Отговори
# 180
  • Бургас
Абе Петър до скоро много си я тачеше бибата, само му я буташ и ако му се спи-заспива, ако е нервен се успокоява. Нооо от 3-4 дена този номер вече не работи.....въобще не я задържа в устата си.. и както нямахме проблем с приспиването и на мен вече ми се налага да го приспивам по някакъв начин. Най-хубава работа ми върши цицката.
shemet_neveroiaten за сега с кърмата удържаме фронта, мисля че усилията и търпението ми се възнаграждават с регулиране. Вечер давам малко АМ, но почнах постепенно да намалям количеството и ако вървим добре ще го спра за да минем пак само на кърма, но това детенце ще покаже. Петър почна да се буди нощем да суче, но мен този факт ме радва, така хем има и за мен стимулация, хем и той си получава нужното количество. А и ака редовно, а това също ме успокоява. Дано да имам още кърма, поне още два месеца, когато мисля да захранвам.

# 181
  • СОФИЯ
От известно време си мисля да ви питам нещо но все не пиша.
Та.. как изглежда вашия "мармалад" ?При нас има някакви неща които ги определям на царевица и се чудя дали е нормално.
Освен такова,следобяда нашия ''мармалад'' беше със странен цвят, поне тя никога не е акъла такова тъмно зелено и на места имаше черно. Не съм и давала слива,защота знам,че от сливата е много тъмно, до черно. Вчера яде банан,възможно ли е да е от него? Има ли някой с подобен ''мармалад''? Мами вие какви плодови пюрета давате? Педито ми каза всичко без праскова,но цитрусовите не се ли дават след 8месец? Кайсия мога ли да давам?

# 182
  • Vaudreuil Canada
siniger4e аз имам само добри отзиви за тия обувки - даже сме снабдени с буйки от тях ама кога ли ще ги носиме Simple Smile
Nikki_Ivanova дано се нормализират нещата. Аз съм намалила интервала между яденетата за да докарам някакво стимулиране и също мисля че има ефект. Като гледам как недолюбват бибероната направо не ми се мисли какво ще правиме по-натам Simple Smile дано с лъжичките да е по-добре ситуацията. Опитах да давам замразена кърма за добавка и бях оплюта  Sick , а иначе имам замразена - пък нощно време успявам и да изцедя малко прясна та за сега като се наложи дохранвам с прясната, ама ще ми е жал за замразената де.
За захранването няма проблем, ако сте стигнали до примерно 5 лъжички да не стартирате от 1, а просто да дадете 5-те лъжички вече въведено пюре и да дадете 1 от новото така си запазвате или покачвате общото количество и не давате стартово много голямо количество нов продукт.
Pebble нашия мармалад е с цвят на тъмна горчица и дребни семки в него.

# 183
Само да докладвам че днес ми поръчаха Пентаксима от Търговска лига и казаха че утре ще е тук.
EASpirit, като казваш че сте будни от половин час какво ще рече това, в колко се будите, аз от два дена си търся дружка дето да е будна от 6, днес 5:30,  Mr. Green
Just for the record, ще захранвам след 5 месец.  Hug

# 184
Мацки чета, чета и стигам до извода , че сигурно има нещо верно Wink в теорията за тройно-критичните дни!
Само за аварии докладвате и то тук станали последните дни..... newsm78
Самата аз направих опит да ликвидирам сина си , като го цапардосах с една от онези дрънкалки за колички, дето са на ластик и пластмасови......
Съвсем не безобидно го фраснах...но пуста глава дървена Grinning
STASII , знам че е добре като начало :ябълка, круша, тиква и слива.
Аз още нищо не давам , че сме само на зеленчук.

# 185
Самата аз направих опит да ликвидирам сина си , като го цапардосах с една от онези дрънкалки за колички, дето са на ластик и пластмасови......
хахаха  Joy не така с лошо де  Naughty
Моят звяр цял ден рева, направо съм изкукуригала и ще скачам на бой вече  box само не знам кой да бия Simple Smile
Ауууууууу и едни хлебарки са ни нападнали.. ма те като плъхове големи бе.. лелеее ужас. Прибираме се снощи и отивам да слагам масата... отварям аз печката и какво да видя... 2 хлебарки щъкат из дробчетата ми  Sick обръщам се на другата страна и виждам една в купата дето стоят шишетата на Моника. Лелее.. побеснях направо, попарих я с вряла вода.  #Cussing out По принцип като видя хлебарка скачам с 2 крака върху нея като луда крава ама като е на такова неудобно място и чехъла не върши работа. Аз се унесох малко .. въпроса е с какво да ги изтребя /освен с подскоци  Joy/ Simple Smile

# 186
Нашият мармалад е постоянно тъмно зелен с жълти семки вътре TiredКаквото и да яде...А сме на Аптамил.А това за изпускането от кошницата за кола-аз го направих още като беше на 2 месеца и после плаках цяла нощ от страх-главата и се поду от едната страна,та ходихме на ренген...и накрая мина GrinningМежду другото в следващата тема може ли някой да смени бебето ми вместо на айва,на афродита Praynig

# 187
........... Аз се унесох малко .. въпроса е с какво да ги изтребя /освен с подскоци  Joy/ Simple Smile

Щом действа - давай Wink hahaha Joy
А иначе бих ти подхвърлила една идейка за РаЙд или / вече от личен опит/ - едно препартче Био Килл се казва  Peace
Аз наскоро ликвидирвах с него мравки и най - хубавото е , че го дават безвредно дори на храна да попадне!
Хора, отчаях се...... Sad
Обяснявам аз на майка ми как да гласува за нас с Жижо в списанието и и давам да го прегледа....., а тя казва :
"Виж настоящата печеливша с колко гласа е спечелила....!"
И какво да вида 503 гласа-а-а-а-!!!! Потънаха ми гемиите....
Дали можем да ги съберем..? newsm78
Хайде лека нощ на мами и бебоци и дано хубавото време задържи, че нещо тук ветрове някакви излизат и не ми харесват нещата.... Grinning

# 188
Стаси, и ние след банана и ябълката - такива ги докарваме (не знам кое от тях го причинява).
Синигерче, пиле шарено, сливи ли има за 20- поликлиника - на нас педиатърката ни е там, а се влачихме чак до Горна баня - няма да казвам с какви премеждия!
Клуба на падналите и ние го посетихме! От кошницата - вдигам от земята и една дружка уж да помогне - хвана и тя дръжката и....тя се откачи! Бебата - на земята, а аз със сърдечна криза! Добре че от 20-30 см, та - Слава Богу, нищо не и стана!
Маджеста, кажи точно какво да напишем (дословно), щото не го следя това списание и ще те подкрепим! Имам два компа и ще агитирам още...

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 23:34 от Дивна самка

# 189
  • Варна
ние сме яли морков, картоф и ябълка и мармалада не се е променил като цвят Whistling
само по мирис  Sick и е по-гъст и е в по-големи количества, май ще трябва да минем на междинния номер на Памперс (от 7 до 11 ли беше newsm78) че започнахме на всяко акане да се омазваме пак  #Crazy
мисля че изкарахме някаква криза на растежа тез дни, щото ми направи едно разбъркано ядене с дояждане след 30мин и сега изведнъж започна да яде 6 лъжички пюре+180мл Аптамил2 и реве за още  Shocked (това на обяд де не на всяко ядене, иначе 180 май вече не и стигат  Thinking)
биба не щем,мажа я с Пансорал но като го изсмуче я плюе  Twisted Evil
цица свикнахме само сутрин да смучем, и нея не я щем вече
и като писнем само АМ ни спасява ама то не става веднага и главата ми таверна стана  noear

# 190
  • Варна
имаме нови снимки, от тук нататък ->  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111229&photo=18    Flutter

# 191
Здравейте и от мен!
Ние без биба сме загинали, вярно,4е има претенции и не харесва всяка,но само като спи е без нея.Понякога сънен започва да скимти и ако не му я дам,скимтенето му се превръща в рев.
Искам да попитам вашите бебчовци обръщат ли се от гръб по корем?Ние вече сме много добри в това,а и много му харесва.Даже и в количката прави опити да се обърне,ама много е тясно там  Simple Smile
Аз го захраних с тиква и сега се чудя как да въведа сливите.

# 192
Мама Мангасарян, Дани запече ли се от оризовата каша?

# 193
Честити 4 месеца на бебе Свилена на мама alex_shu!
Леле, Вержи, ама какви са тия количества Shocked! Моята бебка вчера за пръв път изяде 150 мл и ме учуди страшно много. След два часа пак си беше гладна де, независимо колко изяжда тя си иска през два часа манджа и туй то! Иначе прическата на малката Лорка е супер! Ние си нямаме толкова коса, да си я връзваме.
За Колев и Колев само хубави неща съм чувала, но проблемът е, че обувките им са ужасно скъпи. Аз не съм купувала от тях обувки за баткото, само буйки.

# 194
Добро утро и от нас!
Честито на празнуващите днес!
Колев и Колев са адски скъпи. Аз купувам понякога да дъщеря ми от тях, но тя е голяма прахосница и за 3-4 денс ги ожулва отпред, та това, че съм дала 50 лева изобщо не я притеснява.
Ако някой все пак реши да купува от тях, мога да ви кажа къде им е магазина за преоценени обувки поради някакъв минимален дефект - има и бебешки и цените са от 22 до към 30 лева. До този магазин имат и "нормален", в който обувките им са без дефекти, така, че ако не си харесате от дефектните, може спокойно да си купите от другите.
Отивам да си направя мляко с нес...до после

Общи условия

Активация на акаунт