Професионални серии за коса - Тема 167

• 7 491
  • 86
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ооооо, като се спомена  Grow Gorgeous серума - дори интенз си взех - ефект 0, а го изразходих целия .....
https://www.cultbeauty.com/p/grow-gorgeous-hair-growth-serum-int … se-60ml/11927425/

Този е за растеж, аз взех този за сгъстяване, редовно го подновявам, до колко помага не мога да кажа, но не омазнява и косата ми е хубава с него...
https://www.growgorgeous.co.uk/density-serum-intense-60ml/11927426.html

# 16
  • София
Благодаря за новата тема!

На Черен петък купих основно корейски марки шампоани, грижа за коса и скалп и стилизанти. Нямам впечатления от новите попълнения, тъй като все още изразходвам стари наличности.

# 17
Интересни са ми корейските, но от некорейските имам такива ужасяващи запаси, че след 2-3 год мога да стигна и до корейски.

Правих комбинация вчера от преуош маслена маска на Напура + Z2 серума + ш. Анаген, последван от ш. Олиосета Nourish + многофункционалния крем и термото (Sealer 3.5) като финиши. Kосата ми изглежда много добре (може би помага фактът, че мин. седмица отрязоха 4-5 см от нея), но пък ме сърби скалпа, което не помня откога не ми се е случвало. Кажете кой от всички продукти да заподозря?

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 18:12 от Agent Provocateur

# 18
  • София
На Черен петък - ДПШ и финиш за къдрава коса на Лакме, шампоан и маска на Лалга. Имам за години напред да не купувам продукти, но се изкушавам.

Корейски и аз искам да пробвам, но не ми се занимава да чета, да избирам и да експериментирам и все отлагам във времето.

# 19
Момичета и тук да попитам. Flowers Hibiscus
Големият ми син, на 5.5 годинки, много се хареса вчера с коса на иглички. Подстригаха го и фризьорката му сложи малко гел или вакса, не съм сигурна кое.
Искам сега за празниците да го зарадвам и да му взема някакъв стилизиращ продукт и за в къщи, за да може да оформяме косичката.
Моля, препоръчайте нещо с по-изчистен състав, може би по-био, натурално и тнт, което би било подходящо за непретенциозна детска прическа?
Може да е и на по-висока цена. Важно ми е просто да няма много химия. Heart

# 20
  • Бургас
За съжаление не мога да помогна с продукт с по-изчистен състав, но се сетих за моя син, точно на 5г и 2м как се самообслужи с моя лак за коса, даже по това време все още аз го подстригвах
Скрит текст:

# 21
Благодаря за темата.
От черния петък си купих от без амонячната боя на Олиосета и тези

Термо защитата на напура я заглеждах от доста време, сега ме е яд че не съм я взела по рано

# 22
  • Варна
Интересни са ми корейските, но от некорейските имам такива ужасяващи запаси, че след 2-3 год мога да стигна и до корейски.

Правих комбинация вчера от преуош маслена маска на Напура + Z2 серума + ш. Анаген, последван от ш. Олиосета Nourish + многофункционалния крем и термото (Sealer 3.5) като финиши. Kосата ми изглежда много добре (може би помага фактът, че мин. седмица отрязоха 4-5 см от нея), но пък ме сърби скалпа, което не помня откога не ми се е случвало. Кажете кой от всички продукти да заподозря?

Агентче, въпреки, че съм заклет фен на Напура, гледайки състава на предшампоан терапията Z2/ за нея мисля пишеш ми се струва, че тя е виновникът. Коя е маслената маска на на Напура?  Максимума който си позволявам при тях е ампула Стамиген и шампоан който хвана от техните пре след това с общ престой час.

Маслото на Сам /Макнайт Pure Genius Scalp Oil/  е страхотен преуош. От години бягам от маслените предшампоан терапии и тая я взех с огромен скеприцизъм. Маслата по принцип омекотяват дермалната папила и пада едно брутално свличане на коса особено ако сме с косопад/ а при мен той си е голяма драма/. Сам обаче  няма тоя дефект, а на скалпа влияе божествено.

Черен петък.......поуважих го доста пак Animal Hear No EvilAnimal Hear No Evil. Откритието ми е реформулираният Aphlexior Reconnect complex . От години ползвам Olaplex, последната година ползвах Lendan като защита при боядисване, но Aphlexior ги отвя и двата. Бонд, Плекс и биомиметик всичко в едно.

Сериозно ме чопли новата маска на Olaplex и май ще прегреша и с нея......А за количествата запаси и за отвъдното няма да казвам.

Корейците до преди 2-3 години ги смятах за мега несериозна работа тип дрогерия в грижата за коса. Мнението ми обаче кардинално се промени след като получих достъп до НЕ дрогериен тип. Там е море от хубави и работещи продукти.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 07:46 от prinzesata

# 23
  • Някъде там
Принцеса, мисля, че маската на Olaplex много ще ти допадне.
Добавям към откритията си за тази година и Cocosolis Grow — шампоан и балсам. Правят косата ми невероятна. В момента имат много хубави промоции: при поръчка на шампоан и балсам получавате несесер и серум за растеж на косата.

# 24
Писах по- горе, че съм открила най- безвредната боя за коса и скалп според ИИ. Не ми беше ден за боядисване, но не се стърпях. Та ето това е въпросната боя, разработена в Дания. Взех 10- ка, получи се перфектен корен, боята няма мирис и не се усеща никакво щипане или друг дискомфорт. Моля ако някой я е ползвал да сподели в дългосрочен план как се отразява на косата?

# 25
Много ще се зарадвам ако успееш да сложиш и снимка , какъв е естественият ти цвят и имаш ли бели коси ?
Макадамия, също от къде си я закупила

# 26
Утре ще пробвам на естествена светлина, и да, идеално покрива бели коси- имам около 2 процента да кажем. Също така да кажа, че гоня златисто русо, не сиво 🙂
Открих само в емаг два цвята- така и не разбрах от къде ми я пратиха, иначе гледам в амазон има повече цветове
Цвета не е едно към едно предвид светлината, но се вижда, че добре е изсветлила- естествена та ми коса е ниво 6

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 19:18 от macadamia

# 27
  • Някъде по Дунава
Благодаря за темата!
Купих си шампоан за обем и шампоан Рич на Сам Макнайт, К18, олио на Чи, реконструктор на Sens us, шампоан на Напура, гръцки спрей срещу косопад на Фреш лайн, маска на Калиначи

# 28
  • sofia
Какъв е този гръцки спрей, има ли ефект и откъде се купува?
Благодаря за темата!
Купих си шампоан за обем и шампоан Рич на Сам Макнайт, К18, олио на Чи, реконструктор на Sens us, шампоан на Напура, гръцки спрей срещу косопад на Фреш лайн, маска на Калиначи

# 29
  • Някъде по Дунава
Спреят е от сайта на марката https://freshline.gr/en/products/polyhymnia-hair-lotion-100ml-20
Аз не съм критерий има ли резултат, защото моят косопад е и заради ниско вит. Д, но винаги слагам нещо на скалпа. Други дами са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт