Отговори
# 60
Здравейте.
Мнооого сте бързи!   bouquet
Относно сядането, д-р Драганов каза, след като навърши 6 месеца, тогава! И аз така знам от край време, нищо че напират, ама не съм бързала с големите ми щерки и в никакъв случай няма да бързам и сега. Не знам, защо, обаче казват, че особено при момичета е много важно да се изчака, а ми направи впечатление, като четох отговорите на д-р Нивеа бебе, тя препоръчва чак след седмия, е едва ли ще устискаме до тогава! И проходилка съм решила да не ползваме тоя път, само че не съм сигурна, дали ще успея!
И Дария има родилно петно на врата, което въобще не избледнява, то май нямам бебе което да няма! Да са ни живи и здрави, това е най-важното!
Лека нощ!

# 61
Да се запиша и аз Simple Smile
А нас вчера ни излязоха две големи,червени пъпки,като полазен от някоя гадинка и след щателен преглед,убихме 3 комара,не знам с тоя проблем как ще се справим.Чудих се таблетките против комари вредни ли са за бебоците newsm78
Ползвате ли крем за лице,ние имаме малки ситни пъпчици на бузките и около устата и незнам с какъв крем да го мажа. Педито каза,4е било нормално,ама аз взех да се притеснявам,4е въобще не завяхват.Пробвах с крем Здраве,но не помага. Thinking

# 62
  • Vaudreuil Canada
Nikki_Ivanova, esy по въпроса с разреждането на яденетата май не сме много прави - и аз така мислех, че детето не е гладно като не реве - оказва се, че около 3-4 месец бебетата изграждат някаква увереност и спокойствие, че ще бъдат нахранени и затова реват само като са мноооооого гладнички. Поне това четох наскоро по разни книжки. Така че май ние трябва да се погрижим да папат достатъчно често.
За проходилки не знам кога е правилния момент, но съм много изненадана, че джъмбо гащите - тия дето се подскача с тях ги дават за след 3-4 месец - аз лично едва преди няколко дни за първи път го напъхах в кенгурото, но то и с много дрехи не ми е удобно да го пъхам в него, така че май ще е хита на пролетта и лятото ... ако мога да го нося де.
За пъпки по лицето мажа с кърма - не знам вие дали се кърмите още за да ти е от полза отговора ми.

# 63
И ние имаме "родилни" петна по темето... откъде като не сме се напъвали newsm78? Момчетата имаха и те, но с времето изчезнаха.
Новия плод (зеленчук) го слагам във вече приготвеното пюре - по малко . Т.е. на една доза ябълка и банан (например)+ осминка круша...Ако ще заместваш хранене с това пюре - или -според количеството, съответния брой лъжички от Ам (или кърма), или безглутеново брашно, по избор -до желаната консистенция. Хубаво е да захраните и със брашното - първия път една лъж. после повече и така... Само съвет...

# 64
  • София
Ето снимки и видео от срещата на Вики и Нели Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125926
http://www.vbox7.com/play:3bdac7fe

# 65
Добро утро на всички,да ви почерпя с кафенце,

Че съм стнала рано понеже трябва да ходя до посолството за някаква бележка за семейно положение.Ще откача вече с тия простотии. #2gunfireДано поне не ме мотаят много.

Лек ден на всички и приятни разходки  bouquet

# 66
Liletka, правя ти компания за кафенцето...даже го поизпих, че Ники плачка, а не иска да суче - ама че мързел!
Ще пиша пак после!

# 67
Добро утро момичета  bouquet.Искам да отбеляжа,че и ние понякога сме на четирикратно хранене.Незнам дали се чувстват сигурни,че ще бъдат нахранени бебоците newsm78,но като реши че ще яде на такъв период нищо не мога да направя за да го нахраня.Правя всичко възможно,но той плюе бибероната,реве,пищи.. ooooh!Така,че е относително.ESY  и аз като тебе много се шашнах и почнах да питам мои познати какво да правя Shocked.Една от моите приятелки сподели,че дъщеричката и от както са я изписали от родилния дом са на 4 хранения #Crazy.Нормално или не,детето е добре,на 5 години е ,тежи 20кг(за сравнение моя син Алекс тежи 16,5кг,а беше на 6 хранения/Казвам ти го за да се успокоиш,ако детето се чувства добре и наддава значи всичко е ОК Thinking.Честито на месечинковците днес  bouquet.А и за крема за лице-пак казвам,с две ръце съм за балсама на д-р Тайс нахтерцен Peace или нещо подобно беше/простете за невежеството ми относно името на крема Hug/Лек ден Hug  bouquet Heart Eyes

# 68
Честити 5 месеца на бебе Моника - 3.150;48см - на мама Pebble
Честити 4 месеца на бебе Нина на мама Sesa, бебе Нора на мама Moonlady,  бебе Божидара на мама secretbg!
Тази нощ най-после моята бебка спа добре - събуди се чак след 5 да папка. Но за нещастие аз не спах добре - баткото ме буди 3 пъти - 2 пъти рева и веднъж искаше вода Sad  Ех, няма наспиване за мен! Ще трябва да изчакам няколко години, да пораснат децата.
Много сладки Вики и Нели!
При нас бебката няма петна, но баткото се роди с такова петно над дупето, синкаво. То е нормално и се среща при много деца. Все още избледнява, а вече е на 4 години.
Приятен ден ви желая!

# 69
Здравейте! Wink
Момичета, всеки път след консултация си казвам няма да се ядосвам Naughty колкото иска толкова да яде  след като си наддава добре(1-ви 1000. 2-ри 1500, 3-ти 1100 кг.)  значи си хапва колкото и трябва, но все нещо ме гложди от вътре, абе как така аз ям 4-5 пъти  и все искам още нещо да хапна а тя моля ти се на 4 месеца и тя  ще яде 4-ри пъти Confused
Абе да е здрава пък от глад няма да умре Peace за сега има и кърмица колкото толкова вече сигурно е 8 кг. и всички познати казват, че приличала на шестмесечно а не на 4-ри месечно бебе тъй-като е едричка Simple Smile
Хайде лек ден!
Честито на всички които имат повод да празнуват днес!  bouquet

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 12:14 от esy

# 70
Честито на всички които имат повод да празнуват днес!
Аз да си продължа от сутринта Wink
Ние ползваме крем за лице на Бюбхен, фактор 32. Педито каза, че може.
Относно комарите - май таблетките не са препоръчителни за бебета, но една приятелка слагаше миналото лято - бебето и тогава беше колкото нашите сега - и нищо му няма на детето, мисля, по-добре е отколкото да го хапет гадинките и да се подува от пъпчиците!
Аз мисля да ползвам проходилка, но още е рано да се каже кога, определено ще е след 6-7 месец, ако може да сяда, а бънджи - гащите, не знам от кога да ги пробвам, но пак мисля, че е добре да сяда...ама знам ли и аз вече??!! Той се изправя като му подадем ръце, въпреки, че не е желателно....
отивам пак да се мъчим да суче...от 8:30 се преследваме!
Лек ден

# 71
  • Варна
добрютру.
не пишем мн редовно но за сметка на това останах без крака от обикаляне по улиците  Crazy
пишете ме в отбора на оциклените вече! в неделя ми кръвна леко и не обърнах внимание но днес направо е касапница  #Crazy хубавото е че не ме боли, и че сме успяли да се опазим  Laughing
джуджето е добре, хемангиомът спада  Party,
все повече искаме да седим , набира се без да и помагам, но се уморяваме бързо и залитаме още Laughing,
и за протокола: 7кг и 63см сме Whistling

# 72
Май имаше някой с моя проблем.....започна нещо черно да ми тече отдолу  #Crazy Дайте някакъв съвет от какво може да е?

# 73
И ние си имаме родилно петънце на клепача. Всички питат - аааааа какво има на едното оченце  #2gunfire Така обаче е по-красива  Crossing Arms Пак пиша с една ръка, затова толкова  Crazy

# 74
Здравейте мамчета,нас ни запече пюрето от ябълки и моркови.и сега плачка и се напъва,милото мишоче.ето да ни видите как ядем пюренце,е не е като Дани на Поли.Милото го прецаках,а то ми се доверява.
http://www.vbox7.com/play:86853b4a

И аз се спрях на козметиката бюбхен за мазане и предпазване от слънцето.

Вержи,много се радвам за вас.  newsm44

newsm59 Честита празник на всички пораснали и още по пораснали бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт