Професионални серии за коса - Тема 167

• 57 489
  • 723
  •   1
Отговори
# 720
Принцеса, благодаря!
Chat gpt ми я “препоръча” като му снимах арсенала си и споделих какви нужди имам 🤭🤭
Ще я пробвам по класическия начин, а после и по твоя протокол! Благодаря отново!

# 721
С Redken One United трябва много да внимаваш,поне моят опит е такъв.И аз имам права коса с тънък косъм и прекаля ли с помпите,ефекта става дефект.Става суха и на клечки.Ако сложа по малко става лека ,блестяща и заглажда.За шампоан и балсам в момента използвам екстрийм серията,като редувам с Шисейдо.На марката сякаш най ми харесва серията за обем.
Благодаря! Ще подходя внимателно, значи с помпичките.

# 722
Здравейте момичета, препоръчайте ми Боя за коса, която да покрива бели коси, 100 мл. До сега бях с Андрея с амоняка, цвят 5 и 5.2 или 6 и 6.2 и пак не ми издържа повече от 2 седмици и не е до растеж, а се измива боята. И нещо ефикасно против накъсване за тънък косъм. Като прекаля с олиото не се къса лесно, но пък на следващият ден е като мазна баница....имам доста неща за коса, но сякаш не виждам ефект ....като спрей, крем, олио Olioseta, L'alga, Be technic...

# 723
При мен Иноа се държи много добре от боя до боя (3-4 седмици), но съм руса (ниво 9) с голям процент бели коси.
П.с като слагах и 6/7 ци пак добре покриваше и не се отмиваше бързо.

Общи условия

Активация на акаунт