Отговори
# 15
Честито на всички празнуващи-много здраве и звучни усмивки да раздават!
Приятен и весел ден,че отиваме на разходка.

# 16
  • София
Веролина най- удобно е или на стадиона (Васил Левски) или на Незабравка на паркингите около блоковете.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=fdc8ad1a667f3d12f4ab1b70fd95af … p;ix=54&iy=36

# 17
Мацки с какво мажете бебетата против слънце?
Добър и хубав ден на всички !
Аз взех на Чико с 50 фактор, не си го вземайте- гъст е като Нивеа, никак не се размазва и стои като маска на японска гейша на това дете. Чух за Мустела, че има лека емулсия и 30 лв. цена, също на СебаМед бил мек и нежен, не му знам цената, но била по-ниска от Мустела.
Аз ще паркирам на Жулио Кюри, защото ще мръдна и до БебеМаркет, понеже си търся нова лятна количка, която да се сгъва като чадър. Моята я продавам, който има интерес, може да се обади. Става дума за Чико, като тази тук
.
Също така, ако някой намери шапчица за главица с обиколка около 43 см, синя, с козирка моля да вземе, понеже не мога да намеря никъде. Пуснах си обявите, хехеее...
Хайде мнооогооо хубави разходки днес ви пожелаваме.

# 18
Siniger4e, да ти е живо и здраво малкото християнче!
Magesta, много сладки зъбчета  Hug
Аз не издържах на нападките на околните и днес за трети ден ще ядем пюре от ябълка, много ни харесва, облизваме се яко и ревем за още  Mr. Green

# 19
  • София
Момичета, мерси за инфото за паркиране около борисовата  Hug Там сме днес ако не излезне някоя непредвидена работа  Confused Ще се обадя на aspasia ако и ние ще се присъединим към срещата.
poli.jekova в Бокал има доста шапчици, незнам търсила ли си там.

# 20
poli.jekova в Бокал има доста шапчици, незнам търсила ли си там.
Не съм, нещо не ги харесвам Бокал, като втора употреба са ми, защо така и аз не мога да кажа. Но ще вляза и ще потърся, благодаря ! Wink
иии, ама днес сме с един не много удобен режим, всеки ден до 12 сме се нахранили и излезли, а днес още си поспива сладко-сладко туй детенце  Sad

# 21
Запис.  Peace

Честито на бебенцата които стават с още месец по-голями Simple Smile

# 22
  • Русе
Благодаря за пожеланията. Peace Да почерпим и ние   party023 newsm38 Misc Baby Bottle И да пожелаем на всички наборчета да са живи и здрави.Да са послушни и да папкат добре.! newsm59
Ние сега сме "селяни" и си идваме отвреме на време в Русе.Страшно добре ни се отразява.Бойчето спинка по много и добре на чист въздух.На мен също ми е супер на тишина и спокойствие ,Дори разпалките между мен и мъжа ми затихнаха ,чувствам се доста по уравновесена и организирана.Общо взето всичко при нас е ОК.Струва ми се ,че синчето доста е порестнало,но това ще го разберем в понеделник.Знам ,че е 66-67 см ,но килограмите newsm78 ? Със сигурност са над 8.
Майче ,като се задържим поне за 2 дена в Русе ще ти звънна да се разходим.Прати ми телефона си на лични. Grinning
Шемет , Благодаря ти за новата темичка.  bouquet

# 23
  • sofia
Да, вчера излизахме 4 младоски мами заедно и беше много хубаво.Стефи се притесни горкия с три мадами, коя от коя по-красива, мрънкаше и си тръгнахме преди всички, обаче моя младеж е верен на НЕЛИ!!!! Laughing
 poli.jekova , аз съм взела на Стефи много сладка шапка от Бокал - синя с мече, там има голям избор..
незнам коя мама беше писала за атопичния дерматит - и ние сме със същия проблем, аз вече от толкова препоръчани кремове се чудя какво да му взема на мойто момченце, иначе като го водих на кожен лекар ми казаха да не го третирам много, да го мажа само с кремче на Себамед за да се овлажни кожата и да го къпя с Линола фет оил, било ефикасно...но това последното още не съм го купила.
Маджеста, набора има страхотни зъбета!!!!!

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 12:47 от mama-shushi

# 24
Здравейте,
Младостката среща наистина беше супер!  smile3521 И мамите, и бебоците - страшно големи сладури!  Two Hearts
Ако има и други декемврийки от която и да е част на Младост, моля да ми пишат - ще ги включим и тях в разходките.
За слънцезащитен крем ползваме отскоро на Мустела и той прави бяло лицето, но слагам по малко и размазвам много Wink
По темата за захранването - не виждам кой знае какви бурни страсти, просто се споделиха различни мнения, нали за това сме тук. Иначе то е ясно, че всеки ще постъпи както прецени, че е най-добре за своето си дете.
Честито на празнуващите днес!  newsm51  Tada        smile3525
bla-bla, нямаме фиксиран брой харенения, на поискване сме, да кажем че през деня яде на около 3 часа +-, а нощем през 4-5. По моето скромно мнение не мисля, че може да се прехрани бебе от кърма, особено ако суче директно от източника Simple Smile Сигурно сега е дръпнало повече в растежа, после може да последва по-малко.
Като е тръгнало всеки да кани на някакви сбирки - хайде утре на Панчарево, ние се очертава да ходим, ако някой се навие, да свирка. Simple Smile
Айде лек ден и усмивки!  newsm53

# 25
  • Бургас
Айде аз само да се запиша, че до сега се въргаляхме в леглото кърмейки и може да поизлезем малко навън.
Шемет благодаря!
И честита нова темичка!
Честито на всички четиримесечковчета,петмесечковчета и шестмесечковчета родени на днашната дата.

# 26
  • Vaudreuil Canada
Леле че сте бързи ...
Честито на всички празнуващи бебоци - вече си имаме и половин-годишно бебоче - как е с толкова голямо бебче майче KAMYST?
poli.jekova благодаря за информацията за слънцезащитните кремчета - ние май вчера хванахме тен та ще трябва да взимам мерки.
Да се оплача как се събудих набързо тази сутрин - щото при мен е още ранна сутрин 6:30. Нахраних си аз дребосъка и почвам да изцеждам и в следващия момент забелязвам огромен паяк - направо ми причерня пред погледа че това животно може да се набута в леглото при бебчо. Ама гадния паяк успя да ми се скрие ... е не за дълго де - с татито обърнахме леглото наопаки и го изровихме. Направо на знам какво ще правим лятото с разните буболечки - летящи и пълзящи. Та спането беше до там - много гадно.

# 27
  • Варна
samo zapis 4e ne6to mi se skapa kirilicata

# 28
Честито и от мен на всички празнуващи бебоци и
беборанки  newsm67   smile3510

# 29
Бързам и аз да доложа..... Grinning
Много хубава разходка беше днес в Борисовата градина - тримата юнаци Дани на poli Jekova, Ники на aspasia и моя хубостник с мен си устроиха "мини мъжка явка"  Wink.....
Девойките идваха и си отиваха / както подобава  Wink / , първо една , после друга.....
Важното беше да не се засичат Grinning
Нелито и мама verolina ни бяха основното "нежно'" присъствие, но малката красавица, като истинска дама не прояви любопитство и спинка сладко през цялото време.
М-да, кремчето за слънце става вече жизнено необходим аксесоар - аз взех едно лосионче фактор 40 на Авен, дето става и за лице и за тяло  Peace
Благодаря ви на всички за поздравленията  за зъбите  Hug , ще ви държа в течение откога почваме пържолите Wink
tini mini, хубава дестинация сте избрали и вие  Peace
Момичета, разбрахте ли за този магазин :
http://www.piggyshouse.com/
На мен лично ми е любопитно какво представлява, но още не съм се добрала до там.. newsm78
Благодаря много на StasII,  за инфото относно Пентаксина  bouquet
Моята приятелка е успяла днес да купи от там последната опакова. Peace

Общи условия

Активация на акаунт