Отговори
# 225
pebble ,шемет си.....списанието е МАМА,ако не се лъжа Mr. Green

# 226
Magesta, имаш глас и от мен! Ще стискаме палци!
Поли, добре че си дошла навреме! Не ми се мисли и на мен какво можеше да стане!

# 227
liletka , шемет е меко казано Simple Smile мерси за инфото де.
Аз чак сега виждам че обсъждате папото Simple Smile ние последните дни ядем по 4 пъти на ден и по 150 мл някъде. Не мога да я накарам да яде повече или по малко, тя ако реши че няма да яде никой и нищо не е в състояние да я накара Sad не знам да се притеснявам ли или не. Днес например хапна към 13:00 и после чак в 20:00ч. и то след като я лъгах с пюре - хапва го а като дам млякото и започва да се дере... и пак пюретоо и така камара време Sad ма това дете ме принуждава да правя глупости... по 100 пъти на ден да яде пюре - де ги има тия работи Sad
Я да попитам нещо друго.. Някаква идея как да спра кърмата?

# 228
pebble аз засега съм още на кърма и по малко водичка, днес почнахме малко сок от ябълки baby_neutral За спиране на кърма, нзн. Може би ако пиеш по-малко течности и да не се изцеждаш (поне така мисля,де). Може би има др. начини.

# 229
Хайде да се включа и аз вече по-спокойна : мъж и син нахранени , единия даже заспал.... Grinning
Пак благодаря / този път за последните гласове/ Grinning
pebble , абе и аз съм в чуденка за тези пюрета, като, че ли елексир давам : мляска, иска лъжица след лъжица и то пълни -  за нула време бурканче Хипп опразва - 120 гр тоест ....newsm78. А после / днес специално / рев, нерви..навън сме , а не ще да спи.......
А за кърмата - онзи ден ми се оплака една бивша колежка, как пила хапчета за спиране и резултата бил много бърз, но ефекта за бюста - пагубен. А други казват, че ако си оставиш нещата така - без да кърмиш и цедиш за около седмица тя си спира от само себе си.
poli.jekova , стискаме палци за рекорд  Peace
ADENA , аз /под секрет  Wink/ в такива случаи слагам на Жижо чорапогашник / 1-2 чифта имам/ - за под панталони . Отгоре вече  търлъци/ буйки/ , както там ги наричат се задържат много лесно

# 230
Мен нали една аптекарка така ме прецака-продаде ми хапчета за спиране на кърма,а аз исках за увеличаване.Направо бях бясна,те нямаха упътване(някакви хомеопатични,даже не помня как се казваха) и след няколкодневно пиене видях,че нещо вместо да се увеличава кърмата взе да намалява.И тогава реших да поровя из нета и да видя за какво става въпрос и.................. #2gunfire #2gunfire Sick Sick Мислих да отида и да й кажа,за да не прецака и някой друг така,ама така и не отидох Embarassed Embarassed

# 231
  • Бургас
Ох  като слушам как давате пюренца.... и като излезем навън с моите приятелки /те всички са с по-големи бебета и ядат я пюрета, я каши, я на кухня/ само аз още търча из морската да си търся пейка да кърмя..... Преди ги избирах закътани, по усамотени, напоследък въобще не подбирам, гледам да е слънчева и разпъвам дисагите пък, който се притеснява да не минава от там.... Та честно казано малкооооо, ама мънъничкоо ви завиждам, ама нали искам късно да захранвам, пък и съм една никаква - не мой ми се угоди - вчера ревах, че немам кърма, днес вече ми се щеше да замествам хранене......бе и аз незнам кво искам. Всъщност знам - искам да кърмя, ама вашите преживелици и клипчета с хапването на пюренца ме заредиха с малко по друга енергия. Да ми е жив и здрав Петър и той ще мине през тези емоции, е малко по-късно......но майка му е такава и не подлежи на подмяна  Joy Немало други у родилното, че аз съм му се паднала.....

# 232
  • Vaudreuil Canada
tini-mini по принцип си права в частния случай обаче авокадото и другите екзотики са масово срещани в канадските супермаркети, където живее понастоящем бебчо  Crazy  смятам да му спестя някои плодове, които за БГ са си масово явление, но тук свалят кожи Simple Smile де да можех и аз да ги разлюбя ....
poli.jekova ей от такива работи мноооооооого ме е страх и всеки път като ми се наложи да ходя някъде мятам бебчо в леглото - ако ще да се съдере от рев важното е да няма инциденти. Добре че всичко е завършило сравнително безобидно.
pebble за спирането на кърмата варианта е стегната превръзка нощем и да не се изцеждат гърдите напълно, а по малко колкото да не са болезнени - разгледай в кърмаческия подфорум имаше доста информация - даваха и някакви рецепти с листа от зеле си мисля, ама не помня точно та да не те подведа.
Nikki_Ivanova това с пюренцата и кашичките май ни е заложено от времето когато сме си играли с кукли - и мен ме сърбят ръцете, но с док вчера се разбрахме по темата - за сега оставаме на мляко пък като почне да не ни стига вкарваме оризовата каша. Неговото мнение е хич да не се бърза между два продукта и захранването да става много бавно като плодовете каза да ги дам чак след като представя сериозен набор от зеленчуци за да не ги бойкотира дребното. Ако трябвало да изчакам с тях 1-2 месеца след като почна зеленчуците. Абе много добре се разбираме с тоя доктор - какво ли щеше да е ако имахме разногласия по темата - сигурно той щеше да е сляп   Mr. Green

# 233
Привет момичета  Hug Ние от 10 дена сме само на АМ и кърмата ми спря съвсем нормално. pebble опитай да пропуснеш 2-3 кърмения и гърдите ти ще покажат дали са готови за естествено спиране. Аз така направих - първия път едната ми гърда така ме заболя и стана на буци, че единственото спасение беше бебка. След седмица обаче вече явно беше достатъчно намаляла кърмата за спиране, защото повече не ме боляха гърдите.
Моят мъж от няколко дена ме побърква да почвам захранването  Close Добре, купих 2-3 зеленчукови пюрета и оризова каша - мисля с нея да започна защото прочетох че по-лесно се приемала от стомахчето. Но сега се чудя  Thinking млечна или безмлечна трябва да е, че различни съвети прочетох във форума и в книжките и съвсем се обърках  #Crazy Моля, мамите които дават каши да споделят какви и с какво ги разреждат - вода или АМ.
liletka и ти като iva-bebe си попаднала за съжаление на "специалист" в аптеката.
magesta да не би Жижи да реве след пюрето защото му образува колики  Thinking
На Бояна от няколко дена й увеличих АМ на 180 мл и вече не реве след като изпразни шишето, но сега явно й идва в повечко защото прави опити да мине на 4 хранения, а мисля че й е рано. Айде спокойна вечер  Tired

# 234
шемет ти в кой канадски град се намираш ?

# 235
  • Vaudreuil Canada
poli.jekova в Монреал.

# 236
Момичета,пожелавам ви весели празници! Hug
Аз почти месец няма да съм в Сф и ще съм край баба да помага newsm44
poli.jekova Стискам палци за успехи в спорта newsm10

# 237
Момичета аз все щях да питам и сега се сетих-вашите бебоци плачкат ли като ги обличате?Защото наш Гого направо такъв глас вади,че... #Crazy С памперсите и панталонките успям да го залъжа понякога,но тия блузки и бодита са ми направо мъка.Само като види,че насочвам блузката към него и започва да хленчи и след това му дръпва един много як рев.. ooooh!После си го гушвам и се успокоява.

Ама явно се е метнал на баща си,майка му ми каза,че и той бил същия като малък,много плачел когато го обличала. Rolling Eyes

# 238

Хайде на закуска и кафе! Събуждайте се за новия ден  Grinning

# 239
И ние сме така с обличането, стигне ли се до ръцете е голям рев   Rolling Eyes незнам защо..

Общи условия

Активация на акаунт