💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 29 305
  • 444
  •   11
Отговори
# 345
Странен е сериалът - има много забавни моменти , но и много ( да не използвам груба дума) .... безобразни неща 🫣

И една новина от последните минути:
Хакан Сабанджъ и Рабия Йозтюрк решиха да се разделят след 1,5 месеца връзка.
Хакан правил опити да се сдобри с Ханде.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 12:34 от tina-latina

# 346
Дайте с някое изречение резюме на сериала и в какво се изразява неразбираемостта на хумора. Когато е удобно на който го е гледал.

Сериалът си е чиста пародия, подиграват се  с всички хора, които вярват в сродните души, наличие на различни измерения, минали животи, с жените, които се боцкат за подмладяване, с хората, които вярват в рептилите. Всичко е представено толкова хиперболизирано, че да те хване срам, ако споделяш подобни идеи и мислене. Аз лично  се чувствам обидена, гледайки го. Не за всичко е нужно да имаш научно обяснение, за да вярваш в него.

# 347
Дениз Чакър за сериала "Сърцебиене":

# 348
Сърцебиене не беше ли канселиран в Турция на 13ти епизод? И съвсем нормално. Керем не излезе от себе си, а главната актриса е безлична.
Възрастовата разлика е очебийна и все едно целува дъщеря си. Липсва и химия.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 19:48 от Poli Hristova

# 349
Сърцебиене не беше ли канселиран в Турция на 13ти епизод? И съвсем нормално. Керем не излезе от себе си, а главната актриса е безлична.
Възрастовата разлика е очебийна и все едно целува дъщеря си. Липсва и химия.

И 13 му бяха много, последните няколко едвам се гледаха. И все пак Дениз Чакър направи страхотна роля и може да се гордее със себе си.

# 350
"Сърцебиене" започна много обещаващо, с огромен потенциал..., но сценаристите не успяха и провалиха проекта ( не може да презаснемаш постоянно сцени и накрая стана една " манджа с грозде" ... и много сюжетни линии останаха неразвити )

# 351
И според мен “Сърцебиене” тръгна с голям потенциал и първите един-два епизода бяха обещаващи, съдейки по мнението на хората. Сега след като са минали седмици от финала и съм преосмислила нещата - ами нямаше грам тръпка от сериала. И да искаш да се вкопчиш да го гледаш - не ставаше и не ставаше …
Според мен си имаше химия, макар не нещо уау между Лизге и Керем. Къде къде по-неподходящи двойки съм виждала в сериали.
За другото съм съгласна - “Керем не излезе от себе си”. Лошото е, че според мен това не се дължи на липса на талант, а на липса на достатъчно желание. Поне аз така ги виждам нещата…

# 352
За себе си мога да кажа, че последните епизоди ги гледах само заради Керем и Дениз 🫣

# 353
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 354
Добро утро Heart
Преди две години се сбогувахме с “Бамбашка Бири” Broken Heart

# 355
Здравейте, 🌞
Филмът „Остави го на вятъра“ с Ханде и Баръш е номиниран в категорията „Най-добър филм“ на 20-ите награди GSÜ EN, организирани от университета Галатасарай.

Нови/стари

Хубав ден на всички 😃

# 356
Аз да си призная, че все още го гледам от време на време. Не мога да го затворя завинаги. Гледах го заради Ханде, а с него открих Бурак. И станах доживотен фен на този къдравелко. Simple Smile
Добро утро Heart
Преди две години се сбогувахме с “Бамбашка Бири” Broken Heart

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 13:04 от Vi_hi

# 357
Малко от архива

# 358
Инфо:
"Телевизионният сериал #AşkıHatırla, с участието на #BarışArduç и #HandeErçel, е номиниран в категорията „Най-добър сериал за дигитална платформа“ на „Наградите за най-добри 2025 г.“, организирани от Бизнес клуба на университета Галатасарай."

Филмът „Остави го на вятъра“ с Ханде и Баръш е номиниран в категорията „Най-добър филм“ на 20-ите награди GSÜ EN, организирани от университета Галатасарай.

# 359
Здравейте! Flowers Hibiscus

Две години от "Бамбашка бири"

Общи условия

Активация на акаунт