💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 42 214
  • 735
  •   2
Отговори
# 180
Здравейте, 🌞

# 181
Здравейте! Flowers Hibiscus

Изобщо не ми се вярва, че биха снимали нещо двамата. Колкото Къванч и Берен имаха успех след години, толкова биха имали и те. Много време мина сякаш.

Четири корици през 2025

# 182

И Селин печели награда

Последна редакция: вт, 30 дек 2025, 17:03 от tina-latina

# 183
  • София
Здравейте! Nature Dizzy Christmas Tree Nature Dizzy

"С кого ще се срещнеш, решава съдбата. Какво ще е мястото му, определяш ти!
Съдба е когато се срещнат двама… без да са се търсили! "
Revolving Hearts

"Почукай на вратата ми"! Heart

„Ако случайността не те беше довела в живота ми, щях да продължа да живея по същия начин, но напълно несъзнавайки нищо. Ти ме научи, че има друг вид живот на света, че и аз имам душа.“
 /"Мадоната с кожено палто"/

https://x.com/i/status/2004915011521851503

# 184
Ново от днес
Ханде е поздравила неин приятел

# 185
Ново от днес
Ханде е поздравила неин приятел

По-скоро изпраща съобщение на въпросния Мохамед, за когого Халук Левент (певец и филантроп) й е говорил.

„Здравей, Мохамед, не успяхме да се срещнем. Халук бей ми разказа за теб. Надявам се да се опознаем следващия път. Засега ти изпращам голяма целувка.“

https://x.com/giovannadinapo8/status/2006040322418102612

# 186
Ахмет Ватан (сценарист на #AşkıHatırla) публикува нови/стари снимки с Ханде

# 187
Една от любимите ми фотосесии на Керем тази година

# 188
От Ханде

# 189
Здравейте! Flowers Hibiscus

Изобщо не ми се вярва, че биха снимали нещо двамата. Колкото Къванч и Берен имаха успех след години, толкова биха имали и те. Много време мина сякаш.

Скрит текст:
Четири корици през 2025

Повторните партньорства май като цяло рядко оправдават очакванията...
Аз съм си фенка на двойката Берен Саат - Къванч Татлъту от времето на Забраненият плод и новината за филма им помня, че много ме зарадва. Чаках, чаках, а когато излезе така и не го догледах. 😂 Не беше моето просто.

Но пък се сещам за друга двойка, при която нещата втория път се получиха по-добре от първия - Пънар Дениз и Каан Урганджъоулу се събраха веднъж в Любов 101 (където не бяха точно ГГерои),  впоследствие и в Присъда 🔥

За Ханде и Керем, тц, на мен също не ми се вярва.

Миси, впечатлена съм от желанието и търпението ти да събереш толкова неща на едно място. Направила си обзор на 2025 г. за Ханде и Керем. Blush

# 190
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен последен ден на 2025-та година, изпълнен с много настроение и вълнуващи моменти  Champagne Christmas TreeTadaCocktail

... и Весело посрещане на 2026 г Hug Champagne Party Time

# 191
Добро утро, момичета! Hug
Желая ви един слънчев последен ден от годината!
Съжалявам за отсъствието си напоследък, но за жалост съм доста засегната по темата смяна на валута Joy

Черпя ви с един вече далечен, но мил спомен, символ на добро, вълнуващо начало Heart

# 192
Здравейте, 🌞

Весело посрещане на Новата година Nature Sparkles

# 193
  • София
Декември 2020 година. Керем и Ханде,  Новогодишен епизод на The Voice of Turkey.Nature Dizzy

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 11:12 от Dilemi

# 194
Сещате ли се какъв беше ритуалът с гроздето ( за сбъдване на желания), който Ханде направи миналата година?
( Ерчелките в Туитър пишат, че са се сбъднали почти всичките й 12 желания - интересно е,че знаят какви са и желанията 🤔, ама това е друга тема...)

Търсих в Интернет по там навсякъде е различно и се обърках.

Общи условия

Активация на акаунт