Обрив след взимане на кръв?

• 320
  • 3
  •   1
Отговори
  • Варна
Днес ходих да ми взимат кръв (Иследване) малко по късно се обринах по ръцете и краката не съм яла нищо няма друга причина за да се обривам.

# 1
  • София
Надали е от кръвта. То зависи и защо са ти взимали (дали имаш някакви оплаквания или профилактично).
Звучи като алергична реакция. От спирта, от цитопласта или от нещо друго в лабораторията или по пътя.

# 2
  • Варна
Правиха ми изследване за хемоглобина исках да разбера дали е нисък или висок за мой късмет всичко е отлично, но малко по-късно цялото ми тяло започна да се обрива търсих в интернет информация защо може да се случва това, но никъде не открих за това реших да запитам мамите тук някоя може да е имала подобни проблеми и да сподели на какво се дължи аз си мисля, че може и да е от иглите им не мисля, че поддържат перфектна чистота не видях дали я вадят чисто нова, а на това място, където ходих и друг път съм чувала лоши неща и така.

# 3
  • София
Иглата няма как да не е нова. Те надали са идиоти, готови да сеят спин, хепатит и всякакви знайни и незнайни болести.
На мен ми прилича на алергия към цитопласта, с който лепят памучето или към латекса в ръкавиците. Понеже имам близка с такива алергии и точно така реагира след медицински манипулации.

Общи условия

Активация на акаунт