💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 32 338
  • 568
  •   4
Отговори
# 555
Арабите в Туитър благодарят на Ханде, че ги е уважила като ги е поздравила на техния език.
Справила се е брилянтно 👍

# 556
Прекрасна е Ханде. Нашето момиче е родено да блести. Мисля, че снимките по никакъв начин не могат да предадат истинския блясък на тоалета й. За нейния си знаем😉

Керем не ми хареса. Наистина е като момче от Тексас.

Момче от Тексас, отишло на студено в Сибир с кожуха. Grinning Сравнено с предишните подобни изяви, беше по-добре. Sunglasses

И аз попаднах на положителни коментари за арабския. Пишеше, че е хубаво и другите да вземат пример от нея, това показва уважение към държавата, където си поканен като гост.

# 557
# 558
# 559
Всеки иска да се снима с Ханде

# 560
Ханде определено вече е задобряла в произношението на английския си, браво Heart
Не че съм се съмнявала в нея. Рано или късно, бързо или бавно, винаги постига целите си.

# 561
Тъкмо четох, че наградите са съсредоточени върху арабския свят и турците присъстват най-често да връчат награди или да получат почетни такива за принос. Малко ги пренабрегват.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 23:12 от midnight__sun

# 562
# 563
# 564
# 565
Тоалета на Ханде от тази година ми харесва И защото показва повече разбиране и уважение към правилата на страната домакин. В сравнение примерно с предходната година.
Като е запазил предизвикателността, загдъчността и блясъка. Може да съм старомодна, но прекалени голотии не харесвам. Както и демонстрирането им по разни официални поводи в арабския свят. Тези тържества и без това се правят ограничено и отделено от местното население.  Приемането на подобно облекло от организаторите ми прилича на лицемерие, а носенето им от гостенките - обидно прнебрежение към домакините.
На Баръш от птичи поглед му личи, че галантността е по сценарий и принудена. Ръката му изглежда вдървена, за да поддържа дистанция. По-добре да беше вървял до Ханде.
Стигат й толкова проекти с него. Има къде къде по-талантливи и красиви актьори от него.
Хич не ми пука добър или лош английски има Ханде. Един отрекъл се от индустрията, която го създаде извънземен полиглот на Турция й стига. Който иска да разбира Ханде и да й се наслаждава - да научи турски.

# 566

Доколкото видях и Керем е бил на наградите на Елле и му изтекоха очите по Ханде.

Адаш, нещо си се объркала. Керем не е бил на наградите. Феновете сигурно пак са направили нещо с ИИ. Вече не сме само на снимки, ами и клипове се правят с ИИ супер реалистични.

Съвсем реален си изглеждаше. С брадата и косата от днес. Не мисля, че е ИИ.

# 567
И за финал на този изпълнен със събития ден...

Платоничен: Хотел "Синя луна" - епизод 4 (БГ суб)

Този епизод е по-нормален от предходния. Grinning

# 568
Баръш за разлика от Керем е винаги елегантен. С ревнивата му жена как да си позволи да е джентълмен. Не знам как го е пуснала сам.
Като отиде в Лондон Ханде ще задобрее с английския.
Изгледах церемонията. По-добра беше от Оскарите, но основно араби са номинирани и печелят, популярни само сред тях. Добре, че беше Роби Уилямс да раздвижи малко обстановката.

Общи условия

Активация на акаунт