Професионални серии за коса - Тема 167

• 61 500
  • 794
  •   3
Отговори
# 765
  • Варна
Лятна буря по болната ти тема противокосопадните ампули на Муран Grinning.  Можеш и новата Ампулна маска на Лалга да тестваш. Доста ми хареса. Светнаха се и те да пуснат серия грижа за скалпа най-накрая.
Муранските ампули откакто Ради ги пусна в кутията си гледам винаги да ги имам налични, че и един серум прибрах в хралупата.

# 766
И аз с есенен косопад..
Изпила съм половин опаковка Приорин и започнах наскоро ампулите на Лакме.
Не е много, но не намалява.
При мен е и от стрес, защото пия почти целогодишно витамини.

# 767
  • На брега на реката
Принцесата, приемам витамини от В групата и минерали. Вит Д ми е височък даже, феритина също е висок, но желязото е ниско. Скоро ще пусна и ЩЖ, защото последния път ФТ4 беше височък и намалих дозата на хормона.
Имах от маската със зелен етикет на Калиначи, но ми свърши. Ще подновя, но ти май препоръчваше с белия етикет?
Спрея на Калианто е с прокапил, но не знам дали мога да се доверя на тази марка.

Кое е DHT блокер и как действа?

# 768
  • Варна
Бубoлина аз харесвам бялата Калиначи защото съм със сух скалп и зелената ми идва малко пресушаваща. И трите им маски са с 4% прокапил - той е DHT блокер.  Калианто не ги познавам, но сега хвърлих едно око на състава и съм впечатлена. Единствено ме притеснява, че не е написан % на прокапила, но работещите концентрации на Sederma са 2-5% та вероятно тук е 2-3%, което е добре на фона на хубавия състав.
И най-много ми харесва, че не обещават чудеса и моментално спиране на косопада .
Определено ще разуча марката - впечатлиха ме.

# 769
  • На брега на реката
То и аз съм със сух скалп, та бялата ще поръчам.

Калианто реших да опитам, защото видях, че съдържат прокапил и са много приятни продукти. Имам шампоана, разкошен е с много приятен малинов аромат, спрея за косопад, финиша им и маслото от сквалан. Реших да им дам шанс, предвид що годе приемливата цена.
Шампоана обаче, замених с Тримейския и ползвам заедно с ампулата, а спрея на Калиначи, ползвам през ден, както е препоръката. От състав не разбирам и не мога да кажа нищо. Ще се радвам, да споделиш мнението си, ако решиш да ги пробваш.

Загледах и едни L'aenia,  които преди са били La Еlia,  но като не разбирам от състав, не смея да пробвам.

# 770
Новият шампоан и маска на Лалга са страхотни, усещам ги като балансирани продукти, миришат на мента и маската много хубаво охлажда скалпа….

# 771
  • Шоплука
Макадамия може ли линк Blush

# 772
  • Някъде по Дунава

Момичета, какво ще вземете от намалението в ЗР?
От предишното намаление - втори продукт с - 40% взех кутия с ампули на Муран срещу косопад и спрей Напура Z0.

# 773
  • На брега на реката
Принцесата, дали е удачно в моя случай , да си взема и ампулите на Муран и ако да, мога ли да ги  ползвам с ампулата на Тримей. То едната е с измиване, а другата без, но все пак да не си преат, като има наслагване на 2 продукта?

# 774
  • Варна
Бубoлина абсолютно можеш. Редовно комбинирам няколко продукта в един протокол. Примерно ампула Стамиген на Напура/ тя е преди шампоан/, маска Калиначи и/или ампула Тримей, Спа Клеан / От известно време смесвам Калиначи с корейците, защото имат хубави подобрители на проникването и усилват действието на маската/ и серум/ампула след измиване на чист скалп.
И не, не е преиграване това си е терапевтично измиване.

# 775
# 776
  • Пловдив
Момичета чистя шкафа и не съм купувала продукти от много време, с изключение на балсама с оцет на Ладор и оранжеавата маска на Тримей, не оставам без тях. А, да и серията SpaKlean, с която нещо не се разбрахме. Така се бях затрупала, че открих продукти с изтекъл срок и отиват в кофата.

Искам по разумно пазаруване. Моля, не ми се стреля на сляпо, кажете бива ли ги System Professional?

И при мен се усеща падане на повече коса. Взех си 2та спрея на Меди, от предишното намаление, започнах и едни френски витамини, които си взех от там.

Купих и боя wella koleston - много е хубава, ще ми е 2ро боядисване.

# 777
Колестон е много хубава боя, страхотно покритие има, русото си е баш русо, няма оранжевеещи нюанси, каквото е на картинката- такова става, но внимателно, аз с 12.01 и оксидант 30 за една година брутално си изгорих косата и започнах от А и Б….

# 778
  • Шоплука
System Professional ги ползвам аз - лично съм доволна от синята серия, Hydrate - моят салон работи с тях, аз лично съм много доволна.

# 779
От Oribe имате ли впечатления ? Много лв изкушават , но имам толкова много продукти в момента , че на сляпо е грехота да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт