Отговори
# 210
Magesta, и от мен имаш глас, то с такава снимка как да не те подкрепя! Успех!

Дивна Самка, на мен д.р Филипов ми го препоръча приятелка, ама нямах време да пиша за това, още февруари, когато всички се бяхте засилили при този Драганов, сякаш е само той в София.

pontes, какъв е тоя юнак балкански, 8 кила и отгоре! smile3501 Крали Марко ще отглеждаш... box Пу да не ти е уруки!

А пък да ви  споделя, не знам това какво е, но от една седмица Еличка постоянно си държи езика навън кат` някое гущерче  Joy адски е смешничка. Дори днес я гледах, че си стоеше така и дремеше в количката навън, с езичето отвън!! Не знам на какво се дължи това, може да е някакъв вид бебешки поздрав хи хи хиии....ама не искам да продължава!  newsm78

# 211
А пък да ви  споделя, не знам това какво е, но от една седмица Еличка постоянно си държи езика навън кат` някое гущерче 
При нас този период беше 4-5 дни. Много снимки й направих така. Май си откриват езика и за това. Peace

# 212
Решили сме да ви почерпим с Александър,ей така без повод     
Вземе си най-накрая еднократната помощ newsm44

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 18:20 от liletka

# 213
  • Бургас
А Петър като съвсем малко бебе много се плезеше, е даже и снимката от профила ми я вижте е такава  Laughing и аз тогава се притеснявах и не исках да се плези, ама Петър от само себе си спря, а най-сладките му снимки са от тогава - с езика навън.  Wink
Понтес  smile3501 направо сте за завиждане
Оф и аз се стресирам като чета колко мляко пиете  newsm78 аз така и не можах да му хвана спатиите на моя младеж, колкото толкова, ще се радвам ако сме станали поне 7 кг.

# 214
  • София
здравейте и от нас!
по въпроса за количеството мляко, моята щерка яде не повече от 120-130 и то с риск да повърне. от 2 месец зацикли на толкова и не иска повече. яде през 3-4 часа и не мога да я науча да яде повече и по- рядко.
кажете ми къде да гласувам за маджеста. видях един адрес по-напред, но там няма снимки. нали съм си технически инвалид и трябва да ми се обяснява повечко smile3506
имам питанка - с какво са обути бебоците ви в къщи. защото ние имаме 2-3 чифта ританки, а другите ни долни дрешки са анцужета, панталонки. и като сложа чорап и отгоре едни буйки такива за 3 лева, но те на второто пране се разтегнаха и се изхлузват постоянно барабар с чорапа. днес обикалях за домашни пантофи или нещо такова, но не намерих, но купих пък много сладурски пантофки за роклите.  newsm62 ама пантофи - няма

# 215
detelini за нас 6ч. е късничко дори,но проблема е че иска да си играем и да пеем и рядко се случва да направи компромис и да ме пусне на компютъра  Mr. Green
Буди се първо към 4ч. ,но аз му хванах цаката-не светвам лампата,а го храня на тъмно и той пак си заспива и се буди към 5.30-6ч.Иначе преди пусках телевизора,за да не заспя,лампата да виждам и той се разсънваше,а на мен деня ми започваше в 4ч. Crazy

# 216
Направо да ви завиди човек по-колко хапвате,ама то ви и личи.Лорка яде между 120-150 мл. а когато е зверски гладна стига и до 170 мл.

Понтесче,да ти е жив и здрав юнак.Ей такива деца се раждат в майка  България.
А видях и друга медийна звездичка-това е Нелито на Веролина,ама тя що не казва newsm78 че ги има в списание"Мама"

Отивам да я къпя и да яде и после ще пиша,че орева цялата къща...

# 217
Добър вечер и от нас, само на кратко драсвам 2 реда и бягам в кухнята, че правя дробчета / за сефте  Wink/ и баня ни чака...
Момичета, мерси за гласовете  Hug - много сте мили ще почерпим накрая  Grinning
А за Нелито на verolina, абе и аз го видях това Нели и си викам ..."абе много прилича на нашето.." ама не бях сигурна  Grinning
pontes - екстра мерки Peace - вие сте мъже и половина !
Май трябва да спирам "диетата" на Жижо , че излизаме от категорията.... Wink
Хайде до скоро

# 218
Magesta,  гласувах за вас и стискам палци!  Praynig
Понтес, браво, шампиони сте в наддаването и то с кърмене  Grinning
Шемет_невероятен, схемата ти ми се вижда добра, само не виждам смисъл да давам на детето авокадо и други такива по-странни за мен продукти. Ако има основание - опровергайте ме.  newsm78
елиелибг, - бързо да оздравявате  Hug
За прохождането доколкото знам е нй-добре боси, а не с ортопедични обувки, ама то май ще е студенко по това време, а и навън ако щъкат няма как. Още не ми на дневен ред това.
Лека вечер!

# 219
Magesta  и аз пуснах едно гласче, дано успееш  Peace

# 220
  • София
Magesta имате два гласа от нас  Peace Стискам палци!

А аз търсих вчера списание МАМА но не го бяха получили, а снимка изпращах преди доста време, даже не помня коя съм пратила  Embarassed
Утре отивам да го издирвам  да се видим newsm44

Е и Нели от няколко дни е с езиче навън, настрани оплезена, като някое кученце  Laughing

ADENA, в къщи малката госпожица е обута с чорапки и търлъчки и тях не успява да ги събуе. Но като й обуя обувките и се събува по няколко пъти.

А, и да се похваля - днес си взех последния изпит и сега ми остава само защита  smile3529

# 221
Хайде и от мен глас за вас, Магеста  Wink
И Нели на Веролина е супер изненадата в списанието. Разглеждам си аз Мама-та Wink и три звезди от нашите- много приятна изненада наистина.
И хайде и аз да се разпиша с една предвещаваща злинa случка, но с щастлив край. Та оставям бебче на масата за повиване върху леглото му и излизам от стаята за секунди, така си мисля аз. И когато се връщам по толкова късия коридор ми минава през главата, че не чувам нито гък от Дани, което означава, че поне не е паднал. От леко открехнатата врата единственото нещо, което видях преди да се набера като Бен Джонсън, когато поставяше рекорди на къси дестинации, е как малкия човек виси от кръста надолу от масата и се държи с ръцете си и по някакво чудо още непаднал. Сигурна съм сега, че съм била останала без дъх, понеже чак след това си поех. Лошото щеше да бъде, ако наистина беше паднал, понеже зад него има кресло, на което евентуално щеше да си удари главата и да падне изключително лошо... Не ми се мисли повече, защото фантазията ми ги реди едни...  Предполагам, че вие не проявявате такова лекомислие, но все пак не си и помисляйте да си оставяте децата сами без надзор, за да не ви се налага да се обвинявате като мен.
Ехе, някои дечица си показвали езичетата, а наш Дани днес правеше балончета от лигичка и сякаш нарочно го правеше, понеже беше видимо доволен и се забавляваше Joy
А сега искам да пожелая на всички много хубави почивни дни, с много разходки в хубава компания. Ние заминаваме към Асеновград, за да открием състезателния сезон по параланеризъм.  smile3535 Стискайте палци и за моя мъж  Simple Smile

# 222
 smile3501 smile3501 smile3501
Мерси, целувки на всички!

# 223
Леле, изправи ми се косата от разказа ти, poli.jekova
Magesta - аз гласувах а така и не разбрах за кое списание ставаше дума? утре да го купя да разгледам. Simple Smile

# 224
Здравейте мами!  Hug
Отдавна не съм писала,ами не остава време, все сме навън на разходка в слънчевото време. Днес за 1-ви път пробвахме да дадем сок от ябълка на Криско. 1 ч.л. сок ама се мръщеше много и едвам изпи 1-2 глътки. Не му хареса  newsm09. Утре пак и така лека полека ще увеличаваме. Ще му даваме малко по малко, да свиква, дано му хареса.
Честито кръщене на Еличка на siniger4e  newsm51 Magesta  браво, успех и късмет!  Peace Virginity и elielibg дано всичко да мине добре при вас.  Praynig poli.jekova слава богу,че НП (няма проблеми)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт