Отговори
# 30
  • Бургас
Момичета все се каня да ви питам вие на кое ниво слагате бебчетата в количките? Ние сме все още на най-първото т.е. абсолютно легнали, пък ми се струва, че вече мога да слагам Петър малко по изправен.  newsm78 той и без тва отдавна се напъва да седи.
А и като ги храните  с пюренца пак в какво положение ги храните? Аз слагам Петър в/у една съвсем тъничка възглавничка ама ми се чини, че не му е удобно да яде легнал, че то и на мене не ми е удобно......Имаме столче за хранене ама то е доста изправено т.е. бебето трябва да може само де седи седнало, малък е за него......пък нямам нищо полу легнало като шезлонг или столче за кола...... Thinking

# 31
Мерси  и браво на шемет за темичката newsm10
Ники, ние от 2 седмици сме на първо ниво и яко се кефим, а пък се храним с пюренце в столчето за кола-то много удобно ни се оказа, все сме в него.
Едно въпросче към мамите от двуезичните семейства- говорите ли на бебо и на втори език, щото аз си мислех, че е мн рано, ма татито снощи като му заговори на гръцки и нашия ейййй такива очи опери #CrazyДали не си внушавам или схваща нещо в ритъма..Та откога смятате,де?
Айде, че днес сме разбити от разходки и отиваме да  smile3524

# 32
братож4едка ми е зенена за грък и малката прогожори и джата езика, без да бърка

# 33
сори, коко ми е в ръцете. до сега писах на латиница и бъркам

# 34
а се храним с лъжица в шезлонга, много е удобно. зимния кош на количката няма положения, но той много спи навин, така че нямам проблем.

# 35
  • София
записче и от нас!
днес цял ден се шматкахме навън, е и даже работа успяхме да свършим - пренесла съм си офисчето в градинката пред седмочисленици, но какво да се прави  newsm62
иначе аз поставям момата леко повдигната в количката да зяпа  света, като се събуди, но нещо не става, защото като се събуди, наяжда се и тъй като повече не и се спи, почва да реве. явно отрочето ми свежда разходката единствено до спане newsm12
какъв е този магазин бокал? не го знам. и ние си тъсим подходящи шапки, които да ни ходят на новите тоалети, но няма за дребната ни главица.  ей ни тука с шапка, пригодена за нас , но пак не е като хората. иначе вече ходим с маратонки Peace

# 36
На някой друг отрочето му има ли родилни петна? Не мога да преценя избледняват или не. Имаме едно на клепача и едно на челото в средата.

Нора заспа в 19 часа за лека дрямка и май е откарала за нощен сън. Пак ще ми се събуди в 6 наспана.
Ох, момичета, как съм зажадняла да се наспяяяяяя, май ме е хванала и пролетната умора.

Никки, ние от 2 седмици сме на първо ниво повдигнати, а от днес сме на летния вариант. Wink

# 37
  • Vaudreuil Canada
Ох, момичета, как съм зажадняла да се наспяяяяяя...
Ако пък знаеш как ти вярвам   ooooh! .... за последните 4 месеца случаите, в които съм спала 5 часа без прекъсване се броят на пръстите на едната ми ръка - обичайния максимум е 4 часа последователно като това е еднократно в денонощието, другото е по максимум 2 накуп ... ако изобщо се случи. Последната нощ съм спала общо 5 часа Sad
Ние освен в леглото никъде другаде не сме легнали - понеже доста време откарваме в една люлка та и там сме леко поизправени - то май повече ни стърчат краката отколкото да ни е вдигнат гърба де. Иначе и столчето за кола и количката са повдигнати.

# 38
  • Düsseldorf
Magesta: Днес бях в ПИГИ , нали ми е в махалата,  не е лош магазинът, наистина е с вид на хипермаркет, не като Хиполенд, на който само името му е голямо (не знам за новия в Люлин де, но оня в Скай е малък). Малко недодялано, без свястна настилка по пода, затова пък си джиткаш с количката навсякъде, предвидено е явно  Peace и има доста неща. И играчки, и храни, и дрешки. Дрешките сякаш бяха най-вече на Азиз-бебе, имаше страшно сладурски летни неща. Нищо не купих, но някой ден вероятно ще ида пак и ще взема....
Инак и ние се шматкаме доста дене, но вечер голям зор - рев, не знам само заради зъбки ли, гладна ли е... Чакам да идем да я мерим, че не знам какво да я правя.. Като се заинати и не ще да суче, а като изцедя- яде... Дразни ли и на венците като суче, какво ли, не знам, но е малък ужас.... Дано преминава бързо!
Цунки на всички за лека нощ!  Heart Eyes

# 39
ние от разходката в Борисовата градина от сутринта , та преди малко се прибираме, че ни завлякоха на гости....
Ники аз понякога го вдигам в количката на средното положение, защото е много любопитен и сам се надига и плаче, а го храня в шезлонга, пак в полуседнало положение.
Скапани сме, но имахме чудесен ден и много приятна разходка с Поли, Магеста и Веролина Wink
Лека нощ!

# 40
Хе хеее пак нова тема! Браво Шемет, Невероятна си!

Момичета, от 2 дни Ели се буди вечер към 11-12 часа и ритка, проплаква, дори в просъница се надига - а като й дам биберон-залъгалка, се успокоява.  Rolling Eyes Какво е това?

# 41
  • Варна
Momi4eta az iskam da vi popitam kogato hodihte na ortoped toi koga vi kaza che veche moje da slagame bebocite sednali ? az imam niakakav spomen che kam 5 mesec moje veche da se slagat sednali , a kam 6 mesec moje veche da se slagat v prohodilka ( razbira se ako deteto e gotovo za tova ) ! Pitam vi zashtoto moiata malka kukla neiska da stoi legnala i zapochva da kreshti neistovo dokato ne ia vzema i ne ia sloja da sedne na kolenete mi ! A dnes edna priatelka koiato ima 3 godishno dete mi se skara i mi kaza che oshte sme mnogo malki za da stoim sednali !

P.S. Sori za latinicata , no PS-to pravi neshto nomera i mai shte hodi na remont ! Embarassed Hug

# 42
  • СОФИЯ
Добро утро!
Момичета все се каня да ви питам вие на кое ниво слагате бебчетата в количките? Ние сме все още на най-първото т.е. абсолютно легнали, пък ми се струва, че вече мога да слагам Петър малко по изправен.  newsm78 той и без тва отдавна се напъва да седи.
А и като ги храните  с пюренца пак в какво положение ги храните? Аз слагам Петър в/у една съвсем тъничка възглавничка ама ми се чини, че не му е удобно да яде легнал, че то и на мене не ми е удобно......Имаме столче за хранене ама то е доста изправено т.е. бебето трябва да може само де седи седнало, малък е за него......пък нямам нищо полу легнало като шезлонг или столче за кола...... Thinking
Аз вече слагам Йоана на полулегнало положение в количката,позволих си го сама,защото на вън не се издържа,не иска да е в легнало положение започва да писка и я гушкам. Сега на консултацията попитах и педито и тя каза,че може на 2ниво.
Иначе се храним в люлката пак на такова положение.

# 43
Momi4eta az iskam da vi popitam kogato hodihte na ortoped toi koga vi kaza che veche moje da slagame bebocite sednali ? az imam niakakav spomen che kam 5 mesec moje veche da se slagat sednali , a kam 6 mesec moje veche da se slagat v prohodilka ( razbira se ako deteto e gotovo za tova ) ! Pitam vi zashtoto moiata malka kukla neiska da stoi legnala i zapochva da kreshti neistovo dokato ne ia vzema i ne ia sloja da sedne na kolenete mi ! A dnes edna priatelka koiato ima 3 godishno dete mi se skara i mi kaza che oshte sme mnogo malki za da stoim sednali !

Добро утро да ни е !
Нашата педи каза, че за сега може в полуседнало положение, защото сме ОК с костите, а към 6-7 месец те вече си сядат сами. Дъщеря ми също на 7-8 месечна възраст беше в проходилката, а на 9 проходи. Така, че послагвай бебочката по малко седнала, но подпирай добре, да не е само на собствената си тежест (така ми каза педито, щото и нашия напира да сяда и се изправя като му дадеш ръце)
Днес май пак цял ден ще сме в Борисовата градина.
Приятни разходки на всички!  love001
П.С. малко снимки от вчерашната ни мини среща smile3509
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24997&AlbumId=91766

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 09:16 от aspasia

# 44
Ники, можеш да му сложиш няколко възглавници и да го облегнеш на тях в полуседнало положение и да му направиш нещо като трон, и така да си го нахраниш спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт