Отговори
# 255
Хубаво де, засрамвам се  Embarassed пууу и на бой налитат  Laughing

pontes мъжа ти грък ли е? Леле да знаеш каква е красота церемонията по кръщаването в Гърция......дано не се изложите!
Приятно изкарване и да пишеш после.
А твоето детенце е мечта направо.......ноооооо и ние сме ви сериозни конкуренти. Моя ръмжи само за папо  Laughing
Спи до 8 сутринта, яде и спи до 11, през останалото време си се занимава сам, де в активната гимнастика, де в шезлонга, де в люлката.....абе нааправо да го изядеш. Най-обича обаче с тате да си играе, най-много на него се смее с глас  Heart Eyes

# 256
  • Варна
Бети - Лора направи такъв номер.реве от баща ми. ама 2-3 дена като им поднових срещите ( и дядо като ни купи памперси ) и пак го заобичахме  Heart Eyes Mr. Green

shrew забравих - чувствай се потупана по рамото! и аз съм отслабнала - 69кг съм  Flutter
вчера се опитах да правя упражнения - голем смех - не мога да си вдигна трътката от земята  ooooh!

# 257
Уф, освен и ние да пробваме с памперси Laughing! Но мерки трябва да се вземат спешно!
Поздрави на отслабващите момичета smile3501! Но - очакваме снимков материал за доказателство! Wink
Аз ще изчакам още малко със сериозните мерки, сега малко се ограничавам, но много малко. Към юли месец ще направя една по-драстична диета пък ще видим кой кого!

# 258
  • София
pontes мъжа ти грък ли е? Леле да знаеш каква е красота церемонията по кръщаването в Гърция......дано не се изложите!
Приятно изкарване и да пишеш после.

shrew, знам Confused Тя гръцката леля на бебо ще носи некви ламбади, некви чудеса. Аз съм ги предупредила, че у нас не е като сватба кръщенето. Таткото мисли, че е по-добре така, че все пак кръщенето е тайнство, няма нужда да е много помпозно. Каквото ще да става, вече е късно за промени Tired
Ще пиша как е минало, и снимки ще пусна Grinning

# 259
Pontes, shrew, гледали ли сте филма "Моята голяма луда гръцка сватба"? Сега ме подсетихте за него и пак го свалям да го гледаме - няма такава комедия  rotfImao rotfImbo rotfImao
shrew, браво за отслабването smile3501 и потуп! Как го постигаш?
Относно песничките - никога не съм предполагала, че имат такъв вълшебен ефект. На нас с Вики любимата ни е за един щъркел (от тук, 56 номер). Направо като с магическа пръчка забравя, че реве и започва да смее. Но май трябва да си разнообразя репертоара, че скоро чух и таткото ни да си подсвирква тая песен, което вече не е на добре  Flushed

# 260
Момичета, ние вчера пропуснахме приема на Пентаксим след като го видях да лежи безпризорно на пода в аптеката  #Cussing out. Бил студен да съм пипнела току що го донесли #Cussing out  мале като ги почнах........щях да се разрева  Cry . Взех си капарато и отидох в друга аптека, но сега съм бясна на нашето педи, което ме изпрати в тази защото само там имало леле каква глупачка съм била  ooooh!. Някой имаше подобен проблем, къде се оплака? Не искам да им се размине на тия....

В ХЕИ постарому, а по новому РИОКОЗ.....там се оплачи....не че при мене имаше ефект!!!

# 261
Къде видя колко е заслабнала нашата Shrew, бе pontes? Нещо не се ориентирам? Shrew, кураж с диетата, наблегни на първите три букви на куража и така може би  Embarassed ох, засрамих се..., но не си го слагай много на сърце, да не стане като с кърменето. Важното е лицето!!!!!!!!!! Naughty
Пък моя милост тежа 55-56 зависи колко хляб нагъвам на ден, това ми е любимото след шоколада, де. Сега си гледах снимките от преди бременността в албумчето ни и направо не се познах. Сега едни гърди, страшна работа (в сравнение с преди). Но ми е жал за коремчето и за таза - все още си ми е широк и май така ще е.  Rolling Eyes

pontes, в Гърция ли ще ви е кръщенката? Ако е в България, ти диктувай как да е, все пак, тук си ти домакинята! На кой се спряхте за кръстник все пак? И в коя църква/ манастир?

detelini, аз понеже имах случай на забравена вратичка на хладилника, за няколко часа през нощта, та звънях в Санофи и говорих с медицинското им лице и получих уверение, че от това не може да се е развалила ваксината. Те били в термоопаковки. Освен това, в указанието е записано да се държат на температури от 2 до 8 градуса, но тя ми каза, че и 24 часа да стои на 14 градуса, пак не е проблем. Беше сигурна и дори поиска телефона на педиатърката ми, ако искам да си поговорят двете.

# 262
Здравейте мацки! Hug
Преди няколко дни тъкмо Ви се оплаках, че се храним по 4-ри пъти и ела сега да видиш, снощи ме остави да поспя, но предишните две нощи освен обичайното папане към 20,30ч. после към 23,30 и пак к към 3,00ч. и след това едно акане, една игра, едно гукане та до към 5-5,30ч. абе разказа ми се играта Confused
Я да Ви питам сега за летните варианти на количките, на най-ниското ниво ли ги слагате или само докато спят и после ги повдигате малко щото ние само се напъваме искаме да ставаме и да стоим седнали, а днес за първи път сглобих летния вариант та се чудех newsm78
Хайде лек ден и приятни разходки!!!

# 263
shrew, браво за отслабването smile3501 и потуп! Как го постигаш?

Ям по две салати на ден и хич не ми дреме ако ще да пукна от глад, искам си старото тяло Crossing Arms
Иво за съпричастност също се храни със салати, само дето на него му пролича, а на мен не Sad
Аз съм куку и ако си наложа ще спра да се храня, стига да постигна това, което искам  Crazy
Трябва да сваля 20 кг. , как ще стане този номер идея си нямам.
А иначе понтес се лигави, не е видяла снимки.
То не личи бе, от понеделник гладувам Grinning
Снимков материал след няколко месеца като стана фиданка Simple Smile

esy, аз слагам количката на втора степен, маймунката не иска да лежи Simple Smile

Иначе и аз пея, гледа ме в очите и имам чувството, че и той ще запее Simple Smile
Баща му обаче е ужасен от моя глас Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 13:20 от shrew

# 264
Малеее, като ви чета мерките Embarassed, ние сме едни финяги 6200 бяхме на 17.04.Ма иначе си хапваме, де.На мама се е метнал, че тати е станал едно слонче, все едно той кърми JoyЩе минаваме на разделно пак...
Понтес, стискам палците да се разбере родата, че на нашта сватба беше лееко изнервено .И дано Алексисчо слушка и всичко да мине по вода.Ще чакаме снимчици   smile3509
И ние заминаваме утре при мамето, та ще ни липсвате  HugЖелаем ви с Томето приятни мигове и релакс.
Маджеста, имаш и нашите гласове.Успех!

# 265
Здравейте!!!
Като казахте за летни колички да се оплача-ние обърнахме нашата,викам си сега ще му е гот ще може да вижда целия свят и няма да плачка,но уви ShockedСамо рев и като му се покажа млъква.А то нали детенце се пада с гръб към мен ми се наложи да бутам количката наобратно по целия път Tired И така пак сме на зимна засега да може да ме вижда.Ами като не знам каква да купувам,трябваше да вземем лятна дето е с лице към мен,ама кой да знае и разбира от бебешки характери  newsm78
shrew не се обвинявай и аз бях така,но се примирих,опитах какво ли не,но сега като си виждам детенцето да ми живичко и здравичко се успокоявам.Решила съм много внимателно да го захраня обаче и никакви пюрета и кашички от бурканчета ще използваме,че е лято и аз ще готвя  chef    
Днес сме много кисели,но кой го пита моя малък сладур-сега ще го водя на разходка  Hug

# 266

Честити 4 месеца на бебе Лазар на мама nevena131313, бебе Анастасия на мама KITTI, бебе Иван на мама tedy_mishka, бебе Йоана на мама STASII!

# 267
  • sofia
Понтес, браво за мерките на Алексис!!!  Peace
 Аз се бях притеснила че моя Стефанаки върви много едър - 7,900 кг и 68 см, но щом и вие сте така, значи е нормално.  Понтесче, ти не си ли от Благоевград, много позната ми се виждаш като физиономия..аз съм от там. 
  маминки,Стефан е с разтройство, от ваксината, от зъбите ли , или дето майка му го е захранила много "правилно".. незнам. Но сме на лечебна хумана и при нас тя има невероятен ефект..(пу,пу да не чуе.... който не трябва)
  shrew, това с отслабването и на мен ми е голям проблем, особено като бях при нашите и всичките ми познати ме подминаваха и после като им се обадя ме съзерцаваха по 5 минути, разбрах че трябва да взема спешни мерки  animal037 остават ми 9 кг, при качени 25 през бременността. Ама и ти много си свалила smile3501 Laughing
  Магеста, аз сега  виждам.. мога ли още да гласувам за вас или мина срока?
  Ох, моя младеж пак спи вече втори час...какво става с това дете Thinking

# 268
  • Vaudreuil Canada
Преди няколко дни един клиент ми дръпна конско, че давам АМ и за 10 минути каза 100 пъти  "а пък моята жена кърми 2 години".
shrew тоя ще го запозная с инквизицията - знам на мен какво ми беше в началото като не можех да смогна на лакомията на малкото и какъв рев му дръпнах - та мога да си представя на теб какво ти е било. И да ти навират глупотията си в очите направо .... плаче за мъчителна смърт. Абе то не е до желание само - я да го дигне той 150 пъти за 1 час като е толкова отворен. Леле на какви изказвания ме изби ама много мразя безотговорни реплики. Следващия път му кажи на ти да го накърмиш като си толкова отворен.
Абе тия хора що се е.ават така с ваксините? Хваща ме страх какво са направили след това с тях - просто са ги бутнали в хладилника и са ги продали на следващия срещнат. Горките деца.
За килограмите аз май нямам проблем - а и в момента събирам багаж да се местиме, така че може скоро и съвсем да се вталя. Иначе ми остават около 3-4 кила от бременността от качени над 20, ама щото са равномерно разпределени вече влизам в част от старите си дрехи.

# 269
  bouquetЗдравейте - аз вече съм по-добре от антибиотика, но Калина все още има сополки, киха и кашля отвреме на време - сега се чувствам страшно раздвоена и объркана, защото преди да се разболеем мъжа ми си взе отпуск и за др. дни от следващата седмица и то бяха едни планове.......а сега ние сме болни..........и много , ама много се чудя да пътуваме ли - не ли.........
Иначе както се чудех как от безразборното хранене - заради коликите ще минем някога на свестен режим Калина сама си изгри такъв - всяка сутрин това дете си става в 7 часа - будува точно 1 час, в който се кърмим, преобличаме, играем - после спи 1 ч.
После пак 1 час -1,30 будуване и пак сън - тогава й правя картофеното пюре - вече втора седмица ядем само картофи на обяд - в нач. бяхме на 3 лъжички, после 6, 9 - няколко дни яде по 60 мл. и сега вече си яде по стотина - смесвам го с кърма - та вече едно кърмене го заместихме.
След няколко дни ще започна да прибавям и др. зеленчуци към картофите - малко лук, малко магданоз, чушка, домат - а после и др.зеленчуци - това по съвет на педиатърката, естествено.
Следобяд обаче не замествам - давам си 1/2 бурканче на Ганчев плодово пюре и кърма пожелание, като обикновено първо е кърмата /въпреки че трябва да е обратно - т.е първо пюрето/, та после след около 30-40 мин. си яде пюрето.
Вечер - кърма, през ноща - не се буди - но мърка, заради носа - не може да диша добре и й пръскам  Стеримар - та се успокояваме пак с гърда - но основните ни хранения са 4, а през нощта са няколко  - но кратки за по 1-2 мин. - според зависи.
Иначе за кашите - на нея лично каза да й ги дам след навършване на 5 м.
Следобяд спи по 2- 3 часа, а навън може и по 4
Сега когато вече няма колики Калина е истинско ангелче, много си играем, пеем, обича да се гледа в огледалото и да се смее с глас.
Ето да ни видите как изглеждаше - първо на Цветница - http://images16.snimka.bg/002710997.jpg
и на  14.април - точно на 4 месеца - иначе за кг. - ние сме към 6 и нещо и 61 см.
http://images16.snimka.bg/002710998.jpg
http://images16.snimka.bg/002710999.jpg

Общи условия

Активация на акаунт