Отговори
# 75
колкото иска толкова да яде  след като си наддава добре(1-ви 1000. 2-ри 1500, 3-ти 1100 кг.) 

И защо се притесняваш? Алекс така и не успя да качи повече от 900 гр. На всяка ДК все по-зле. Последния път за 1,5 месец - 700гр.  Confused Яде по 5 пъти(3х180мл и 2х 210мл) и въпреки това не виждам да ви стигнем скоро  Simple Smile

Някъде четох, че родилните петна изчезват до към 6-7 г.

Повече за захранване няма да говоря, за да не всявам смут  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 09:46 от shrew

# 76
  • Бургас
и аз ще пиша с една ръка, че на Петър му омръзна да си седи самичък и сега виси по мене.  Laughing
При все, че вечер след кърмене го дохранвам с 100 мл АМ, от две нощи се буди през 1-2 часа, не мисля, че е от глад защото като му дам да суче се нацоцква на бързо и после почва да нервничи. Нещо друго го мъчи, но идея нямам какво е.
shemet_neveroiaten май бебетата са различни и аз си мислех, че като не реве Петър не е гладен, но се оказа точно обратното той реве, когато е нервен и когато иска да бъде гушкан, а като е гладен рядко дава сигнали с рев. И той надаваше по кило на месец, но до 3, от там насетне ще видим как се движи на 07.05
Ние още не се мажем със слънцезащитно кремче, но май е време.
Оф ще ме побърка тава детенце, сега искам да се облечем и да излезем, но как да стане, като в момента, в който го оставя на спалнята се надава страхотен рев. newsm78
Честити мсечинки на днес празнувщите!

# 77
  • Русе
Здравейте,момичета!
 ina_nk ,пробвай с тиква.Елито също се запече от морков,но от тиквата ака по 2-3 пъти на ден и много я хареса.
Да  питам тези,които ползват Либеро ,следващия размер след 5-8кг. ,от 9-14кг. ли е?Нашият тати взел от Метро такива и като ги отворих те са като гащи и много малко бройки само 42.
Ето една снимка на Елито - станала е малка дундичка.

# 78
  • Варна
хахах адашката е много сладка Simple Smile
и аз днес ще пробвам морков с ябълка да видим какво мазало ще става, че и ще сме навън  Crazy
ще захранвам понеже сме качили малко и се притеснявам че не се засища
ако не спи постоянно е гладна . в понеделник бяхме 7кг а днес 6780. а миналия месец бяхме 6300 а яде много и ака редовно! и се стреснах  Shocked
и педи каза щом толкова ме притеснява да почна картоф с нещо ама ме е страх да не спечем ситуацията, дано да не спечем и ние от моркова  Confused

# 79
Здравейте! Ние сме на Либеро на размер  7-14 кг. До преди две-три седмици бяхме на 5-8 кг., но ставаха поразии. Имат и вариант 7-11 кг. Нашата разфасовка е по-голяма -60 бр.

# 80
Ники Иванова, а как сте със никненето на зъбите. Наш Коко е много добричък и спокоен, но от 1 седмица е чудо с тези зъби. Сега писна като убоден и хленчи почти постоянно. Само на батко си се радва и покрай него си забравя болежките.

# 81
Оф, ква съм .... Пиша си аз, и си мисля че другото го знаете.... Пюрето - когато се комбинира, задължително,  плодове или зеленчуци които са противовес. Морков и ябълка (например) + тиква - запичащо, запичащо (при някои) + разхлабващо. Ябълка, банан + круша, комбинации - много, но баланса е важен, особено за мъници - с предразположение към разстройство или запек... Тогава по-малко от съответния плод/зеленчук...
Ива, ще си промени цвета - споко! И при мен беше така, даже първия път с това си останах, само!
След третия месец се наддава по по-малко, но това е в реда на нещата! Имаше някакви таблици - май между 300 и 6-700 беше...

# 82
maiche - ние сме на Либеро 7-14 и има 84 в пакета но има и памперси и гащички с този размер така че май малко сте се объркали незнам всъщност може пък и да са удобни гащичките пробвай и ако не е удобно купете от памперсите
аз от 2 дни давам на Марти зеленчуково пюре от картоф и морков но не му харесва особено мръщи се като че ли кой знае какво му слагам в устата а и намали яденето от 6 пъти сега сме на 5 пъти за цяло денонощие но не му се притеснявам щото си наддава добре вече сме 7.300 и 69см  Laughing

# 83
Здравейте момичета в този хубав ден!

Вчера ви се оплаках, че кашляме, до вечерта беше започнала да кашля доста. Температурата-37,3. Педката каза нищо, вит С, ако няма подобрения до вторник да я водя.
Ама аз снощи - гърдичките и ходилата със мас, чай от лайка, вит С в нослето капчици и по 1 на ден, Паналол и една тенджера в стаята с лайка да поври, един вид инхалация.
Пу пу пу днес не кашля милата!Да не чуе който не трябва ooooh!
Ама ме е страх да я изведа, че духа май.
Днес е с 37,1 ама съм чувала, че това е нормална температура за бебе. Мамите с опит - така ли е?

Иначе и аз се оциклих тази сутрин, хем сме си само на кърма. Ама е слабо и не ме боли хич, айде от сега нататък все така... Praynig

Много са сладки малките момички в парка, как си общуват само!
И Лорка е сладур. Май не обича пюре много много....
А на Елито ще й схрускам бутчетата!

# 84
  • Русе
Здравейте!Ние днес бяхме на ДК 8кг и 66см. Биха ни ваксинката пък ще видим newsm78
Вчера видях ,че е започнал да ни никне зъб,вижда се като главичка на топлийка и е долен кучешки .Той от няколко дена си е кисел ,че най-накрая разбрахме защо.Всяка вечер плаче по един час ,ама зверски.Ники да не би и при вас да е зъб?
За седналото положение ,аз знам момичета след 6м ,момчета след 7м.
Ние си имаме 3 вида родилни петънца ,синкаво,кафеникаво и червено.
Аз ще купувам слънцезащитен на Бюбхен.
Весел ден.

# 85
здравейте! Hug
Леле то два дни не съм писала и вие сте вече до 5 стр.  #Crazy
Днес ни е 4-ти ден от захранването.Започнах с морков и картоф, но нещо не и хареса особено много първия и втория път.Едва вчера може да се каже, че проявява някакъв интерес . За акането мисля, че е добре.Днес дори успя 2 пъти, но е доста по гъсто от преди.
Много са сладки всички бебчета! Честито на всички имащи празник днес!

# 86
  • Варна
ммм днес сефтосахме Морков с Ябълка, може да ни видите след малко като се качи ще дам линк Peace

# 87
  • София
Е добре бе, мацки, каква е сега тая простотия с пентаксима!!!! #Cussing out И само аз ли не съм разбрала, че го няма пак по аптеките! Утре сме да ни бият ваксина и нямаме, ако някоя мама знае дали мога да намеря някъде, нека ми пише, моля! Имаше един телефон за поръчване вкъщи - там има ли?!

Sad Sad Sad

# 88
  • Бургас
Ох и аз вече незнам какво ни мъчи.... моето обяснение е зъби, но ние майките /и аз лично/ много обичаме да си намираме логични отговори, с които си обясняваме някои неща от развитието на децата ни /визирам себе си/. Аз по конкретно даже така си ги насосвам и си ги навързвам и сама се убеждавам в неща, които са абсурдни.  Mr. Green Ето сега например си казвам Петър е нервен, сигурно са зъби, то и за това неще да яде детето... или пък изял е 100 мл АМ и пак се буди нощем, а аз си казвам о преял се е , боли го коремчето за това се буди....и така ги подреждам, че понякога самата аз се страхувам от заключенията, които бих могла да направя. Ужасна съм просто. #Crazy
Гледам всички масово захранвате, аз изчаквам още, макар, че ако видите Петър как яде мляко с лъжичка и как широко отваря уста, като мен ще възкликните, че е готово детето за нещо по-сериозно. Е и това ще стане.....
На нас акането ни се регулира ми се струва, е поне акаме през ден от няколко дни, а не като преди на 4-5 дена.
Всички бебчовци са много сладки.
Аз не съм добавяла снимки от как Петър беше на 2 месеца......трябва да се стегна и да го изложа на пазара нашия младежин, найти ли кво гъзе е станал  Sunglasses Ей моми дръжте се, че идваме......

# 89
Здравейте! Wink
Момичета, всеки път след консултация си казвам няма да се ядосвам Naughty колкото иска толкова да яде  след като си наддава добре(1-ви 1000. 2-ри 1500, 3-ти 1100 кг.)  значи си хапва колкото и трябва, но все нещо ме гложди от вътре, абе как така аз ям 4-5 пъти  и все искам още нещо да хапна а тя моля ти се на 4 месеца и тя  ще яде 4-ри пъти Confused
Абе да е здрава пък от глад няма да умре Peace за сега има и кърмица колкото толкова вече сигурно е 8 кг. и всички познати казват, че приличала на шестмесечно а не на 4-ри месечно бебе тъй-като е едричка Simple Smile
Хайде лек ден!
Честито на всички които имат повод да празнуват днес!  bouquet
Еси, ами детето според мен си има резерви и само си регулира по колко пъти да яде, не се тревожи, та тя е по-тежка от Дани, който е 7 200 ! Споко, кърмачетата си знаят най-добре.
Оххх, ама много се смях с тази Лорка на Ина- така сладко си го изплюваше това пюре, хихихиии ...
Майче на Либеро това е следващия размер и аз днес го взех, ама нали все ще станем и повечко килца.
pontes 02/962 22 22 това е телефона, ама май нямаше тез дни- питай задължително, а иначе Аспасийчето намери в някаква квартална, питай и нея какво-що.

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 19:15 от poli.jekova

Общи условия

Активация на акаунт