Професионални серии за коса - Тема 167

• 61 775
  • 800
  •   2
Отговори
# 795
Макадамия, много си красива !
Аз съм за русото.

# 796
Макадамия, ако без тен си бяла опитай рижото! Много, много харесвам рижи коси в комбинация с бяла кожа!

Правя се с Колестон вкъщи  на всеки 2 седмици, на 2-3 мес на фризьор. За моя мъка косата ми расте бързо и нямам начин да ходя с корени.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 17:49 от Agent Provocateur

# 797
Преди няколко месеца бяхме с ММ в Ирландия и съм пристрастна, с две ръце за рижавото за жени (  мъже рижави нееее ).

# 798
Агентче точно, кожата ми е много бяла, очите много тъмни и през зимата с русата коса съм малко като изпран чаршаф 😁
Лана 🌷

# 799
  • София
Агентче точно, кожата ми е много бяла, очите много тъмни и през зимата с русата коса съм малко като изпран чаршаф 😁

Според мен на тен отиват и двата цвята, но най-добре намерете своя снимка от зимата без тен, и тогава си поиграйте с ИИ.

Аз имам бели коси тук-там, коренът ми избива бързо, защото косата ми расте бързо, студените нюанси на боята ми падат за максимум две седмици и избива рижаво, което никак не подхожда на зимния ми цветотип. Затова ходя всеки месец на фризьор. Цветът го добива с две бои, но не знам всички подробности. Ако имам нещо важно, а съм на втората седмица след боядисването - правя вкъщи един рефреш на цвета, винаги имам боята, която ми слага като втора.
Цените като цяло отдавна не ми харесват, но уви нямам такива умения. Ще чакам някой ден да го измислят с някакъв автомат като онзи в Хародс, дето те лакира с какво си избереш 😄

# 800
  • София
Медното мнооого ти отива и е страхотен топъл цвят. Аз дълги години се борех за студено русо, докато не се усетих, че всъщност си ми отива топлото. Тя природата си знае работата.
От некадърни и скъпоструващи фризьори ми писна и се боядисвам сама вече доста време. Косата ми направо се прероди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт