💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 42 082
  • 735
  •   2
Отговори
# 135
Красота

# 136
Най-добрата фотосесия на Керем и Ханде с партньори. Уникална е. Сияят отвсякъде и двамата.

Абсолютно! Не сме напълно безпристрастни, Sweat Smile но фотосесията наистина е много добра, може би защото са себе си. И двамата сияят, а кашлица и любов не могат да се скрият.... Сега, от дистанцията на времето си мисля, че помежду им се беше зародило нещо истинско, просто не е било достатъчно дълбоко. Макар за мнозина връзката им да беше чист ПР вярвам, че не е невъзможно всеки от двамата да е бил привлечен от външността, излъчването, енергията на другия и... смесиха плодове със зеленчуци. Ама живота не е сериал и извън снимачната площадка осъзнаха явно, че не гледат в една посока.

Любимата ми визия на Ханде през 2025г. - не мога да избера една. Изброените от Дилеми + тази от представянето на колекция бижута Pomellato

Керем пък много ми беше харесал на филмовия фестивал във Венеция (Керем, не Хадисе Joy)

# 137
  • София
emiliq.nikolova88,Flowers Bouquet МаргиFlowers Bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=rHMPZrPKFxk

Красива, великолепна фотосесия!

Песента на клипа - „The Great Love“от Пол Лорън, изпълнена от групата The Commandeers
https://soundcloud.com/zeresch-gill/the-great-love-by-paul-loren
"...Въпреки километрите, разстоянието изглежда крехко.
Може да отнеме надеждата, която чувстваш.
През пустите километри знаеш, че това е реално.
То е някъде там, чакащо скоро да бъде разкрито.
Някъде има нова любов. Сърце, което бие истински."

Скрит текст:
"...Despite of the miles distance seems frail.
It can take away the hope that you feel.
Across empty miles you know that is real.
It’s out there waiting soon to be revealed.
Somewhere there is new love. A heart that beats true."

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 09:33 от Dilemi

# 138
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 139
Здравейте, 🌞
Снощи Селин пусна серия от снимки, с които отново изнерви Керемките в Туитър ( Направо съсипва образа на Керем,че е верен и уважава жените) .
Тя реално потвърди, че няколко седмици Керем е поддържал връзка и с нея, и с Мелиса Сабънджъ. Август месец е бил и с двете.

Феновете на Керем се молят на всички богове, колкото е възможно по-бързо да се отърве от тази особа ( няма да ви слагам скрийншотове, защото са много обидни и ще ме блокират)

# 140
Инфо:
"Списание Moivo обяви, че Ханде Ерчел е избрана за списъка им със „100-те най-влиятелни хора в света“ през 2025 г., благодарение на влиянието ѝ в модната и развлекателната индустрия и ролята ѝ на глобален източник на вдъхновение!"

Скрит текст:

П.С.
Ако се разделят Селин и Керем ще е голям цирк ( сега уж се обичат, а какво чудо е Wink ) .... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 141
Отговорът на Керем на поста на Селин

Феновете пишат, че Селин е писала, че Нова година ще е в Гърция с гаджето.
 ( Покрай празниците я изтървах, така че не съм видяла къде го е писала)

# 142
  • София
Превет на Стефановден, мили момичета. Ако някоя днес има имен ден, нека да ѝ е честито името.

Моят вкус много се припокрива с този на Марги. Е, няма съмнение, че това е стил и изящество, което може да излъчва само нашето Бамби.

Но аз харесвам и тези рокли, с които Ханде дефилира през изминаващата вече 2025 година..

# 143
Ново:
"Видео разговор между Джем и Керем
https://x.com/live__for_music/status/2004889734250901776

„Състезателят Джем Болукбаси се свързва с Керем по FaceTiming и търси препоръки за неща, които да прави по време на скорошното си пътуване до Малайзия. Керем предложи резерват за слонове, където можете да плувате със слонове.“
Скрит текст:
Клип от новия влог на Джем в YouTube

# 144
Ханде отива някъде...

# 145
Честита Коледа на всички!!
Пожелавам здраве, щастие и много късмет!! Да се сбъднат всички ваши желания, да имаме мирна година, зада растат децата ни щастливи!!
Весели празници!!

# 146
От стори на Ханде

# 147
  • София
Здравейте, 🌞
Снощи Селин пусна серия от снимки, с които отново изнерви Керемките в Туитър ( Направо съсипва образа на Керем,че е верен и уважава жените) .
Тя реално потвърди, че няколко седмици Керем е поддържал връзка и с нея, и с Мелиса Сабънджъ. Август месец е бил и с двете.

Нещо не ми допада това поведение на тази Селин. Непрекъснато демонстрира, че е с Керем. Но не пропуска и да се жалва. След като е знаела, че Керем има връзка с друга, тя какво прави между тях. И какво постига с тази демонстративна откритост. Ако си мисли, че така ще злепостави Керем, много се лъже. Така злепоставя себе си.

# 148

Селин трябваше да запази за себе си тази информация. След изцепката на Мелиса Сабънджъ ( лайка за Арзу) не я харесвам, но днес ми стана тъжно за нея, даже и съчувствам.  Из всички соц. мрежи пускат нейни снимки с рога. Неприятно е така да я злепоставят. Не вярвам да е направила нещо лошо на Керем, че така гадно да постъпят с нея....
Въртят се стари сторита, сравняват се и Керемките са сигурни, че докато Мелиса е забавлявала Мелис и Тео, Керем се е забавлявал със Селин ( него ден е пуснала стори със червено сърце и две чаши с шампанско).

# 149
За мен това, което Селин е изплющяла в социалните мрежи не е истина, а евтин пр за трупане на популярност.

Другото, което мисля е, че Керем и Мелиса са били просто приятели, другото е евтин пр на семейство СабанджЪ.

Всичко ми изглежда прекалено гротеско и последователно...Все едно следват някакъв публичен сценарии..И целият този цирк тръгна от засичането на Керем и Ханде при Нилпери.

Поне аз така навързвам нещата и тяхната последователност.

Няма сила, която да ме накара да повяряам, че между Ханде и Керем все още няма чувства, въпреки, че нито се чуват, нито се виждат. След Нилпери прекалено много хора индиректно започнаха да ги свързват.

Общи условия

Активация на акаунт