Отговори
# 240
  • Варна
добрутру
ние отдавна свикнахме с обличането. само ако сме много гладни или ни се спи ревем. не мога да и хвана спатиите на мойта минка.понякога реве защото иска да я приспя на ръце а понякога реве да я оставя в кошарата да спи  newsm78
имахме инцидентно събуждане тази сутрин. тати си оставил телефона на ръба на секцията.включи се алармата в 7:00 и от вибрациите телефона падна на ламината и бебата като се стресна и като писнаааа събуди и свекито noear преобух я,преоблякох я,и чак като и бутнах цица в устата тогава спря.естествено само тати не се събуди и се наложи после да го събужда свекър ми в 8:00 с крясъци newsm61

# 241
Nikki_Ivanova, а аз ти завиждам (благородно), че кърмиш  Simple Smile..........за това, че твоето детенце когато се храни си играе с гърдите ти, а моето с шишето си.  Confused
Преди няколко дни един клиент ми дръпна конско, че давам АМ и за 10 минути каза 100 пъти  "а пък моята жена кърми 2 години". Добре бе пич, а ти знаеш ли какви крокодилски сълзи лея, че циците ми са празни. Знаеш ли колко угризения имам вече 4 месеца, знаеш ли колко безпомощна и провалена се чувствам  Tired

Magesta, ей сега отивам да гласувам  Hug Трябва да изпратя мейл нали? Търсих в сайта им, но намерих нищо......

Алекс пие мляко по 210 мл сутрин и вечер, а през деня 180 мл. Мръщи се когато го обличам, но не плаче. Ако питам него голичък трябва да е  Grinning Голям кеф когато го събличам  Crazy А като без памперс направо вие от щастие  Party

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 08:55 от shrew

# 242
Добро утро!  Hug
shrew не се притеснявай, колкото има. А може и да се регулира млякото, НП  Peace. Трябва само да си спокойна, да си хапваш и да пиеш много течности, супи. И ние сме така: голям кеф е събличането. Криско много се кефи като го преобличам. Играе си с ръчичките, отскоро пипа краченцата и ги разглежда, хахаххаа мн. весело ни става  Joy

# 243
Добро утро, мами! След всички инциденти, за които споделихте, аз мислех, че сме застраховани, понеже много внимавам. Но вчера аз, патицата, си оставих детенцето да падне от дивана. Бяхме у братовчедка ми, да й качвам някакви програми на компютъра, и оставих бебката за секунди на дивана до мен, по коремче, да гледа някакви играчки. Обърнах си се към компютъра съвсем спокойно като кръгъл идиот и след секунди се чу туп....Бебка беше по корем на пода, ревна веднага, нищо й нямаше, само уплахата, но аз още се чувствам зле.
Pebble, за спирането на кърмата - по-рядко почни да кърмиш и тя сама ще намалее постепенно. С първото ми дете така стана - разредих изцеждането, че тогава се изцеждах. И за около седмица всичко приключи без проблеми, без хапчета и без стягане.  Но защо все пак го искаш, не е ли малко рано още?
Честити 4 месеца на бебе Лазар на мама nevena131313, бебе Анастасия на мама KITTI, бебе Иван на мама tedy_mishka, бебе Йоана на мама STASII!

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 08:55 от Betty L.

# 244
Добро утро! shrew, хич не се коси. Алекс е много, много готин. Колкото - толкова!
Мончо днес става на 14 и понеже не мога да слагам красиви картинки (стара майка и технически неграмотна!) ви черпя направо с готвача - той да ви приготви каквото си искате!   chef

# 245
...................и като писнаааа събуди и свекито noear ..............................................................естествено само тати не се събуди и се наложи после да го събужда свекър ми в 8:00 с крясъци newsm61

Laughing Laughing Laughing
Как си го описала значи.... Grinning
Наш'то тати цъфнало също вече и ръмжи даже за кафе / набрах, изсуших, опекох,смлях, сварих и сервирах  Wink/
Жижо се стряска от щяло и нещяло, а друг път най-шумните неща го оставят в блажено неведение да спи.
Да ви кажа аз как съм му намерила цаката на всеки по-упорит рев, включително изгладнялото мърдане и мрънкане след баня...
Моя човек страшно се заслушва на песни....еле' пък на / няма да се смеете !/ на "Хубава си моя горо". Като видя зор - отварям едно гласище и ако ме срещнете из някоя градинка припяващо бутаща количка да не се чудите Mr. Green Grinning
Много странно чуе ли глас ,облещва се и зяпа, зяпа.... . Е , ако зора е упорит само временно , но пак помага Peace
mutsanka , да най-вероятно си права , и аз така реших, че проблема е от там. Днес ще бъда по-предпазлива , пък да видим...
Nikki_Ivanova, чакам мерките на Пепито да докладваш. Вярвам ,че сте ще сте екстра гадже и вие Grinning , че да се поуспокои малко майка му ..... Peace
shrew , гледай си живота и детето си и " не се втелясвай" !!!! / така викаше баба ми /.
Ако имаш кърма кърмиш, нямаш ли - не 70 % от жените кърмят 1-2 месеца. Честно казано и аз мисля за отбиване след 6тия месец. А това , че ходиш на работа - шапка ти свалям и е похвално.
Аз от известно време , освен мнение по въпросите за памперсите и всякакви други бебешки неща , за друго нямам. Мъжа ми едвам ме издържа вече .... Mr. Green

# 246
Ааааа, по-новите не знаят, че нямам и капка кърма, а старичките помнят, че оревах света  Laughing
От началото пие само АМ, поне успях коластрата да му дам.

Аз съм на диета и започвам бавно, но славно да слабея.......сега искам да ме потупате по рамото  Mr. Green

iv4ok, да ти е живо и здраво Симеончето!

# 247
Шрю, така да те разбирам, мила  Hug. Аз поради тази причина не обичам да давам шише вънка, не ми стигат моите угризения ами да слушам и упреци от други. Все едно да кажеш на хора, които не могат да имат деца защо нямат и не знаят ли какво изпускат.  #2gunfire   Тепърва ще имаме шанс да изграждаме хранителни навици на децата си, които ще са за цял живот  Hug
Момичета, ние вчера пропуснахме приема на Пентаксим след като го видях да лежи безпризорно на пода в аптеката  #Cussing out. Бил студен да съм пипнела току що го донесли #Cussing out  мале като ги почнах........щях да се разрева  Cry . Взех си капарато и отидох в друга аптека, но сега съм бясна на нашето педи, което ме изпрати в тази защото само там имало леле каква глупачка съм била  ooooh!. Някой имаше подобен проблем, къде се оплака? Не искам да им се размине на тия....

# 248
  • София
добро утро и от нас!
маджеста, гласувах най - накрай. после ще пусна глас от мъжа ми и една дружка, на която знам егн.
лилетка, какви са тези хомеопатични хапчета за увеличаване на кърмата? такива не съм пробвала. кажи да ги почвам, че работата не отива на добре. Crossing Arms
поли жекова, много неприятна работа. и аз моята щерка я оставям понякога на плота уж за секундичка, ама кога ли ще я намеря и аз така ooooh!

# 249
Добро утро на всички  bouquet

Адена  Ricinus Communis в ниска потенция (разреждане) - каквито са 3 CH и 5 CH - се препоръчва за увеличаване на количеството кърма. Високите потенции - 15 CH и нагоре - водят до обратния ефект. Добре е да се посъветваш с хомеопат, ако се спреш на варианта хомеопатия, тъй като в хомеопатията се разглежда цялостната конституция на човека и се подхожда твърде индивидуално, т.е. рискуваш рицинуса просто да не е подходящото лекарство за теб и да няма желания ефект.А не като мен д'ет потърсих мнение на аптекарка. Crossing Arms

Ние отиваме да папкаме и ще ходим на разходка.Чао засега на всички. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 10:26 от liletka

# 250
  • София
Девойки, вие не гледайте, че не пиша много много - всичко чета и знам и сте под контрол #Shocked

Ние днес заминаваме в провинцията. Довечера идват и гостите. В неделя е кръщенката. Стискайте палци, че на какъв език ще се разбират двете роди и какъв ще е тоя цирк не ми се мисли просто ooooh!

Я да похваля Алекси - бе мамчета, това бебе вече ме шашка. Сутрин спя до 10.30 и си отспах най-после, малкият си играе, а по някое време и той си заспива. По цял ден си се занимава, хили се и си писука самичък. Не плаче след баня, като му мушкам блузите през главата се хили. Това дете не само външно, но и по характер не прилича на майка си въобще, аз съм такава нервачка, добре, че не ми е наследил характерчето. Щом на ваксината не ревна грам! Иначе като сме на края на обличането след къпане и започне да мрънка и ние включваме тежката артилерия - баща му му пее за някаква пеперуда и маха с ръце - е казвам ви забравя и рев и глад и почва да го гледа в ръцете като хипнотизиран Heart Eyes
Magesta, и аз ще включа Хубава си моя горо в репертоаря, много хубаво я пея, само бебо може да ме издържи Mr. Green

Shrew, стига си се тормозила за това кърмене - ти си най-добрата майка на Алекс и го гледаш по най-страхотния за него начин! Децата искат любов, а виждам, че от нея имаш в огромни количества и няма скоро да ти спира Hug

Ох, сега видях - леле Shrew, колко си отслабналаааа Peace

Все забравям да отговоря на Fifi - нашият татко не говори български, така че детето май ще се наложи да проговори и на двата езика, ако иска да се разбира с баща си. Аз му говоря на български, а като сме тримата минавам на гръцки, че таткото да разбира какво му говоря. Бе да са ни живи и здрави децата, да растат умнички, че като си помисля как ще му викам "нее", а той ще си мисли "да"...ха ха ooooh! Поздрави на Томи!

Хайде, отивам да  приготвям на господина багажите, че те край нямат. Ще пиша и от майка ми, слава Богу има нет там. Целувки!

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 10:57 от pontes

# 251
  • Варна
ние утре също заминаваме на селууууу . и понеже се очертава да сме там една седмица се чудя как ще събера всичко детоискам да взма  newsm78

shrew я да се взимаш в ръце!!!да не те взема аз  newsm66 Mr. Green
и на мен ми спря кърмата .всичко опитах , без ефект - кво да праиш.
сега ако тръгнем да се тръшкаме кой ще ни гледа децата Wink
никой не е умрял от АМ, така че спокойно.  Peace
какво беше: ние не се къпем във вашата тоалетна,затова моля не пикайте в нашия басеин !!! Mr. Green

весели празници!!

# 252
  • СОФИЯ
Мами добро утро! Днес правим 4 месеца и да ви почерпим с каквото мога.
         За бебетата по едно Misc Baby Bottle,а за някой може и пюренце feeding
        За мамите  food010,   party023 , може и по една палачинка да забъркам newsm64,хайде и нещо соленичко Popcorn

Светнете ме по въпроса как ги правите тези красоти с кафенца,тортички  и т.н. За картинките лесно, но по нататък....?

# 253
  • Варна
ооо да това с гръцкия е много прецакващо с Не-то. да сте мислили като сте се вземали  Joy
върви разправяй че не си камила  Joy

Стейси като пишеш съобщение цъкаш на и между [img ] и[ /img] слагаш адреса на картинката  Peace

# 254
Мда, мами, сериозно - нали се разбрахме да не се тормозите повече с това кърмене - колкото-толкова!
Децата искат любов, а виждам, че от нея имаш в огромни количества и няма скоро да ти спира Hug

Ох, сега видях - леле Shrew, колко си отслабналаааа Peace

Това е самата истина! А къде да я видя и аз тая отслабнала Shrew newsm78?

Pontesче, направо ти завиждам, благородно, за това бебе-мечта! Моето доста глезено излезе, но то май майка му и прабаба му са виновните. Така самичко хич не си лежи. Пък нощно време коликите ни морят здраво, особено сутрин към 6 часа, хич вече не се наспивам, мъкаааа!
Но и това ще мине, така се успокоявам. И - успех ви пожелавам и много здраве и късмет на бъдещото християнче Алексис!
Ние имаме нова драма - ревем от тати.  Вечер когато се надявам да се погушкат, а аз да си почина или нещо друго да свърша - и тя не го иска и туй то! Щом я вземе и почва да реве, а като я държа аз си го гледа и му се усмихва чаровно, че чак и му цвърка! Нямам идея за какво иде реч! Сега се е заканил един поне от почивните дни да го прекара изцяло с нея, щели да си ходят на кафенце, да си пият бира и т.н., явно само за папането ще ме търсят. Не знам как ще стане, но ще поживеем, ще видим!
А за това с ваксините - просто не ми се мисли. Само си представете, че изобщо не знаем как е била съхранявана. Някои случайно сте видели в аптеките какво става. Но каква е гаранцията, че през останалото време на път до аптеката е била правилно съхранявана.  Просто не ми се мисли!

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 11:16 от Betty L.

Общи условия

Активация на акаунт