Отговори
# 195
  • София
Мама Мангасарян, Дани запече ли се от оризовата каша?
Не, няма такова нещо засега.

# 196
Ние от доста време вече - 10-на дни се обръщаме съвсем самостоятелно, даже си вади едната ръка да я протяга към играчките.
А за яденето - направо ме учудихте! В началото всички ядяхте повече от нас, пък сега май е обратното. От може би 1 месец сме на 180 мл. а за вечеря 210...

# 197
  • София
Охо, ние сме на 210 през цялото време. Не го изяжда всеки път, но под 180 не пада със сигурност.

# 198
Леле, Клеми, успокои ме ! Аз мислех че нещо ...не е както трябва. Ние 180 , а вечер след банята останалите 30 за успокояване и приспиване...

# 199
  • Варна
ама и ние отдавна сме на 180, но след като стана на 4 вече не и стига.
аз ли не съм добре или това дете всеки месец ми прави криза на растежа newsm78

след инжекцията бяхме спаднали 210гр за 5 дена и се  #Crazy
вчера я теглих - от събота сме качили 200гр и сега сме 6.990  Confused
дали е от стрес нещо или е нормално?  Thinking

# 200
Привет-привет!

Ние сега за закуска ядохме маааалко оризова каша и после си изпихме млякото.Смея да твърдя,че кашата му харесва Grinning Аз взех на Милупа,взех и бананова,но тя ще почака малко,че ще му станат множко кашите.Но нещо ми се струва (като я направя според упътването на кутията),че е гъстичка.А пише,че може и с мляко да се разреди.

# 201
  • Бургас
Абе  мамчета,  вашите бебоци по много мляко пият!Или ние пием по малко? Моята бебка ипива по 150 мл.  newsm78По една стара система за пресмятане на количеството мляко, се смятат месеците   по  100.на 5 м по 150мл.Разбира се това е само ориентировъчно...Но щом бебоците искат да папкат повече  PeaceА е вярно и това ,че детето само си показва колко иска да папка.

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 11:40 от elmi73

# 202
А ние още по-малко папкаме по 120 мл 7 пъти в денонощието. Вече сме почти изцяло на АМ само в 12 и 6 през ноща се кърмим.

# 203
ние като бяхме във вторник при педката я попитах дали да увеличавам млякото тя каза още е рано и си продължаваме по 150мл. и ядем по 5 пъти най много по 6 в денонощие макар и на кутията на АМ да пише че  трябва да пие по 180-210 за тази възраст но на нашето бебче това му стига така че всичко си индивидуално и всяко дете показва по колко иска да яде

# 204
О,и ние сме така.Само вечер преди лягане изпива пои 200мл,иначе през целия ден различно се храни.Сутрин най-малко изяжда-по 120-150мл.

# 205
Започвам да предлагам по повече, когато всеки път, в продължение на седмица (например) си изпива всичкото мляко. То -когато е още гладна си личи...
Само че Дивна е на 4-5 (рядко вече) хранения. Сама си го определи през 3.5 - 4 часа.
Елми, и аз така се чувствах в началото - всички пиеха по ... 120 да речем, а ние по 70-80...едвам!

# 206
  • София
Я и ние да се отчетем - 8 килограма и 69 сантиметра Laughing Докторката не можа нищо да каже и заяви с тези резултати да продължаваме да се кърмим Mr. Green

Magesta, гласувах и стискам палци!

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 13:47 от pontes

# 207
Ми тя е останала "без думи" - както и аз! Браво бе, Иринче! Пък и отслабваш яко на висчкото отгоре - направо си ми трън в очите!

# 208
  bouquetЗдравейте мами - чета ви , но едвам смогвам - сега пиша набързо - болна съм - с  по думите на лекарката  - жестока ангина - кървавочервено гърло, с налепи - болката е наистина жестока - не можех и вода да пия до преди два дни - всичко започна с една лека болчица и аз си мислех, че ще ми мине само със стрепсилс и др. такива - но..........сега съм на антибиотик - оспамокс - ставал за кърмещи майки - малката и тя киха, кашля, сополи, имаше и лека т. - но засега удържа фронта - Слава Богу - баткото пък е с фарингит - абе нещо откъм болести тази година сме го позакъсали
Вержи - дано Лорка е вече по-добре с оченцето.
Честито кръщение на Ели на Синигерче.
Като ви попрочета пак ще пиша

# 209
  • Vaudreuil Canada
Pontes страхотни резултати имате Simple Smile Поздравления!
Magesta имате два гласа от нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт