💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 40 547
  • 719
  •   8
Отговори
# 315
Пеперудке, честит рожден ден и от мен! 🥳🎂🍀💐

# 316
  • София
Здравейте! Nature Snowflake

Пеперудке, Честит рожден ден! Birthday Champagne Wine Glass Balloon Да ти се сбъдват мечтите, да си много щастлива! Smiley

Sunglasses
А сега...Време за спомени! Satisfied
09.01.2021. Излъчен 26 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Хаштаг: resmenaşığım Официално(наистина) влюбен(а)

Кратко съдържание:
Картината в апартамента на Сеймен загатва за неговите намерения към Еда, по искане на баба си тя слага край на връзката си със Серкан. Серкан има подозрения за истинските причини за идването на Сеймен, въпреки възраженията на партньорите си, канселира договора между него и Арт Лайф. Отново с обещания пред Семиха, Еда успява да я склони да подкрепи Серкан.
Семиха и Балджа обединяват усилия, за да държат разделени Еда и Серкан.
Еда продължава да има чувства към Серкан, решава да смени тактиката, да стои близо до Семиха, да намери и да се възползва от слабите й места.
И Айфер, и Айдан,  се опитват да се сближат с шеф Александър, Алекс, създават се конфузни и комични ситуации. Александър не знае за съперничеството между тях,  продължава да стои на еднакво разстояние и от двете прекрасни дами.
Бащата на Пъръл създава проблеми в  брака на младоженците.
Сеймен, Семиха и Балджа поотделно и заедно усилват напрежението върху Еда и Серкан, но този натиск има непредвидени от никого взривоопасни последствия.

https://www.youtube.com/watch?v=Sx1ioFBIrDE

https://www.youtube.com/watch?v=LQHA4WxBFCM

https://twitter.com/i/status/1612339516395716608

Resmen Aşığım   Nil Karaibrahimgil Официално съм влюбена
https://www.youtube.com/watch?v=Z8cvTcM_Pgk

Скрит текст:

Прекрасен, вълнуващ епизод! Heart Страхотни Ханде и Керем!  Nature Zap Nature Zap Nature Zap
Великолепни, незабравими спомени! Heart

# 317
Пеперудке, Честит Рожден Ден!
С пожелание за здраве, късмет, много обич, щастливи дни с добри приятели и сбъднати мечти !

# 318
Здравейте момичета!
Много съм трогната и благодаря сърдечно, че помните за мен и ми пожелавате толкова хубави неща! ❤ Показва, че не съм забравена тук сред Вас и всички сме едно голямо семейство, благодарение на проектите на нашите любимци Ханде и Керем. 🍀
Пожелавам Ви и на Вас да сте винаги толкова мили, добри, здрави, щастливи и успешни!
Благодаря Ви от сърце! ❤🥂

А сега да почерпя по повод празника си..
Ставам на 28 години.. 🥂

# 319
Инан е в Милано 😃
Дано е свързано с Ханде или Керем 😎

# 320
Flowers Herb ЧРД, прекрасна Пеперудке!
Случайно или не символ на обновление, промяна и ефирна красота...
щастлива и волна, пъстра и носеща свобода. Да си жива и здрава, влюбена и щастлива. Разпери крила...

# 321

( Баръш е 15, а Елчин 17)

# 322
Здравейте, прекрасни момичета!

Пеперудке, честита бъди!

# 323
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 324
Здравейте, 🌞

В Туитър пишат, че са задържали Джан Яман и Керем Бюрсин при акция срещу наркотиците, ама после изтриха инфото и писаха, че е фалшива новина. Да сте попадали на инфо 🤔

# 325
Филмът „Два свята, едно желание“ е №3 в ТОП 10 на платформата IVI.

Тинче, на мен само това ми излиза
Скрит текст:
Късно през нощта беше започната нова операция в рамките на разследването за наркотици, провеждано от Главната прокуратура на Истанбул. Петима души, включително Джан Яман и Селен Гьоргюзел, бяха задържани.

В Туитър пишат, че са задържали Джан Яман и Керем Бюрсин при акция срещу наркотиците, ама после изтриха инфото и писаха, че е фалшива новина. Да сте попадали на инфо 🤔

# 326
Още веднъж благодаря за пожеланията!
Яси_Н, твоето доста ме замисли и разчувства. Разбрах, че доста ми резонира. Никога не бях мислила и гледала от тази гледна точка!
Благодаря ти! 💚

# 327
💜 Еда и Серкан Болат 💜

# 328
Приятелите на Керем - Еда и Ферхат, са станали родители за втори път.
Керем и Селин са ги посетили в болницата ( Селин дори е пуснала стори оттам Simple Smile )

Simple Smile

Скрит текст:

# 329
Официалният канал на сериала „В очакване на слънцето/Güneşi beklerken“ публикува следните снимки:

Общи условия

Активация на акаунт