Професионални серии за коса - Тема 167

• 61 533
  • 796
  •   7
Отговори
# 780
  • Пловдив
Благодаря за препоръките. Ампулите на Муран ги взимам днес 😀

# 781
Колестон е много хубава боя, страхотно покритие има, русото си е баш русо, няма оранжевеещи нюанси, каквото е на картинката- такова става, но внимателно, аз с 12.01 и оксидант 30 за една година брутално си изгорих косата и започнах от А и Б….
Да, аз затова ходя на фризьор на три - четири седмици. От 10 години и повече съм с Колестон 12 и отенъци и сама не може вкъщи, въпреки, че правя само корен.

# 782
  • Шоплука
За последен път сама си боядисах косата на 22 години - точно с руса боя, така се изгорих, че трябваше да ме острижат в салона почти до корен и да си ходя с шалове на главата за пред хората повече от 6 месеца.
В казуса фризьор или храна, избирам фризьора. Ръсим се яко в салона, но с лоша коса не мога да се понасям, иде ми да умра от срам като онзи тип от Галактическият стопаджия.

# 783
С Oway няма опасност от изгаряне, и в салона ме правят с нея- е , наистина русото не е така хубаво русо като Колестон, но за сметка на безвредността е поносим резултата. Последните деа месеца мазах корен сама, купувам си я от Арлен за 25 евро и мажа три месеца- в салона последният път само за мазане на корена, без подстрижки, сешоари и прически, ми взеха 70 евро - е казах си втори път, никой път няма да ги дам и си поръчах боя 😁

# 784
  • Шоплука
Макадамия в моя салон 85 евро е all in - с боя на салона / корен/ и всякакви екстри като стайлинг, подстрижка и прочие.
Малко са се оляли.

Сега ме обработват да направиме дължините 3 или 4 цвята кичури, за зимата, малко да се отвори цвета, и съм се навила.

# 785
А аз обмислям по карамелен цвят за сезона
Качвам за момент с помощта на Al - та русо или медно

# 786
  • Шоплука
Много красиво наистина!

Това е ефекта, който гоня

На моята фризьорка като и отида с някое ИИ предложение имам чувството, че и иде да ми забие ножицата в окото.
Вечно ама най-засуканите щуротии ми харесват, че и цифра са и все недоволствам ...

# 787
60 евро плащам без никакви екстри само боя в корен. Три различни тона Колестон и лилав коректор.
Моята фризьорка Вики е колорист треньор на Вела от много години. Обикновен салон, но много добър фризьор.

# 788
Макадамия , разкошна сии🥰🥰🥰😍

# 789
Кендиии, благодаря ти 🙂

# 790
  • Велико Търново
Последно в сряда платих боя/моя/, но правим само корен и ми стига за 3 месеца, подстригване и сешоар 23 евро.
Макадамия, страхотна жена си ти!

# 791
  • Шоплука
Моята коса расте ужасно бързо и корена си иска боядисване на 3 седмици. Два пъти годишно - дължините.

# 792
  • Велико Търново
Аз правя корен всеки месец, не ми расте бързо косата и нямам бял косъм.

# 793
Сисиии 😍
И аз нямам бели коси, веднъж месечно ми е добре да правя корен, тъкмо да си правя инвентаризация дали се е появил някой бял косъм 😁
Ноооо в къщи боядисването ми е 25 евро за три месеца , а в салона 210 ! То си е цял хубав парфюм това или крем, които също ми стигат за около 3 месеца….. А и ЛМ иска активно да се включва в разкрасяването ми / до сега не е успявал /, другият месец мога да го включа 🫢

# 794
  • Шоплука
Макадамия кой е тоз салон да не ходя там Joy

За белите коси към теб и Сиската - завид. Аз имам 80% побеляване и няма мърданка от три седмичната боя.

Общи условия

Активация на акаунт