💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 32 917
  • 593
  •   12
Отговори
# 510

Скрит текст:

# 511
# 512
Леле, Ханде пак ни отнесе главите! Много ми харесва! Все в златно да се облича! Grinning

Керем и той изглежда добре. С тази брада и дънки само една каубойска шапка му липсва и е като момче от Тексас. Grinning

# 513
Шоуто FW26  есен/зима 2026 на Dolce & Gabbana, проведено днес, 17 януари 2026 г., беше озаглавена „ПОРТРЕТЪТ НА ЧОВЕКА“. Италианската модна къща създаде свой собствен портрет на мъжа за предстоящия есенно-зимен сезон, представяйки го чрез уникално ревю, в което, както винаги, участваха изтъкнати гости.
Сред тях беше и Юнг Хе-ин, международно обичаният южнокорейски актьор и модел, който привлече вниманието на публиката на Виале Пиаве с бял костюм с двойно закопчаване и игли за ревери с камея.

Керем Бюрсин също привлече значително внимание, като избра за ревюто вталена бяла оребрена плетена тениска, дънки и кожено шерпа яке в шоколадов цвят.

На ревюто присъстваше и изгряващата музикална звезда Бенсън Буун, който носеше вталена бяла оребрена плетена тениска, овърсайз дънки с голяма кожена катарама, байкерско яке с животински принт и градиентни авиаторски ботуши.

Присъстваше и дългогодишен приятел на марката, Лусиен Лависконт, който посети Седмицата на модата в Милано между снимките. Актьорът от „Емили в Париж“ избра плетен пуловер с прозрачен бял потник, класически черни панталони и сиво туидово палто.

# 514
# 515
# 516
Арабите пишат, че Ханде е една от малкото актриси отговарящи на дрескода   на церемонията тази година.

За мъжете било - папионката 😉

# 517
Керем е с една идея по-добър аутфит. Но тези дълги палта. Ужас! И с тези дънки все едно излиза от кариерата.
Косата е добре. Бях решила, че е започнал да оплещивява. Но тази брада ....

Ханде явно има договорни отношения с Ели Сааб. Не е лош тоалета, но прекалено прозрачен ми се вижда.

Доколкото видях и Керем е бил на наградите на Елле и му изтекоха очите по Ханде.

# 518
Като цяло арабите си падат по кича, злато да има, бижута, но без голотии. Смятам, че е облечена напълно подходящо за събитието. Отново роклята върху нея стои сто пъти по-добре, отколкото на модела, който я е представил на ревюто на дизайнера. Grinning

# 519
# 520
Керем на наградите на ЕЛЛЕ ли е бил?
Не съм разбрала, даже снимки не са ми излизали.
Михре и Ясемин ми излизаха, че са там, но не и Керем.

Доколкото видях и Керем е бил на наградите на Елле и му изтекоха очите по Ханде.

# 521

Адаш, нещо си се объркала. Керем не е бил на наградите. Феновете сигурно пак са направили нещо с ИИ. Вече не сме само на снимки, ами и клипове се правят с ИИ супер реалистични.

# 522
# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт