace

# 40
# 41
  • София
За мен Авент Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 42
порзвала съм Авент,но ако имам второ ще предпочета Нук Peace

# 43
  • Габрово
за мен NUK са по-добри

# 44
Ползвала съм само Авент и съм доволна.